|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   potrebujem nasvet
5.12.2005 18:48:05   
saraja
Pozdravljene user posted image user posted image !

Za vas izkušene user posted image imam vprašanje:

Sem prijavljena na Zavodu za zaposlovanje in ne prejemam nobenih dohodkov. Sem pa slišala, da je možnost, da te nekdo zaposli v času nosečnosti. Je to sploh možno in kdaj te mora zaposliti? Se mora pred nosečnostjo? Prosim, če ima katera te izkušnje, če mi pove kako to gre!
Saraja Še Upajoča user posted image
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: potrebujem nasvet
5.12.2005 19:07:28   
baguSka
Jst mislm da je najboljš če se kar na zavod obrneš oz. na svojo svetovalko. Ona ti poznala najbojlš povedat.user posted image

(odgovor članu saraja)
Neposredna povezava do sporočila: 2
5.12.2005 19:08:11   
baguSka
Ah prehitr tipkam..

..ona ti bo znala najboljš povedat..

(odgovor članu baguSka)
Neposredna povezava do sporočila: 3
5.12.2005 22:40:56   
katy_
user posted image Ejla!
Jaz sem tudi mlada nosečka, ter sem prijavljena na zavodu za zaposlovanje.
Prijavila sem se junija ko sem bila noseča dva meseca in do takrat nisem dobila nobenih prejemkov razen ko sem delala prek študentskega servisa, ko pa sem šla na zavod sem od julija naprej dobila še sedaj dobivam 40.000.
Ja možno, je da te zaposli v času nosečnosti. lahko te tudi med nosečnostjo zaposli. Kaj ti si noseča?
Je pa res, če poznaš koga ki ima firmo naj te zaposli, ker je en kup formalnosti...
Mene je tudi moj fant hotel zaposliti v svoji firmi, samo potem me ni, ker je bilo za naredit en kup fomalnosti, drugače če bi me zaposlil bi dobila od država pol zajamčene plače. (tako nekako).
Na zavodu, ko sem bila sem dobila en kup del, ampak sem bila opravičena, ker sem na začetku imela rizično nosečnost....!

SREČNO!
Pejdi na socialno se pozanimat in povprašaj, sej ti bodo vse lepo razložili, pa tudi na zavodu se pozanimaj!!

SREČNO PA LEP POZDRAV

(odgovor članu saraja)
Neposredna povezava do sporočila: 4
5.12.2005 22:42:29   
fricka
Seveda te lahko kdo zaposli, samo vprašanje je, če te hoče. Pri izračunu porodniške velja, da se jemlje enoletno povprečje. Če si zaposlena manj kot eno leto pa seštevajo tvoji dohodki za čas zaposlitve, preostali čas pa mislim da minimalna zajamčena plača. Jaz imam svoj s.p. in sem vse premislila. Računica je taka: kolikor več daš za prispevke, toliko več dobiš porodniške. Vprašanje je samo kdo te bo zaposlil, ko pa potrebuješ vsak dan več miru in težje delaš? Druga možnost je, da imaš rizično nosečnost in si ves čas na porodniški. V tem primeru se ti splača najti nekoga, ki te lahko zaposli in mu dati denar za prispevke. Plačati ti jih mora za 30 delovnih dni. Preostali dnevi namreč niso več strošek delodajalca.

(odgovor članu baguSka)
Neposredna povezava do sporočila: 5
6.12.2005 17:10:55   
saraja
Hvala vsem za tako izčrpne odgovore. Nisem še noseča no ne vem, ker te dni pričakujem grdo user posted image . Ko bo pa 100% se pa bom pozanimala kako.

(odgovor članu fricka)
Neposredna povezava do sporočila: 6
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.
Kateri so prvi znaki začetka poroda?
Ko se bliža dan poroda, je vse več znamenj, ki nakazujejo na to, da se bo porod začel. Nekatera so prava, nekatera pa ne...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?