|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   orbitrek
20.12.2005 17:42:38   
Anonimen
Tiste, ki ga imate, me zanima, kolikokrat ga uporabljate in koliko časa..

Jaz ga imam šele 3 dni in se enkrat na dan spravim na njega.. fora je v tem, da zdržim ene 3-5 minut, pol me pa noge ful bolijo..  Sicer sem vedla, da nimam ne vem kolk kondicije, sam sem jo pa pričakvala mal več, glede na to, da se kr dost sprehajam..

kdaj ste prišle v formo, da ste res lahko 15 minut telovadile?? user posted image

Ful bi rada mal shujšala, sam zgleda da ne bo šlo ne s user posted image  telovadbo, ker nisem glihuser posted image   navdušena nad tem, jem pa tud rada.user posted image . Rada bi spravla kakšnih 5-7 kg dol do poletja, ko nameravam zanositi.. rada bi bla lepa user posted image , ne pa kot kak slonček..

kakšen nasvet??
  Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: orbitrek
20.12.2005 17:55:42   
Anonimen
A poznaš pregovor: Brez dela ni jela?

Probaj vsak dan kakšno minuto več potelovaditi.

Začneš pri najmanši obremenitvi.Vsak dan greš (se prisiliš) potelovaditi 5 minut dlje. To delaš kakšnih 5 dni. 6 dan povečaš obremenitev in greš nazaj na petnajst min. telovadbe >>> spet vsak dan 5 minut več telovadiš (5 dni) >> 6. dan spet povečaš obemenitev in greš na 13 minut >>>< spet vsak dan 5 minut več >>>....

S tem procesom si povečuješ kondicijo.

Če se pa želiš znebiti maščobnih blazinic, pa ti moram na žalost povedati, da se začne  ta proces šele po 30-40 minutah intenzivnega dela. Žal.

Pa vedno se prej ogrej (sploh noge) ker boš drugače imela muskelfiber.Pa na koncu ohlajanje (vsaj 5 minut vadbe na najnižji stopnji ali vaje raztezanja)

15 minut vadbe user posted image user posted image  daj no. Malo se potrudi. Za to pa ja nisi odštela toliko denarja za orbitrek. 15 min. = 0.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2
20.12.2005 17:58:19   
Anonimen
pa tud rada.

Pazi resem kaj ješ in kako je ta hrana pripraljena.

Malo prebrskaj na formu >> Hujšajmo skupaj >>> tam sem dala že ene par napotkov kako se hujša . Se mi zdi da je naslov: Nasveti za hujšanje.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 3
20.12.2005 18:01:43   
Anonimen
sem našla:

http://www.ringaraja.net/forum/tm.asp?m=657073

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 4
20.12.2005 18:04:08   
ona
Jaz imam orbitrek in fitness roller in ti povem da telovadim skoraj vsak dan in ne gre tako zlahka dol-kili.Na orbitreku moraš pa migat najmanj 15 minut dnevno!Daj vsak dan malo dlje časa,pa ti bo ratalo.Na začetku je res težko zdržat,pol pa gre!
Veliko uspeha!user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 5
20.12.2005 18:04:08   
SIJA
Živ,
jz ga imam 2 leti in sem ga pred nosečnostjo redno uporabljala(5x tedensko) in mi je blo super- z glasbo, še posebej če je zunaj slabo vreme, da ne sediš cel dan.
Upam, da se navadiš, sama pa pričnem spet  orbitrekat čez kak teden ali dva.
LP Sija

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 6
20.12.2005 18:04:54   
Anonimen
enkrat sem že hujšala z 90 dnevno ločevalno dieto.. takrat sem dost shujšala in sem kg držala eno leto, brez odrekanja. pol je pa prišlo vse nazaj..

drugače tud tko pazim, ne jem mastnega, problem se začne pri sladkarijah.. bom mal prebrskala forum, čeprav vidim, da kakšne 14 dni ful pazim, pa nič kg ne izgubim.. pol bom pa parkrat spet "normalno"jedla, bom pa še kak kg zraven dobila..

grem mal na orbitrek..

