Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: Prvič videla našo pikico... 13.12.2005 15:57:48
|
|
|
|
Eviii
|
čestitamo... zdej se pa lepo umiri in uživaj v . slabosti so pač del tega obdobja in jih moramo prenašati. vsekakor je pa vredno, saj je nagrada res specialna
|
|
RE: Prvič videla našo pikico... 13.12.2005 18:05:06
|
|
|
|
Jančika_
|
Na žalost te glede slabosti ne morem potolažiti. Sem v 11. tednu in po rahlem izboljšanju prejšnji teden me je spet napadla s polno močjo. In nič ne pomaga. Z vitamini imaš verjetno v mislih predvsem B6, ki bi naj ublažil slabosti. Sama že od začetka jemljem B-kompleks, pa ne pomaga. Pravzaprav se mi zdi kar malo neverjetno, da se medicinci do zdaj niso spomnili še nobenega res učinkovitega zdravila za to. V primerjavi s kakšno presaditvijo srca se to vendarle zdi mala malica .
|
|
|
|
RE: Prvič videla našo pikico... 13.12.2005 19:44:24
|
|
|
|
petraz
|
ČESTITKE. Lepo uživaj v nosečnosti in naj ti bo v tolažbo, slabost mine po treh mesecih...
|
|
|
|
RE: Prvič videla našo pikico... 14.12.2005 0:03:39
|
|
|
|
KODA
|
čestitke in lepo nosečnost.
|
|
RE: Prvič videla našo pikico... 14.12.2005 14:26:24
|
|
|
|
Anonimen
|
Hvala za nasvete.
|
|
|
|
RE: Prvič videla našo pikico... 14.12.2005 15:08:56
|
|
|
|
Anonimen
|
Angelina, čestitke! Boš videla, kako bo ta majhna pikica hitro ratala velika pika in potem pravi majhen človeček! Rastejo tako hitro, da je kar neverjetno. Želim ti, da bi uživala vsako minuto, kjub slabostim. Jančika, čisto BTW sem se spomnila glede zdravil proti slabosti. V 60-ih letih so, mislim da v Angliji odkrili eno zdravilo, ki je na slabost delovalo čudežno, praktično jo je čisto odpravilo. Zaradi te neverjetne lastno so zdravilo predpisovali v ogromnih količinah. Po nekajletni uporabi pa so ugotovili, da to zdravilo na zarodkih povzroča zelo hude okvare udov in organov . Bogi otročki. Takrat so ga nehali uporabljati in ga prepovedali. Pred nekaj leti pa so ugotovili (sicer je to šele v fazi testiranja), da ima to isto zdravilo pozitivne učinke pri preprečevanju širjenja rakavih celic pri nekaterih oblikah raka. Mogoče bo to zdravilo imelo po taki tragični preteklosti le kakšno dobro posledico. Mislim, da od takrat tudi izhaja ta strogost glede uporabe zdravil v nosečnosti, ker je bila tisto zelo kruta lekcija celotni zdravniški in farmacevtski industriji, da ne govorimo o posledicah za mamice in otročke. Pa upam, da vas nisem prestrašila, ker je danes nadzor nad zdravili veliko strožji kot takrat in ni razloga za zaskrbljenost glede današnjih zdravil.
|
|
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.
Zadnje s foruma
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?