|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   nekaj vprašanj o Krškem
7.12.2005 11:55:58   
pancek
Pozdravljene...

Za uvod: sem nova na forumu, sicer sem pregledala starejša sporočila, ampak vseeno upam, da ne bom ponavljala že postavljenih tem.

Zdaj pa konkretno - v kratkem se selim v KK in rabim  pomoč krških nosečnic?
- katerega ginekologa mi priporočate?
- katero porodnišnico priporočate - Novo mesto ali Brežice? Po tem kar sem prebrala na forumu se bom skoraj zagotovo odločila za Brežice, vaše mnenje pa je vseeno dobrodošlo...
- kje lahko obiskujem telovadbo? (to vpr. sem postavila že na forumu telovadba).
user posted image
To je zaenkrat vse. Hvala!
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: nekaj vprašanj o Krškem
7.12.2005 12:44:39   
silvija
Halo!

No jaz sem iz okolice Krškega!
Dajem ti odgovore iz lastnih izkušenj!

- priporočam ti dr. Preskarja (ZD Krško), sicer moja je g. Stričevičeva (Bolnišnica Brežice), na mojem porodu pa je bil dr. Grulovič (Bolnišnica Brežice) in je bil ful OK!
- jaz sem rodila v Bolnišnici Brežice in bila ful zadovoljna. Hotela sem it v Novo mesto ampak nisem imela časa (ha, ha). V NM imaš otroka 24 ur pri sebi in verjami mi, da boš tudi ti potrebovala malo spanja in počitka ponoči zato mi je bilo v Brežicah ful fino. Če pa želiš otroka imeti 24 ur pri sebi pa ti to željo tudi v Brežicah izpolnejo.
- kar se pa telovadbe tiče pa, da bi jaz vedela ni v bližnji okolici Krškega nikjer organizirana prav za nosečnice. Je nekaj dobrih fitnesov, kamor lahko hodiš individualno. Naprimer v Fitnes Požun (Senovo) ti bo prijazen trener priporočal vaje, ki so primerne za nosečnice. Zasledila pa sem, da je organizirana telovadba za nosečnice samo v Novem mestu (Club HIP - HOP; poglej na internetu).

Upam, da boš uživala v našem Krškem!user posted image

LP, S&T

(odgovor članu pancek)
Neposredna povezava do sporočila: 2
7.12.2005 13:43:43   
urška
dr. Preskar je super; mislim pa da je tudi edini v KK; za bržiške G ne vem, ne priporočam pa ti dr. Zagodetove v Sevnici...
jaz sem tudi imela it namen v Brežice ampak sem na koncu pristala v Lj.
za telovadbo pa vprašaj pri ginekologu, mogoče imajo kakšne podatke

(odgovor članu silvija)
Neposredna povezava do sporočila: 3
9.12.2005 12:55:45   
Anonimen
Jaz sicer nisem iz KK ali okolice, so pa moji starši od tam blizu in moj mož tudi izhaja od dol. Jaz grem rodit v porodnišnico Brežice in ti jo glede na to, kar sem slišala o tej ali pa novomeški (ne glede na zadnji tragični dogodek tam) bolj priporočam, od G so mi pa vsi priporočali v Brežicah dr. Kočnarjevo in še enega moškega ginekologa, katerega imena se zdajle žal ne spomnim. To je pa vse, kar ti vem povedat od tam doli.
Aja, v sredo imam prvi pregled pri dr. Kočnarjevi, pa ti bom lahko tudi osebni vtis povedala, če te bo zanimalo.

(odgovor članu urška)
  Neposredna povezava do sporočila: 4
9.12.2005 16:29:54   
micki
Hoj!
Jaz sem iz KK in moj g je dr. Preskar user posted image user posted image user posted image  (z besedami ga ne moreš opisat kak je ta dohtar super), ki dela v ZD Krško.
Glede porodnišnice se odloči sama-jaz imam rok 20.12 in definitivno grem v NM (razen, če ne poseže kakšna višja sila umes); že naprimer če se odločiš za porod z ea, ti v Brežicah zaračunajo 40.000 sit, v NM pa je zastonj. Če pa bom zadovoljna, ti pa še sporočim (upam, da zelo kmalu user posted image ).

lp, Micki

(odgovor članu pancek)
Neposredna povezava do sporočila: 5
9.12.2005 17:55:18   
Topika
Eto, še ena, ki lahko dr. Preskarja samo pohvali. Je pa edini ginekolog v Krškem.

Porodnišnica: bila sem že v Brežicah in ni bilo ravno oh-in-ah, ampak glede na tu prebrano je v NM še slabše, tako da bom šla verjetno drugič tudi v Brežice.

Glede telovadbe pa tudi jaz ne vem.

(odgovor članu pancek)
Neposredna povezava do sporočila: 6
12.12.2005 13:50:41   
pancek
Oj,
hvala vsem za odgovore! Za telovadbo pa bom upam še kaj zvedela!
Tašonka - upam, da boš zadovoljna z dr. Kočnarjevo, pa poročaj!!!
Micki - tebi pa iz srca srečno na porodu...  vem, da bo tvoj user posted image  prav lep strelček.

(odgovor članu Topika)
Neposredna povezava do sporočila: 7
12.12.2005 19:59:55   
tt79
Posebna telovadba za nosečnice obstaja- vsaj lani je 2x tedensko v Brežicah v Viva klubu (vodi Natalija Rovan) pa je prav prijetno!

Drugače pa v glavnem vse odhajajo rodit v Brežice (je kar OK)

Ginekologi pa ali dr. Preskar iz KK al pa dr. Bertole v Brežicah!

Dobrodošla v Krškem!user posted image

(odgovor članu pancek)
Neposredna povezava do sporočila: 8
12.12.2005 21:50:47   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: pancek

Tašonka - upam, da boš zadovoljna z dr. Kočnarjevo, pa poročaj!!!

Poročam v četrtek. user posted image

(odgovor članu pancek)
  Neposredna povezava do sporočila: 9
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

VIDEO: Holografski simulator rojstva
Študenti klinike si lahko prvič na medicinskem usposabljanju ogledajo holograme 3D anatomije, ko se naučijo opravljati t...
Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...

Ritka.
пеперутка16

Ali za dojenčkovo zadnjico uporabljate samo kremo ali samo puder ali oboje hkrati?