Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: Dobra igrača za dveletnika 5.12.2005 13:31:51
|
|
|
|
Anonimen
|
poglej v moj album..opazla boš - psa, ki je v bistvu k en ksilofon, pa kuhinjo, pa traktor z živalicam, aktualna je tut žoga in knjige, pa sem pa ke še kej druzga. recimo en vlak tomaž k prtisneš šoferja pa se odpele, pa sintesajzr, sem pa ke s flaško mleka nafutra 2 dojenčka in vse pliškote, to je pa večinoa to. ko res ne ve več kaj pruleče še kšne kocke in jih strese po celi dnevni največ seveda pod kavč :)
|
|
|
|
RE: Dobra igrača za dveletnika 5.12.2005 14:15:08
|
|
|
|
rainbow
|
ja, kaka pupa je bila pri nas aktualna, pa knjigice in slikanice, pa voziček za pupe, s tem je pri mojih okoli skakala, okoli drugega leta pa kak plastelin, flomastri, kocke že zna lepo zlagat; drugo pa ni tak strašno zanimivo.
|
|
RE: Dobra igrača za dveletnika 5.12.2005 14:26:01
|
|
|
|
Anonimen
|
Največji žebljički-po velikosti,ki obstajajo. Pa koščki že narezani plastičnih figuric,ki jih je možno poljubno lepit na liste papirja. Kocke.
|
|
|
|
RE: Dobra igrača za dveletnika 5.12.2005 14:55:53
|
|
|
|
cmokec
|
Pri nas je bil pri 2 letih zakon plastelin DIDO. Je zelo mehek in tako grozno slanega okusa, da ga otrok preverjen ne bo dajal v usta. Če bi pa slučajno ga, pa ni strupen. Če kupiš vedro, imaš notri še valjarček, nožek in modelčke.
|
|
RE: Dobra igrača za dveletnika 5.12.2005 15:15:41
|
|
|
|
BARBARA R.
|
Klavir, ksilofon, flavta, glasba
|
|
|
|
RE: Dobra igrača za dveletnika 6.12.2005 13:12:26
|
|
|
|
puncica
|
Po vrsti (1,5 leta stara): - absolutno knjigice vseh vrst (kartonke, blagnate, plastične, slikanice, časopis, revije, katalogi,...) zadnjič je celo katalog od ytonga gledala - barvice (ona sam rožice riše, pa barva ful rada, čeprav je to čečkanje ampak najraje ima nekaj na listu narisano in potem ona to kao barva) - pacanje s prstnimi barvami - voziček s punčko, jo vozi in vozi okol po bajti - risanke (nodi, krtek) - zvečer rula punka (punčka), ki jo da spat zraven sebe, jo poboža in gresta skupaj spat To je to, včasih se pa tud v druge igrače vpikne ampak vsakodnevno so na repertuarju le te ki sem jih zgoraj napisala.
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki Trmast otrok Čeprav ste šokirani, na otrokovo trmo nikakor ne odgovarjajte z jezo in kričanjem. Najbolje je, da otroku poskušate mirn...
Norice ali vodene kozeNorice ali vodene koze so najpogostejša nalezljiva bolezen z izpuščaji. Bolezen se pojavlja skozi vse leto, v večjem šte...
Zadnje s foruma
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?