|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1] 2   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Česa nikoli ne kupite?
5.12.2005 5:38:55   
Anonimen
Ja. Ko greste v trgovino - h katerim policam nikoli ne zavijete?
Moj seznamček je takle:
- Ariel-a ali Persil-a (ker sta najdražja, opereta pa tako, kot vsi drugi praški)
- krpic za prah (Pronto in podobne, ker se da prah kvalitetno obrisati tudi s čim drugim)
- najcenejšega vina (ker vina pri nas skoraj nihče nikoli ne pije, če ga pa že, pa zagotovo ne največje kislice)
- vampov in hrena (ker tega ne jem)
- pomarančnega soka v sirupu (ker me po preveliki koncentraciji pmaranč začne boleti glava)
- lešnikove čokolade (ne maram lešnikov)
- morskih sadežev (nihče jih ne je)
- WC papirja v lističih (mučenje za rit)
- cigaret Set in 57 (sem kadilka, ja, ampak raje ne kadim nič, kakor pa to)
Verjetno bi se še kaj našlo, ampak tega se spomnim v tem trenutku.
  Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Česa nikoli ne kupite?
5.12.2005 8:04:31   
Bela
ej, ti si pa zgodnauser posted image

Jst nikoli ne zavijem k konzervam, nikoli jih ne kupim.

** Življenje je prekratko, da bi bilo malenkostno **

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2
5.12.2005 8:06:35   
india
Tako kot je Bela napisala: konzerve, pa hrana za male živali, žgane pijače, alkohol nasplošno.

(odgovor članu Bela)
Neposredna povezava do sporočila: 3
5.12.2005 8:27:44   
CatJa
Direkta, npr. Pravzaprav nobenih rumenih cajtng. To mi je ravno tako, kot če bi dnar vrgla skoz okno. Pa ziher se še najde kaj. Vsa drobovina npr., pa hrenovke ipd. Aja, pa gaziranih pijač.

Niso časi slabi, temveč človek.
John BEAUMONT

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4
5.12.2005 8:32:29   
Anonimen
Pasje pa mačje hrane.

(odgovor članu CatJa)
  Neposredna povezava do sporočila: 5
5.12.2005 8:33:27   
india
Ja, CatJa, imaš prav....jaz tudi ne kupujem nobenih  brezveznih cajtngov, pa cigaret,orožja ( takega in drugačnega, niti petard, raket,..),.....uh, seznam bi bil kar dolg, če bi se ga pošteno lotila.

(odgovor članu CatJa)
Neposredna povezava do sporočila: 6
5.12.2005 8:34:17   
Anonimen
No, mačje hrane tudi jaz nikoli ne kupim, ker doma nimam mačka. Pa rib, ptičev in podobnega. Pa petard tudi ne kupujem (kakšne iskrice pa še, ja).

< Sporočilo je popravil Kerensa -- 5.12.2005 8:35:39 >

(odgovor članu india)
  Neposredna povezava do sporočila: 7
5.12.2005 8:35:01   
Anonimen
cigaret, alkohola, morskih zadev, čipsov in podobne svinjarije, trič trač revij, pasje hrane :) hehe kre nimam psa, mam pa požrešnega mačka..pa še bi se marskej najdl od parfumov pa dragih čistil in krpic, pa praškov pa ne vem kva še vse

(odgovor članu CatJa)
  Neposredna povezava do sporočila: 8
5.12.2005 9:01:48   
ninocka
vreck za smeti

Never argue with an idiot. They drag you down to their level and beat you with experiences.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 9
5.12.2005 9:04:48   
Anonimen
Ni da ni.user posted image

(odgovor članu ninocka)
  Neposredna povezava do sporočila: 10
5.12.2005 9:19:48   
Dejča
Cigaret - še ko je moj ati kadil in sem bila mlajša, pa me je kdaj poslal po cigarete, sem mu rekla, da me je sram to kupovati, da si ne bi kdo mislil, da jaz kadim.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 11
5.12.2005 9:50:47   
NinKa
Najprej bom napisala, da je razlika med poceni praški in Persilom - on iz Mullerja. Od kar tistega kupujem ne vem kaj je program 90 stopinj. N ezezam se, ampak imam sedaj pralni stroj že 3 leta, pa še nisem uporabila tega programa.. enkrat do sedaj sem prala na 75 stopinj, ampak to je najvišja temperatura. Sicer pa glede cot preveč kompliciram, to vem, ampak o tem ne bi tukaj. Ker je tut mož izjavil, dokler je dišeče, čisto oprano, ne bo jamral nad ceno.

