|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   kaj boste kuhale??
12.12.2005 12:33:39   
Anonimen
sem sama doma, pa se mi ne lup preveč delat.. torej, kaj skuhati, da bo hitro fertik??
  Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: kaj boste kuhale??
12.12.2005 12:43:52   
*barbapapa*
musako user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image  .... njami, njami....

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2
12.12.2005 12:44:01   
total
Jaz glih kuham,pire krompoir,špinača+jaček,to mojuser posted image  obožuje.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3
12.12.2005 12:49:42   
srki
Nič, ker ko bom prišla domov, bo že kuhano, ker kuhata moja mami in moja stara mama user posted image user posted image user posted image , tako da s tem nisem še dodatno obrememenjena. En user posted image  za moji "kuharici" . Al mi je lušno, a ne user posted image ?

(odgovor članu total)
Neposredna povezava do sporočila: 4
12.12.2005 12:50:12   
artista7
jaz se še moram odločiti med naravnimi zrezki in pašto (tokrat brez mesa, z dosti zelenjave)user posted image . nekaj bom naredila ziher, najraje bi naredila Stroganov zrezke..

(odgovor članu total)
Neposredna povezava do sporočila: 5
12.12.2005 13:01:48   
Anonimen
rižota s perutninskim mesom in zelena solatauser posted image

(odgovor članu artista7)
  Neposredna povezava do sporočila: 6
12.12.2005 13:29:30   
ninocka
Jst mam pa ze skuhan - pecen riz z gobicami in piscancem user posted image user posted image user posted image

Never argue with an idiot. They drag you down to their level and beat you with experiences.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 7
12.12.2005 14:01:39   
lex
Jaz imam juho in pečenko še od včeraj (v juho samo naredim ulivance ali rezance), pa rižek z zelenjavo in zeleno solato (njam)

Najlubkejša stvar, ki se nam lahko zgodi, je dojenčkov smeh. (Sigmund Freud)
-----------------------------
Takole pa napreduje naša hiška. http://www.podsvojostreho.net/weblog.php?w=120

(odgovor članu ninocka)
Neposredna povezava do sporočila: 8
12.12.2005 17:40:21   
Suzi*
En ful ekspresen recept:kus-kus, zraven pa omaka iz sladke koruze.

Narediš bešamel: na maslu prepražiš moko, zaliješ z mlekom, da se zgosti, dodaš koruzo, začiniš s soljo, poprom, poteršiljem, baziliko, dodaš nariban sir in preliješ po kus-kusu. Najmmmmmm......

Vedno imej pred očmi nekaj lepega,
pa čeprav je to le marjetica v kozarcu od marmelade!

(odgovor članu lex)
Neposredna povezava do sporočila: 9
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

3 odlične jedi za doječo mamico
Za mamice, ki dojijo velja, da to kar same pojedo, poje tudi njihov dojenček. V želji, da dojenček ne bi imel težav s pr...
5 enostavnih trikov za izboljšanje imunske...
Zakoračili smo v januar in zima je pošteno pritisnila: temperature se dnevno komajda še dvignejo nad 0° Celzija in marsi...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.