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 7
20.12.2005 18:52:52   
baguSka
Jst sm pa prvič z Orbitrekom shujšala kar precej. Pa še postavo sem si full oblikovala, pa še več kondicije sem dobila, pa še več energije sem mela vsak dan. Res super. Le voljo moraš met in vztrajnost!!! Jst sm si sicer v tistih časih gor na rit nataknla še tiste hlače za hujšanje, zdej pa pojma nimam kje sploh so. :(
Sem se pa spet spravla po cca 5-ih letih gor, ker moram pač mau prah dol spravt in mi gre tud zaenkrat še bl težko. Zdej sm gor od 15 do 20 minut, takrat pa sem brez problema zdržala od 45-60 minut dnevno.

Uglavnem super zadeva, le vztrajna moraš bit in voljo moraš met.user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 8
20.12.2005 19:18:24   
Anonimen
ne morem pomagat, ampak jaz zdržim sam 2-3 minute.. pa nisem debela al pa čist brez kondicije.. večkrat hodim na sprehode, mam pa kakšnih 5 kg preveč, pa sploh ne zdržim dalj časa..

sicer sem zdajle že 4x šla po 3 minute.. a to šteje???

(odgovor članu baguSka)
  Neposredna povezava do sporočila: 9
20.12.2005 19:25:52   
Anonimen
a si zadihana ali kako?
Kako pa dihaš me vadbo?
Ko ne ne moreš več stisni zobe pa daj še vsaj minuto pa globoko dihaj in glasno. Nad nos noter- usta ven. Glasno.
Kakšen pa imaš pulz po 3 min vadbe?

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 10
20.12.2005 19:39:25   
Anonimen
srce mi bo skoču vn.. user posted image

zadihana...

noge bolijo.. tle, nad koleni...

user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 11
20.12.2005 21:02:27   
Anonimen
no, no, če si rodila, boš pa ja tam gor zdržala 20 minutuser posted image

< Sporočilo je popravil URSKA -- 20.12.2005 21:03:06 >

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 12
20.12.2005 21:09:56   
Anonimen
Al bino vprašaj, kaj je trma na orbitreku, ona je imela žulje po riti in hrbtu. Je potem v bundi telovadila, da je ni bolelo.user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 13
21.12.2005 8:30:06   
Moyca_
2-3 MINUT. žENSKA DAJ MALO ZOBE STISNI. jAZ SEM BREZ KONDICIJE- ŽE PRVIČ ZDRŽALA 20 MINUT, NASLEDNJIČ 30- PO ENEM TEDNU SEM 1 URO VSAK DRUG DAN.
jA SAJ SE TI VEČ NE DA PO 2 MINUTAH- SAMO ČE HOČEŠ LAHKO VEČ
SAMO TEGA VERJETNO NISI HOTELA SLIŠAT NEuser posted image

Lp, Mojca
"Življenje nam vrača samo tisto, kar dajemo drugim"
Plačano oglasno sporočilo:
www.atrium-nep.si

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 14
21.12.2005 8:31:13   
Moyca_
SAJ, SAJ BO- KO BOŠ HOTELAuser posted image user posted image user posted image
FAJN ORBITREKAJuser posted image user posted image

Lp, Mojca
"Življenje nam vrača samo tisto, kar dajemo drugim"
Plačano oglasno sporočilo:
www.atrium-nep.si

(odgovor članu Moyca_)
Neposredna povezava do sporočila: 15
21.12.2005 8:46:05   
hati
No jaz spadam tudi med tiste bolj lene user posted image  Orbitrek mi je lansko leto kupil drgai za božička. En mesec je bilo zanimivo, potem pa je postal objekt za nabiranje prahu. Sedaj se že kak mesec prepričujem, da bi mogoče pa se le spravila gor...ampak se mi ne da...Obupno dolgočasno mi je in komaj zdržim pol urce. Pa tudi če imam glasbo zraven. Hmmm mogoče se pa kdaj poboljšam. Aja še enkrat pa si ga ne bi več želela, ker sem dobila potrdilo, da če ni volje za it ven na tek, je ne bo tudi za na orbitrek.

