Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: kako sprejemajo vaši partnerji 20.12.2005 13:38:00
|
|
|
|
corfu
|
Človek je pod pritiskom. Tudi jaz sem to opazila med nama, ko nisem še imela tablet, ki mi pomagajo, ob zanositvi, je bilo večkrat in bolj sproščeno. Zdaj pa je prisotna neka napetost ali pa se meni samo dozdeva, ne vem! Nekaj je na tem. Psiha dela svoje.
|
|
RE: kako sprejemajo vaši partnerji 20.12.2005 13:40:30
|
|
|
|
tasha23
|
SAj če pogledaš, to nadziranje O, BT in podobnih reči je stresno tudi za nas, tako, da je morda bolje, če tega njemu ne poveš in ga privedeš do tega na kak drug način. Osvajaj ga, reci mu, da si ga želiš,... Razbremeni situacijo. SAj vem, da ni lahko. Prvotno moraš sama sebe razbremenit. Lažje bo za oba in tudi bolj verjetno, da vama rata ker bosta bolj sproščena .
|
|
RE: kako sprejemajo vaši partnerji 20.12.2005 17:40:28
|
|
|
|
emaa
|
Moj se je že navadil in sprejel, včasih je na te stvari bolj pozoren kot jaz, pa BT, pa uno tretje, je pa res, da sva midva morala to vse meriti, da sva lahko oddala dokumentacijo za IVF. Vsekakor je pa na začetku težko, za oba in pride kriza, ko ti za sex ni. In to traja nekaj časa, pa se ti mogoče pobereš, pa potem partner doživlja krizo. Pomembno je, da sta si v oporo, potem se to preživi, če ne zna pa tud razmerje razpast, ker to je velik stres za partnerstvo.
|
|
|
|
RE: kako sprejemajo vaši partnerji 20.12.2005 21:44:44
|
|
|
|
mihi78
|
moj to sprejema kar OK, zaenkrat. tudi ga nikol ni motilo, če sva morala vsak drugi dan . mislim, da je bolj problem v meni. jaz se zelo težko spopadam z dejstvom, da so pri načrtovanju nastale take težave. sicer brez težav zanosim nikakor pa ne morem donositi - 3 ss v dveh letih. zdaj imava pavzo do feb, ko greva v MB v antisterilitetno. bila sem tudi že na HSC, ki pa ni nič pokazala, razen manjše pregrade, ki pa baje naj ne bi bila vzrok za ss ravno zato, ker je tako majhna. vseeno pa razmišljam o tem, da jo bom dala odstranit. pač probaš vse! lp
|
|
|
|
RE: kako sprejemajo vaši partnerji 21.12.2005 17:52:20
|
|
|
|
macca
|
Emamair je lepo opisala! Se strinjam, da je ta zadeva precej stresna za partnerstvo. In sedaj tudi razumem, da se lahko dva zaradi takšnih težav tudi razideta, ker pač vsakomesečna razočaranja ob prihodu prinašajo v odnos več slabe volje, nepotrpežljivost, postaneš na splošno manj vesel in zadovoljen človek itd... V novih zvezah pa jim mogoče takoj uspe zanositi! PAČ VERJETNO JE RES PRAV, DA SE O VSEH TEŽAVAH POGOVARJAŠ S PARTNERJEM IN RAZOČARANJ NE TLAČIŠ V SEBI. Zrak, to, da sex večkrat ni več sex iz ljubezni, ampak zgolj poskus zanositve, je po mojem mnenju, po dolgem času telovadenja nekaj dokaj normalnega. Poznam to! Ne vem, kako se lahko katera toliko sprosti, da po X mesecih, letih truda pri sexu ne razmišlja več o tem, ali bo tokrat zanosila ali spet ne. Meni to ne uspeva, prav tako mi ne uspe ne gledati na koledar in šteti dneve do O itd. Najbolje bi bilo takoj zdaj pustiti vse skrbi, pa koledarje, pa termometre, pa RR forume, pa .... in z dragim odpotovati na in se tam prepustiti užitkom in bolj predani telovadbi . Gre še katera? Lp
|
|
|
|
RE: kako sprejemajo vaši partnerji 21.12.2005 17:57:22
|
|
|
|
yennika
|
Grem ja! Torej, kdaj je odhod? lp
"Bilo je seme, bil je popek, zdaj cveti najlepši cvet." 1.9.06 sem dobila najlepše ime - mamca! 5.5.09 je našo družino izpopolnil še en član. Sedaj sem doma med tremi mušketirji-in lepo mi je! Življenje je tukaj in zdaj!
|
|
|
|
RE: kako sprejemajo vaši partnerji 22.12.2005 20:09:00
|
|
|
|
ELCA
|
HALO ZRAK JA NI TAKO LAHKO MOJ MOŽ PA JE KJUB TEM ZELO POZOREN DO MENE IN SEVEDA MORATA VELIKO IN SEVEDA IZ LJUBEZNI. MIDVA Z MOŽEM PETKRAT NA TEDEN IN Z VELIKO LJUBEZNI AMPAK VSEN NAMA ŠE NI USPELO ŽE ENO LETO AMPAK SEJ BO! UPAM DA BO TEBI TUDI USPELO LEP POZDRAV
|
|
|
|
RE: kako sprejemajo vaši partnerji 23.12.2005 6:43:22
|
|
|
|
girly
|
Ja, res je na začetku blo tud pr nama stresno, zdej po dobrem letu poskušanja, ko nama še vedno ni uspelo pa se s tem sploh ne obremenjujeva več. Nobenega merjenja, štetja, računanja...enostavno samo iz ljubezni, ko nama paše in samo takrat pa ni važno al je to trikrat na dan al pa dvakrat na teden. In se mava fajn! kljub temu, da si zelo, zelo želiva in nama še ni uspelo, sem prepričana, da nama bo! do takrat je pa pomembno, da se mava rada. Ker najhuje je, da zanemariš partnerstvo zarad , ker potem zanosiš, imaš in izgubiš partnerja.tega si pa verjetno nobena ne želi....zato je moj nasvet: poskusite odmislit, dejta malo na stranski tir in se ljubita iz ljubezni sama. kdo ve, mogoče bo pa ravno takrat uspelo... pa vesele praznike in vse naj v novem letu, predvsem da bi vse čimprej pestvale svoje ! srečno girly
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki Ovulacija in oploditevOvulacija je sprostitev zrelega in za oploditev sposobnega jajčeca v jajčniku ženske. Nastane praviloma v sredini menstr...
Zadnje s foruma
ime za fantkaN5raKatero ime za fantka je najlepše?Lian (
16%)
Zak (
7%)
Val (
30%)
Zan (
22%)
Tian (
24%)
Število vseh glasov: 491Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!