|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Ali se že kaj pripravlja?
18.12.2005 16:07:51   
lidija74
Prav en lep dan user posted image !
Že dva dni opažam,da ko grem na wc (tudi na blato) ,mi zraven priteče oz.se mi odlušči nekaj sluzi. Kot nekakšen "žnoderček" op.izrazu. Pa tudi na dnevnem vložku imam vse rumeno,na trenutke tudi rahlo zeleno. Zdaj pa ne vem,ali se že pripravlja kaj user posted image ali je to kaj drugega user posted image ? PDP imam v sredo (21.12.).Zraven tega me pa še ful bolijo kolki in kolena in na desni nogi imam išias,ki me tudi ful boli user posted image !!! Drugih znakov,da bi me mogoče zbadalo v hrbtenici ali kaj podobnega pa nimam.
Z nestrpnostjo čakam na vaše odgovore user posted image !!!
Lidija user posted image 40.teden  
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Ali se že kaj pripravlja?
18.12.2005 16:13:45   
Aleksandrin
Kar pripravi se to je znak, da se ti lušči čep. Jutri skoči do G, ker zelena barva čepa ne pomeni nič dobrega.
Ne zganjaj panike, jutri se pa kar odpravi (če te ne bodo kar poslali rodit), SREČNO in čim manj boleč porod ti želim.

(odgovor članu lidija74)
Neposredna povezava do sporočila: 2
18.12.2005 18:42:42   
mojcadamijan
Kar pokliči v porodnišnico in povej kaj se dogaja, pomoje se boš mogla iti pokazat-zelena barva pomoje ni uredu

(odgovor članu lidija74)
Neposredna povezava do sporočila: 3
18.12.2005 19:47:11   
Anonimen
Zelena barva? Po mojem ti že plodovnica mal odteka, pa da je že fejst zrela, tko da jaz ne bi odlašala, najksneje jutri zjutraj šibaj! Srečno!

(odgovor članu mojcadamijan)
  Neposredna povezava do sporočila: 4
18.12.2005 19:57:47   
Anonimen
Ma ja, tale "čep" zna biti zelo varljiva zadeva. Hvala bogu jaz takrat, pred dobrimi tremi leti, še nisme vedela zanj, ker drugače bi mislila da je to to, ko mi je ena roza sluz stekla po nogah. Pa je bila plodovnica, kar pomeni, da je počil mehur. Če pa se to zugodi, je treba pa v 48 urah rodit, ker se plodovnica lahko inficira. Pa še to je treba biti skozi pod kontrolo tisti čas. Zelena plodovnica pa res pomeni, da je že zrela, enme pravijo celo to, da se je otrok notri že pokakal i  da takrat porod kar hitro sprožijo. Pokliči v porodnišnico in to povej. Kar takoj.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 5
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

7 znakov, da se maternični vrat aktivno od...
Ko otrokova glavica potuje po porodnem kanalu navzdol, se na zadnjici pojavi rdečo-vijolična ali rjavkasta črta. Bolj ko...
Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?