Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: občutki pri raztezanju maternice 19.12.2005 22:21:28
|
|
|
|
soncek&luna
|
rozica, jaz sem imela podoben obcutek in bolecine kot pri menstruaciji, bolelo me je v spodnjem delu trebuha... lepo ti zelim
|
|
RE: občutki pri raztezanju maternice 20.12.2005 0:31:08
|
|
|
|
Suzi*
|
Mene je večinoma špikalo, včasih me je pa prav hud krč zagrabil, da sem se morala na vse 4 dat in čimbolj sprostit bušija, pol je pa počasi popustilo.
|
|
RE: občutki pri raztezanju maternice 20.12.2005 7:05:30
|
|
|
|
puncica
|
Ja tud mene zateguje in to je ful boleče, sicer pa če ležim na trebuhu mi trebuh otrdi in potem me zateguje na obe strani ravno včeraj sem kr dihala zraven, kot pri porodu, pa še zakašlat nisem smela.
|
|
RE: občutki pri raztezanju maternice 20.12.2005 8:01:10
|
|
|
|
Naja30
|
Mene tudi podobno kot pri M, pa zelo napet trebuh imam in včasih zelo močno boli. Na trebuhu pa sploh ne morem več ležat, ker me joški tak bolijo. Samo na boku in hrbtu. Pa šele na začetku sem...
|
|
|
|
RE: občutki pri raztezanju maternice 20.12.2005 8:04:21
|
|
|
|
*zvezdica*
|
Mene pa tako kot bi me en na natezalnico dal....pa za noge narazen vleku...al pa kot da bi 3 dni skup špago držala. Komaj hodim! To se mi pojavlja na vsake tolko...pa traja tam po ene 2-3 dni.
|
|
RE: občutki pri raztezanju maternice 20.12.2005 8:09:19
|
|
|
|
MR99
|
V katerem tednu pa ste? Jaz sem tudi na začetku - 9. teden in imam tudi krče, kot pred menstruacijo pa tudi zašpika me vsake toliko časa na levi ali na desni strani. To se kakšen dan pojavlja ful pogosto, potem spet manj, včasih sploh nič. Zraven tega pa imam zjutraj normalen trebuh, čez dan pa se mi tako napihne, da v službi komaj sedim, ker me hlače tako tiščijo. Baje, da telo zadržuje več vode in se mi zato tako trebuh napne.
|
|
|
|
RE: občutki pri raztezanju maternice 20.12.2005 9:36:35
|
|
|
|
rozica11
|
Hoj hoj, hvala za odgovore, vidim da vsaka malo drugače to doživlja; ker večina mi je govorila da boli kot ob menstruaciji ampak pri meni ni tako; pa sem rekla da je najbolje da naše izkušene RR-jevke vprašam. Ja mal tegobic pač mora bit, da vsaj vemo da se nekaj dogaja, da raste...lepo se imejte, pa sončka izkoristite, ki danes tako lepo sije. Čav,
|
|
|
|
RE: občutki pri raztezanju maternice 20.12.2005 9:58:50
|
|
|
|
ElaM
|
Ojla, sam asem v 13 t, včasih me prav svinjsko zašpika, kot da bi me nekdo močno zbodel z iglo. Na srečo pa tudi hitro mine, par minut in je ok. Lepo nosečnost vsem in srečno.
|
|
RE: občutki pri raztezanju maternice 20.12.2005 10:24:18
|
|
|
|
Naja30
|
jaz sem v 9t, pa me špika že od začetka. pa še do konca bo??
|
|
|
|
RE: občutki pri raztezanju maternice 20.12.2005 10:34:35
|
|
|
|
AishaM
|
Tudi mene je špikalo, vendar vedno le kakšna 2 do 3 dni skupaj, potem pa je bil kakšne 3 tedne mir. Tako, da sem že vedele, kdaj se razteza. Je pa res kot špikanje, napetost, ...
|
|
|
|
RE: občutki pri raztezanju maternice 20.12.2005 11:47:47
|
|
|
|
Nataša31
|
Še ena s temi problemčki! Sem v 17.tednu in me predvsem zjutraj tako bolijo spodaj v trebuščku. Malo mi je bolje če grem na WC, se mi zdi da mi tudi že črevo malo pritiska dol. Nasploh pa je občutek kot da te vse vleče nekam dol ! Je pa to zjutraj, pa če je hudo mi zelo zelo pomaga Magnesol, ki se ga dobi v klekarni, mi ga je svetovala moja G. Pa lep pozdravček! Taška ! 16t3/7
|
|
|
|
RE: občutki pri raztezanju maternice 21.12.2005 18:52:23
|
|
|
|
KODA
|
Mene je včasih tako špikalo in šraufalo,kot da bom dobila menstruacijo.Ampak samo prve tri mesece,potem se je to umirilo.
|
| Stran: [1] |
Jaslice ali varuška
пеперутка16
Bi otroka raje vpisali v vrtec ali najeli varuško?