(odgovor članu Moyca_)
Neposredna povezava do sporočila: 16
21.12.2005 12:52:56   
Anonimen
1. rodila še nisem, tko da tistih bolečin še ne poznam..

2. prsežem, da ne zdržim več kot 2-3 minute... Res.. se matram, diham, tko k je napisala urška, pa ne gre..

3.sem se pa odločla, da bom vsak dan šla gor ene 10x, pa magari sam po 2-3 minute.. počas bom že dobila kondicijo, pa bo..

saj upam..user posted image

(odgovor članu hati)
  Neposredna povezava do sporočila: 17
21.12.2005 15:47:38   
Anonimen
user posted image user posted image user posted image user posted image

Kolikokrat si bila danes že gor?user posted image user posted image user posted image  8x?

Jaz sem pa mislila, da je ta sonček na tvojem avatarju tvoj.user posted image

Za vsak korak izdihni glasno skozi usta.  Pa ubogaj ženska.Če ne user posted image

Dajmo jaz navijam user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 18
21.12.2005 15:57:46   
baguSka
jst pa mislm, da si si ti dala kr na najtežjo stopnjo user posted image drugega razloga ne vidm, zakaj bi bla tok zadihana... punca, dej si na najlažjo, ker pol te noge nebi smele bolet spljoh user posted image pa deli čiiiiiist pooooočaaaaas za začetk!!!! nč ne šopi k norka

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 19
21.12.2005 18:03:52   
Anonimen
ja, dons sem bla že kakšnih 6x gor.. sej ponavad grem itak bol zvečer.. tko da kr gre.. sem zdržala celo kakih 4 minut dons.. Bravo js!!!!!!!!!user posted image  user posted image  

Urška, tud jaz si želim, da bi bil tist sonček moj.. sej mogoče bom pa naslednje leto mela svojga v avatarju... (je moj še mal proti oz. se še privaja na misel, da bo enkrat očka)!!-tipičen dec!!

Baguska, sem si dala zdaj čist na najlažjo stopnjo, pa probam nekak "po pamet".. Vas bom obveščala kako bo...

< Sporočilo je popravil biba12 -- 21.12.2005 18:05:25 >

(odgovor članu baguSka)
  Neposredna povezava do sporočila: 20
14.5.2008 23:15:47   
ursa_p
Bom se tule postavila vprasanje!

Jaz se tudi odlocam za orbitrek. Tect se mi res ne da, za aerobiko pa nimam casa ... oziroma ni pravi casa zame. Ce bi bila aerobika vsak vecer ob 21-ih bi bila vsak dan tam. Sem prej slabim mesecem cel mesec hodila na aerobiko, body attack, ... sem se super pocutila, ampak mi je skoda dneva, da bi bila ob 18-ih v telovadnici namesto zunaj z otrokom.

Prosila bi vas, ce mi poveste kaj naj bom pozorna pri nakupu ... kaj je pomembno. Je ta iz Tv prodaje sploh dober ali naj se raje odlocim za katerega drugega in kaj vse naj ima (merjenje utripa, ... ??? - cisto na pamet govorim).

Lp, Ursa

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 21
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Stari običaji: Ste že slišali za tepežni dan?
Tepežni dan pri nas praznujemo 28. decembra, imenujemo ga lahko tudi: pametiva, tepežnica ali tudi dan nedolžnih otročič...
Otroški dodatek v letu 2025: izplačila in ...
Otroški dodatek je dopolnilni prejemek za preživljanje, vzgojo in izobraževanje otroka. Pravico do dodatka imajo družine...

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......