|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   ZA PRVE KORAKE
9.12.2005 6:38:04   
sand
Zanima me, kako se vam obnese igrača oz. neke vrste poganjalec oz. opora za prve korake, ki ga prodajajo na Sončkovi spletni strani (za prve korake-Multi 6).Otrok poriva pred seboj voziček in si s tem pomaga pri hoji.Naš malči je star 10m in razmišljam, da bi to kupila.Zato vas lepo prosim,če mi poveste kakšne so vaše izkušnje s tem in če se res obnese,hvala. Lp Sand
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: ZA PRVE KORAKE
9.12.2005 10:11:54   
Anonimen
Mi smo imeli nekaj podobnega, ko je najprej most z dol visečimi ropotuljicami, potem pa se sestavi tako "porivalo". Kaj pa vem, pri nas je Tibor "hodil" samo po vseh štirih, notri in zunaj, na sprehodih, in to 4 mesece, dokler ni shodil. Druge oblike hoje sploh ni maral, niti za roke niti s tem vozičkom ali kaj je. Ampak se mi zdi, da nekaterim otrokom je pa všeč. A nima Jančika v albumu Vasja, ko poriva ta voziček?

(odgovor članu sand)
  Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: ZA PRVE KORAKE
9.12.2005 11:34:39   
*goldfish*
Naš ga je zdaj dobil za Miklavža. Onega iz BC, ki ga reklamirajo na TV in se kasneje v poganjalca naredi. user posted image

Gre mu, samo se jezi, ker še ne zna ovinka zvozit, da bi lahko sam prišel kamor hoče, pol pa se jezi ko user posted image . Tak da zdaj samo poriva naprej, potem pa ga obrnem in jovo na novouser posted image .

Fanj zadeva!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   RE: ZA PRVE KORAKE
9.12.2005 14:46:19   
total
Mi ga mamo,pa je sam eno parkrat vozu gor pa dol,dobrih 5 min.user posted image ,upam,da nisem brezveze nabavila.

(odgovor članu sand)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   RE: ZA PRVE KORAKE
9.12.2005 15:12:06   
darja72
Imamo isto zadevo kot je opisala Splišni. Uporabljamo ga samo zunaj, ker kolesa na gladkih tleh ful drsijo. Pa še otroci hodijo kot račke, ko ga porivajo pred sabo. Itak pa ga je Maj začel furati naokoli ko je že ornk hodil.

(odgovor članu sand)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   RE: ZA PRVE KORAKE
20.12.2005 14:26:42   
Bejba
Našemu je pa ful pomagal pri hoji. Najprej ga je samo porival naprej, potem pa se je ful zverziral in tudi vse ovinke zvozil. In potem kar naenkrat naredil prve samostojne korake. Pri nas je bil poganjalec (in je še sedaj) zakon.

LP; Bejba user posted image

_____________________________

Odločitev, da boš mati, je usodno pomembna.
Takrat izbereš, da bo tvoje srce
za zmeraj hodilo po svetu zunaj tvojega telesa.
(Elizabeth Stone)

(odgovor članu darja72)
Neposredna povezava do sporočila: 6
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





Takšne so posledice, ko otroci premalo spijo
Spanje je nujno za normalen razvoj in telesno ter akademsko uspešnost. Kronično pomanjkanje kakovostnega spanja je lahko...
Zapeljimo se v skriti svet voda
Človeška ribica ni le čudež narave – je tudi pokazatelj, kako čisto je okolje. Ker živi izključno v kristalno čistih pod...




Vrnitev na delovno mesto po porodniški.
Admin

S kakšnimi izzivi se soočate ob vrnitvi na delovno mesto po porodniškem dopustu?