Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: IN THE WOMB - v maternici 18.12.2005 21:32:20
|
|
|
|
pravljica
|
jaz bi ga imela še na dvd...si zdaj enega vlečem z emule, pa ne vem, če je to to...bomo videli, ker oddaja je res 1A
|
|
RE: IN THE WOMB - v maternici 19.12.2005 7:00:52
|
|
|
|
Monika79
|
hallo punce mi lahko katera pove naslov te oddaje, ker bi jo rada pogledala (žal pa sem prepozno videla sporočilo ) hvala lp Moni
16.11.2006 sem postala MAMA mojemu zakladku Kaji. Preden je bila spočeta - sva si jo želela, še preden je bila rojena - sva jo ljubila, in komaj se je rodila - bi zanjo umrla. TO JE ČUDEŽ ŽIVLJENJA! M.Hawkins
|
|
|
|
RE: IN THE WOMB - v maternici 19.12.2005 7:14:45
|
|
|
|
Naja30
|
Ja, mene tudi zanima naslov. Bom poskusila oddajo nekje dol potegnit.
|
|
|
|
RE: IN THE WOMB - v maternici 19.12.2005 7:16:21
|
|
|
|
Naja30
|
Aja, takoj ko sem poslala sporočilo sem dojela... naslov oddaje je IN THE WOMB, kakor se glasi naslov te teme... . Lp vsem skupaj.
|
|
|
|
RE: IN THE WOMB - v maternici 19.12.2005 7:30:31
|
|
|
|
Monika79
|
Tudi Naja jaz sem pozneje ugotovila, da v naslovu naslov oddaje
16.11.2006 sem postala MAMA mojemu zakladku Kaji. Preden je bila spočeta - sva si jo želela, še preden je bila rojena - sva jo ljubila, in komaj se je rodila - bi zanjo umrla. TO JE ČUDEŽ ŽIVLJENJA! M.Hawkins
|
|
|
|
RE: IN THE WOMB - v maternici 19.12.2005 9:52:21
|
|
|
|
flecker1
|
V petek bo spet na sporedu ob 9h in ob 15h. Sama sem včeraj pozabila, upam da v petek bom že dokončno gledala,
|
|
|
|
RE: IN THE WOMB - v maternici 19.12.2005 10:20:18
|
|
|
|
Naja30
|
flecker1, super! tudi jaz bom gledala, hvala za informacijo. si bom kar opomnik naredila,da slučajno ne pozabim.
|
|
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.
Zadnje s foruma
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?