Ne kupujem živalske hrane in cigaret, ker jih ne rabimo. Morskih sadežev tut načeloma ne - vsaj jaz jih ne kupujem.
Vino, pijemo tako redko, da ni omembe vredno, če pa pa načeloma šampanc - navadno mi diši Radgonska srebrna, al pa Henkel Trocken, al pa kak Čurinov priboljšek (pol suha vina, bela, rdečih ne maram)
Čokolade - jem sam Lindtove, izjemoma probam kako Milkino novost. Tu se veselje konča.
Kava, kupujem izključno samo 250g vakumsko pakiranje Barcafee in nič drugega.
Cajtnge - nič rumenega, ker je potrata denarja.

Sicer pa, ful gledam na kakovostno in če se le da slovensko hrano. Živčnega pa fasam, če vidim na kaki stvari, ki naj ne bi bila "Made in Hungary". Na to sem pa alergična.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 12
5.12.2005 10:27:41   
muki1
Jaz pa, ko grem naprimer v Špar ali Mercator, se nikoli ne zadržujem pri oblačilih, posodi, pa pri stvareh za peko.
Drugače pa skoraj vse kupujem, česar druge ne. Konzerve kupujem - tunine, mam skoraj vsak dan v službi za malico. Pasjo in mačjo hrano tudi, ker imamo živali doma. Vreče za smeti, tudi, ker bi me kap zadela, če mi zmanjkajo. Cigarete in vino, tudi, po potrebi. Pivo je skoraj zmeraj v hladilniku. Pa tudi čipse občasno kupiva. Morske sadeže obvezno.....

(odgovor članu NinKa)
Neposredna povezava do sporočila: 13
5.12.2005 10:51:06   
Nikita***
- mesa, salam, paštet,... nobenih izdelkov, ki so izdelani iz živali
- sirupov za redčit
- najcenejših stvari
- petard,...

EX JERY

Ženska, ki je pretrpela izgubo otroka, se ničesar več ne boji. (židovski pregovor)

http://www.freewebs.com/trini-horjulska/

(odgovor članu muki1)
Neposredna povezava do sporočila: 14
5.12.2005 11:33:59   
ur+sa
zmeraj nekaj kupim.. se ni bilo stvari da je nebi nikol v zivljenju kupla..user posted image

ja starsi so me zelo izkoriscali, tkoda sem veliko hodila jest v  trgovine...user posted image

Jutri je nov dan...
sem največja bebka na svetu... :¨(

(odgovor članu Nikita***)
Neposredna povezava do sporočila: 15
5.12.2005 12:33:05   
Maček Muri
Nikoli ne kupujem mesa in mesnih izdelkov, pa raznih piškotov in takih stvari. Sicer pa rada probam novosti, če so mi všeč, jih kupim še kdaj, sicer pa pač ne.
Trenutno sicer nimam nobene domače živali, občasno pa kupim kakšno mačjo in pasjo konzervo, če se pred hišo pojavi kakšna lačna mrcina. Se mi zdi fino, da ji lahko kaj postrežemuser posted image

(odgovor članu ur+sa)
Neposredna povezava do sporočila: 16
5.12.2005 12:48:31   
MarijaPo
Kerensa, najprej te moram pohvalit, ker si po moje prva na tem forumu, ki je pravilno napisala h katerim policam in ne k katerim policam. Bravo! user posted image

Jaz nikoli ne kupujem unih super ogabnih bio alternativnih stvari, ki so se bolj strupene od navadne hrane (piskotki z ne vem cem, pa krekerji, pa neki namazeki, ki imajo 1/2 dneva rok trajanja, ker dajo notri samo 500 Ejev in nobenega drugega konzervansa). Prav tako ne kupujem cigaret in macje/pasje/kuncje/papagajcje hrane, ker nimam psa, ki bi kadil. Ne kupujem nobenih otroskih stvari, ker nimam otroka - to se bo maja menda spremenilo. Nikoli ne kupim cistil za greznice, ker zivim v bloku, prav tako ne kupujem zamrznjenih morskih sadezev, ker mi ful smrdijo, zobnih krtack, ker imava elektricno, krep wc papirja (prav tako kot kerensa paziva na svoji riti), testa za torto - ga rajsi sama specem.

