Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: nekaj vprašanj o Krškem 7.12.2005 12:44:39
|
|
|
|
silvija
|
Halo! No jaz sem iz okolice Krškega! Dajem ti odgovore iz lastnih izkušenj! - priporočam ti dr. Preskarja (ZD Krško), sicer moja je g. Stričevičeva (Bolnišnica Brežice), na mojem porodu pa je bil dr. Grulovič (Bolnišnica Brežice) in je bil ful OK! - jaz sem rodila v Bolnišnici Brežice in bila ful zadovoljna. Hotela sem it v Novo mesto ampak nisem imela časa (ha, ha). V NM imaš otroka 24 ur pri sebi in verjami mi, da boš tudi ti potrebovala malo spanja in počitka ponoči zato mi je bilo v Brežicah ful fino. Če pa želiš otroka imeti 24 ur pri sebi pa ti to željo tudi v Brežicah izpolnejo. - kar se pa telovadbe tiče pa, da bi jaz vedela ni v bližnji okolici Krškega nikjer organizirana prav za nosečnice. Je nekaj dobrih fitnesov, kamor lahko hodiš individualno. Naprimer v Fitnes Požun (Senovo) ti bo prijazen trener priporočal vaje, ki so primerne za nosečnice. Zasledila pa sem, da je organizirana telovadba za nosečnice samo v Novem mestu (Club HIP - HOP; poglej na internetu). Upam, da boš uživala v našem Krškem! LP, S&T
|
|
|
|
RE: nekaj vprašanj o Krškem 7.12.2005 13:43:43
|
|
|
|
urška
|
dr. Preskar je super; mislim pa da je tudi edini v KK; za bržiške G ne vem, ne priporočam pa ti dr. Zagodetove v Sevnici... jaz sem tudi imela it namen v Brežice ampak sem na koncu pristala v Lj. za telovadbo pa vprašaj pri ginekologu, mogoče imajo kakšne podatke
|
|
|
|
RE: nekaj vprašanj o Krškem 9.12.2005 12:55:45
|
|
|
|
Anonimen
|
Jaz sicer nisem iz KK ali okolice, so pa moji starši od tam blizu in moj mož tudi izhaja od dol. Jaz grem rodit v porodnišnico Brežice in ti jo glede na to, kar sem slišala o tej ali pa novomeški (ne glede na zadnji tragični dogodek tam) bolj priporočam, od G so mi pa vsi priporočali v Brežicah dr. Kočnarjevo in še enega moškega ginekologa, katerega imena se zdajle žal ne spomnim. To je pa vse, kar ti vem povedat od tam doli. Aja, v sredo imam prvi pregled pri dr. Kočnarjevi, pa ti bom lahko tudi osebni vtis povedala, če te bo zanimalo.
|
|
|
|
RE: nekaj vprašanj o Krškem 9.12.2005 16:29:54
|
|
|
|
micki
|
Hoj! Jaz sem iz KK in moj g je dr. Preskar (z besedami ga ne moreš opisat kak je ta dohtar super), ki dela v ZD Krško. Glede porodnišnice se odloči sama-jaz imam rok 20.12 in definitivno grem v NM (razen, če ne poseže kakšna višja sila umes); že naprimer če se odločiš za porod z ea, ti v Brežicah zaračunajo 40.000 sit, v NM pa je zastonj. Če pa bom zadovoljna, ti pa še sporočim (upam, da zelo kmalu ). lp, Micki
|
|
|
|
RE: nekaj vprašanj o Krškem 9.12.2005 17:55:18
|
|
|
|
Topika
|
Eto, še ena, ki lahko dr. Preskarja samo pohvali. Je pa edini ginekolog v Krškem. Porodnišnica: bila sem že v Brežicah in ni bilo ravno oh-in-ah, ampak glede na tu prebrano je v NM še slabše, tako da bom šla verjetno drugič tudi v Brežice. Glede telovadbe pa tudi jaz ne vem.
|
|
|
|
RE: nekaj vprašanj o Krškem 12.12.2005 13:50:41
|
|
|
|
pancek
|
Oj, hvala vsem za odgovore! Za telovadbo pa bom upam še kaj zvedela! Tašonka - upam, da boš zadovoljna z dr. Kočnarjevo, pa poročaj!!! Micki - tebi pa iz srca srečno na porodu... vem, da bo tvoj prav lep strelček.
|
|
|
|
RE: nekaj vprašanj o Krškem 12.12.2005 21:50:47
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: pancek Tašonka - upam, da boš zadovoljna z dr. Kočnarjevo, pa poročaj!!! Poročam v četrtek.
|
|
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki VIDEO: Holografski simulator rojstvaŠtudenti klinike si lahko prvič na medicinskem usposabljanju ogledajo holograme 3D anatomije, ko se naučijo opravljati t...
Zadnje s foruma
Ritka.
пеперутка16
Ali za dojenčkovo zadnjico uporabljate samo kremo ali samo puder ali oboje hkrati?