Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: Ali se že kaj pripravlja? 18.12.2005 16:13:45
|
|
|
|
Aleksandrin
|
Kar pripravi se to je znak, da se ti lušči čep. Jutri skoči do G, ker zelena barva čepa ne pomeni nič dobrega. Ne zganjaj panike, jutri se pa kar odpravi (če te ne bodo kar poslali rodit), SREČNO in čim manj boleč porod ti želim.
|
|
|
|
RE: Ali se že kaj pripravlja? 18.12.2005 19:47:11
|
|
|
|
Anonimen
|
Zelena barva? Po mojem ti že plodovnica mal odteka, pa da je že fejst zrela, tko da jaz ne bi odlašala, najksneje jutri zjutraj šibaj! Srečno!
|
|
|
|
RE: Ali se že kaj pripravlja? 18.12.2005 19:57:47
|
|
|
|
Anonimen
|
Ma ja, tale "čep" zna biti zelo varljiva zadeva. Hvala bogu jaz takrat, pred dobrimi tremi leti, še nisme vedela zanj, ker drugače bi mislila da je to to, ko mi je ena roza sluz stekla po nogah. Pa je bila plodovnica, kar pomeni, da je počil mehur. Če pa se to zugodi, je treba pa v 48 urah rodit, ker se plodovnica lahko inficira. Pa še to je treba biti skozi pod kontrolo tisti čas. Zelena plodovnica pa res pomeni, da je že zrela, enme pravijo celo to, da se je otrok notri že pokakal i da takrat porod kar hitro sprožijo. Pokliči v porodnišnico in to povej. Kar takoj.
|
|
|
| Stran: [1] |
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?