Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: Glasno GLASNO GLASNOOOOOOOOOOO 16.12.2005 8:29:08
|
|
|
|
Barbs
|
Scarlet, mislim, da ne more vplivat - itak ne hodiš vsak dan na koncerte, da bi bili to pogosti dražljaji za otročka, seveda pa je dobro varovan. Tudi jaz sem bila pri prejšnji nosečnosti na koncertu ( pazi zdaj : Aerosmithi ) pa s tamalo ni nič narobe - razen sebveda, da ne sliši, kadar noče slišat.... p.s. A so Hari Mata Hari še vedno v formi?
|
|
|
|
RE: Glasno GLASNO GLASNOOOOOOOOOOO 16.12.2005 8:56:44
|
|
|
|
Scarlet
|
Jest sem bla tok panična, da sem po Cetinskem kar šla domov in jih nisem slišala. Pol koncerta sem prenašala tist hrup, pol sem pa rajš šla.
|
|
|
|
RE: Glasno GLASNO GLASNOOOOOOOOOOO 16.12.2005 10:33:55
|
|
|
|
soncek&luna
|
scarlet, jaz sem tudi bila koncertu in tudi v 4 mesecu.... mali je prav uziva, ves koncert sem cutila njegove premike , se celo plesala sem ... edina posledica je bila, da sem bila jaz utrujena od koncerta , ampak prijetno
|
|
RE: Glasno GLASNO GLASNOOOOOOOOOOO 16.12.2005 11:10:42
|
|
|
|
Dejča
|
Jaz sem bila med nosečnostjo na treh koncertih, da klasičnih sploh ne štejem, pa ni bilo nič narobe. Nisem sicer stala ob zvočnikih, to tudi zaradi sebe ne, je bilo pa vseeno glasno. Naša se je še najbolj odzivala na glasna tolkala, trobente, ploskanje in celo na Golico !!!
|
|
|
|
RE: Glasno GLASNO GLASNOOOOOOOOOOO 16.12.2005 11:23:07
|
|
|
|
Anonimen
|
Prav nobene škode.Fino,dete se je srečalo z glasbo,še preden je bilo rojeno. Otrok v maternici sliši,seveda sliši.Poskusi v kopalnici navit glasbo na ful,pa se potopi pod vodoz glavo.Približno tako je slišal,kot boš ti,če narediš preizkus. Znstveniki kar preizkušajo na nosečnicah vpliv glasbe na plod.Pravijo pa da najraje plod posluša,klasično glasbo Beetovna,pa Štraussa V Ameriki(nima veze z glasbo ampak zzaznavanjem in dobrodejnim uplivom na plod)preizkušajo reakcije ploda na visoke frekvence.Nosečnica se usede na rob bazena v katerem so selfini. Delfin se približa trebuhu in svoj gobček prisloni na trebuh in začne komunicirat z nerojenim otrokom. Baje se plodtakoj odzove.
|
|
|
|
RE: Glasno GLASNO GLASNOOOOOOOOOOO 17.12.2005 6:16:45
|
|
|
|
Vesna
|
iz knjige :"mosečnost vprašanja in odgovori" "ali je v maternici tiho?" "nasprotno,domnevamo lahko,da je v maternici zelo hrupno.zvok vaše krvi,ki dre skozi arterije in posteljico,neprestano mrmranje krvi skozi vene in klokotanje vašega črevesja verjetno lahko primerjamo z dražlajaji ,ki jih zaznavamo pod vodo v bazenu.otrok tudi sliši glasove in začne prepoznavati vašega ter glas partnerja." tako da po mojem ni panike.bo pač bolj glasbeno osveščen malček.
|
|
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki 11 dih jemajočih fotografij PORODA DOMA!Porod doma pomeni absolutno prevzemanje odgovornosti, vračanje k naravi in ??izkazovanje ženske moči – te fotografije to...
Zadnje s foruma
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?