Po moje je se 100 stvari, pa se jih ne spomnim.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 17
5.12.2005 14:22:42   
tanikaa
- rumene cajtinge - ja, jih kupujem
- cigarete - ja, kupujem
- alkohol - ja, kupujem
- konzerve - ja, kupujem
- gazirane pijače - ja, radensko
- mačjo in pasjo hrano - nop, to pa ne. nam ne tekne, živali pa nimamo.

- vsota zgoraj naštetega - grozna gospodinja, ki namesto da bi skrbela za zdravo življenje svoje familije raje kadi in pije, zraven pa se naslaja nad rumenimi novičkami. otrok je sicer zaenkrat še zdrav (hvala bogu da ima babico, ki ne kadi, ne pije  bere pa rumene cajtinge), ampak verjetno se imam za zdravje svojega otroka zahvaliti temu, da mu ne dajem jetrc user posted image .

< Sporočilo je popravil tanikaa -- 5.12.2005 14:24:08 >

(odgovor članu MarijaPo)
Neposredna povezava do sporočila: 18
5.12.2005 14:30:00   
Anonimen
gnile zelenjave ali sadja, pa tistega, kar mu preteče rok user posted image user posted image .
Za vse ostalo pa ostaja verjetnost, da bom nekoč kupila četudi še nikoli nisem.

(odgovor članu tanikaa)
  Neposredna povezava do sporočila: 19
5.12.2005 18:38:52   
Nasy
zanimivo..
prav gotovo ne kupimo cigaret- noben ne kadi
ne kupiva vampov- noben ne jeuser posted image
 ne krompirja- dobiva doma
pasje ali mačje hrane, ker tudi nama ne tekne, živali pa nimava
toaletnega papirja v lističihuser posted image
mleka z 3.5 maščobe

pa še marsikaj bi se našlo.. na žalost je seznam tistega, kar kupujemo, velikoooooo daljšiuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 20
6.12.2005 0:06:39   
KODA
-cigaret(ne več)
-alkohola
-vrečk za smeti
-trič trač-časopisov
-kompotov v piksnah
-morskih sadežev....
-pa še kaj bi se našlo...
-pogrej in  pojej(ali kako se že reče tej pripravljeni hrani,ki jo samo pogreješ)

Celemu svetu si le ena oseba,eni osebi pa si ves svet...

(odgovor članu Nasy)
Neposredna povezava do sporočila: 21
6.12.2005 13:27:47   
Nasy
IZVIRNO SPOROČILO: KODA

-pogrej in  pojej(ali kako se že reče tej pripravljeni hrani,ki jo samo pogreješ)

To tudi mi še nismo kupili nikoli..smo pa kupili večkrat joto od ete in jo bomo še večkrat kupiliuser posted image

(odgovor članu KODA)
Neposredna povezava do sporočila: 22
6.12.2005 14:13:11   
Skorpija
- rumene cajtinge - ja, jih kupujem
- cigarete - ja, kupujem
- alkohol - ja, kupujem
- konzerve - ja, kupujem
- gazirane pijače - ja, radensko
- mačjo in pasjo hrano - nop, to pa ne. nam ne tekne, živali pa nimamo.

- vsota zgoraj naštetega - grozna gospodinja, ki namesto da bi skrbela za zdravo življenje svoje familije raje kadi in pije, zraven pa se naslaja nad rumenimi novičkami. otrok je sicer zaenkrat še zdrav (hvala bogu da ima babico, ki ne kadi, ne pije bere pa rumene cajtinge), ampak verjetno se imam za zdravje svojega otroka zahvaliti temu, da mu ne dajem jetrc .

Tole je pa odgovor in pol! user posted image

Kdor si upa, za trenutek izgubi tla pod nogami. Kdor si ne upa, izgubi življenje!

(odgovor članu tanikaa)
Neposredna povezava do sporočila: 23
6.12.2005 14:16:12   
tanikaa
kak to misliš skorpija? user posted image

Je** se mi za vse in vsakogar.

(odgovor članu Skorpija)
Neposredna povezava do sporočila: 24
6.12.2005 14:32:18   
lelaval
mačje hrane in brezveznih časopisov ter hrane, ki se le pogreje

(odgovor članu tanikaa)
Neposredna povezava do sporočila: 25
Stran:   [1] 2   Naslednja stran >   >>
Stran: [1] 2   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Kam z otroki za noč čarovnic 2024?
Letos bodo noč čarovnic po Sloveniji zaznamovali številni dogodki za otroke, od zabavnih delavnic do strašljivih dogodiv...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?