|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   ti zobki...
16.12.2005 9:53:24   
dory
En teden se ze ukvarjam in iscem nacine,kako bi nasla nacin, da bi si tamal rad pral zobke...k sreci smo pogruntal zadevo in zej veselo 3x dnevno peremo zobke..ampak problem je v tem,ker mu sprednja dva zobka ze postajala rumenkasta v zgornjih kotih...kaj storit? kaj lahko zobozdravnik stori? a so tile mlecni zobki res tko slabi, al pa bomo flaso stran vrgluser posted image

Torej kaj lahko naredi zobozdravnik pri tko mejhnih?
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: ti zobki...
16.12.2005 12:24:01   
petraz
Ne vem ti odgovoriti. Svetujem ti, da obiščete zobozdravnika, pa boš videla kaj ti bodo rekli.user posted image

(odgovor članu dory)
Neposredna povezava do sporočila: 2
16.12.2005 12:30:27   
Bejba
Ne vem odgovora na tvoje vprašanje, me pa zanima kakšen način ste našli za čiščenje zobkov, ker se mi tudi s tem ubadamo. Z gazico že gre, s ščetko pa ni šans user posted image .

LP; Bejba user posted image

Odločitev, da boš mati, je usodno pomembna.
Takrat izbereš, da bo tvoje srce
za zmeraj hodilo po svetu zunaj tvojega telesa.
(Elizabeth Stone)

(odgovor članu petraz)
Neposredna povezava do sporočila: 3
16.12.2005 14:31:44   
dix
Jaz pa kar mojo električno zobno ščetko malemu v usta in mu je še smešno kako fajn brni. 30 s pa sva gotova!

Včasih si jo kar sam ukrade in vklopi pa pol z njo leta po stanovanju, zvečer pa ko jo hočem vklopit pa je baterija prazna user posted image

(odgovor članu dory)
Neposredna povezava do sporočila: 4
24.2.2006 22:12:00   
spsp
upam, da vam bo zobozdravnik lahko pomagal

(odgovor članu dix)
Neposredna povezava do sporočila: 5
25.2.2006 12:20:53   
dory
zobozdravnik pri tko mejhnih nima kaj pomagat...ce je pa otrok poleg tega se trmast in ne bo odprl ust, potem si z zobozdravnikom zaenkrat ne moremo pomagat..

Smo pa v tem casu resili zadevo...zej mu dam krtacko v roke in si oba hkrati umivava zobke...tako je bolj pestro in ocitno le to tamalmu odgovarja :)

(odgovor članu spsp)
Neposredna povezava do sporočila: 6
28.2.2006 12:56:35   
viv_
IZVIRNO SPOROČILO: dix

Jaz pa kar mojo električno zobno ščetko malemu v usta in mu je še smešno kako fajn brni. 30 s pa sva gotova!

Upam, da ima svoj nastavek... Usta so leglo vsega mogočega in to, da imaš skupno ščetko z otrokom je skrajno nehigiensko. A imata z možem tudi oba eno?

teja. - pri nas je palila zgodbica, da če si ne umivaš zobkov, potem pride črviček in poje zobke. Zdaj je pa čist navdušena in bi jih umivala 25x na dan. Zjutri in po kosilu si jih umije sama, zvečer pa vztrajam, pa najprej jaz podrgnem temeljito, potem pa še ona sama.

(odgovor članu dix)
Neposredna povezava do sporočila: 7
28.2.2006 13:17:01   
Anonimen
Pri mlečnih bolj malo.Tiste rumene obloge so zobni kamen.
Ne vem,če bi tako majhnemu pucal.Flašo stran!!!!!!
Naš si je strašno rad zobe umival še pred mesecem,kar naprej
je z zobno ščetko naokoli hodil.Zadnji mesec pa imamo borbe!user posted image

(odgovor članu dory)
  Neposredna povezava do sporočila: 8
28.2.2006 13:52:20   
krauca
živjo,

Glede obarvanosti mlečnih zobkov si lahko prebereš odgovor na vprašanje št. 16 na strani:

http://www.zobozdravstvo.com/otrosko_zobozdravstvo.html

Upam, da kaj pomaga
LP
K.

(odgovor članu dory)
Neposredna povezava do sporočila: 9
28.2.2006 14:00:17   
dory
ti viv zej tud jest prakticiram tole zgodbo..pa zadnc sva gledala bizgece k si un ptic ni umil zob pa so prletel zajedalci in zacel minirat po zobeh...je tko gledal, jst pa sem izkoristla guzvo in zacela z razlago...zej ma pa krtacko kr s sabo in skoz neki drgne..

neva...flasa je pr nas sveta...brez nje se ne gre nikamor...sej pije ze neki malega s kozarca, ampak to ni to..sploh ponoc se kozarc ne obnese :)

(odgovor članu krauca)
Neposredna povezava do sporočila: 10
28.2.2006 14:17:49   
Anonimen
Vem teja sem dva imela na flaši do treh let,Sine je zaradi tega prve štiri sprednje zgubil,so se mu kar v prah zdrobili.

(odgovor članu dory)
  Neposredna povezava do sporočila: 11
28.2.2006 14:45:34   
dory
o marija neva...no jst dajem tamalmu cist mal caja v flaso..glih tolk da mam mal okusa...razen takrat k mi ful bruha, takrat ga dam mal vec, k mamo to sreco,da pol s tekocino mal nadoknadi :)

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 12
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Prvi koraki k srečnemu otroštvu z Generali
Program Za srečen začetek zavarovalnice Generali mladim staršem ponuja ključne nasvete o negi dojenčka in malčka ter prv...
Prehlad, gripa ali angina?
Smrkav nosek, pordele oči, kašelj, kihanje, razbolelo grlo in splošno slabo počutje – vam je znano? Kako prepoznati, ali...

katero ime
ljupka

Katero ime vam je bolj všeč!

Marko (33%)

Luka (67%)

Število vseh glasov: 605

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!