Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: rjav izcedek 24.,25.,26. dan po abraziji 4.12.2005 13:38:58
|
|
|
|
sand
|
Hojla,sama sem imela abrazijo 6t po porodu,ker so slabo ščistili maternico in sem precej krvavela,po posegu pa kot bi odrezal nič, mogoče malo rkjave sluzi, zato mislim, da je to še del čiščenja.Če izcedek ni smrdeč,ne krvaviš močno, nimaš vročine in bolečin, potem ne skrbi.Maternica se mora dokončno ščistit in pripravit za naprej.Tudi sama preden sem dobila spet m. po porodu (8m)sem cel mesec pred tem imela močen izcedek sluzi, tako pač je.Lahko pa si tudi kaj težkega dvignila ali pa si se preveč napenjala,tudi to je lahko vzrok, zato še malo popazi nase.Lp Sand
|
|
|
|
RE: rjav izcedek 24.,25.,26. dan po abraziji 7.12.2005 12:50:04
|
|
|
|
natja_
|
Jaz sem imela po abraziji (8t) 10 dni rjavega izcedka, zato brez panike, ker se mora vse skupaj ščistiti tako kot je treba. Po 4-6t pa te bo zopet obiskala teta rdečka, potem pa lahko zopet s partnerjem planirata naprej za . srečno, natja
|
|
|
|
RE: rjav izcedek 24.,25.,26. dan po abraziji 7.12.2005 14:25:28
|
|
|
|
Klarissa
|
punce, jaz sem en dan po abraziji krvavela, potem imela 8 dni še rjavi izcedek, pol pa mir. zdaj od 24. dne po abraziji dalje in še danes ko je 29. dan po abraziji imam pa spet rjav izcedek in ne krvavim, da bi lahko rekla, da je menstr. skrbi me kaj je to????
|
|
|
|
RE: rjav izcedek 24.,25.,26. dan po abraziji 8.12.2005 9:49:47
|
|
|
|
Anonimen
|
Jaz se sicer na abrazijo nič dosti ne spoznam, ampak rekla bi, da je šlo pri tebi že za tisto prvo M, ker tudi recimo po porodu je prva M vseh sort barv in oblik. MOja je bila prb. taka kot tvoja, rjava in skoraj neopazna.
|
|
|
|
RE: rjav izcedek 24.,25.,26. dan po abraziji 8.12.2005 9:56:57
|
|
|
|
dragonja
|
meta sem slučajnoopazila da imaš rojstni dan na isti dan kot jaz,samo da sem jaz eno leto starejša.jaz trenutno živim v belgiji in bi rada spoznala kakšno mamico,da bi lahko hodile kaj na kaffe.tu mi je dolgčas,sem po cele dneve sama s tamalo doma,mož pa po cele dneve trenira.prosim,naj se mi kakšna javi.živim v 7 km od bruslja.lp
|
|
|
|
RE: rjav izcedek 24.,25.,26. dan po abraziji 9.12.2005 13:12:28
|
|
|
|
Anonimen
|
Ojej Dragonja, a da bi jaz na kavo v Bruselj hodila? Bo pa kar precej drag ta kofe
|
|
|
|
RE: rjav izcedek 24.,25.,26. dan po abraziji 10.12.2005 17:11:22
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Meta. Jaz se sicer na abrazijo nič dosti ne spoznam, ampak rekla bi, da je šlo pri tebi že za tisto prvo M, ker tudi recimo po porodu je prva M vseh sort barv in oblik. MOja je bila prb. taka kot tvoja, rjava in skoraj neopazna. Možno tudi, sam jaz sem mela prvo M po abraziji zeeeeeeeeeeeelooooooooooooo močno in je ni blo mogoče spregledat! Klarissa, če te tok skrbi, pa poklič G in njo/njega vpraši. Za prvo M je pa mal prekmalu, ni? Naj bi prišla 4 do 6 teddnvo po posegu.
|
|
|
|
RE: rjav izcedek 24.,25.,26. dan po abraziji 10.12.2005 22:47:39
|
|
|
|
NRMM
|
Jaz sem po abraziji krvavela ziher 10 dni. Če sem počivala, je bilo tega zelo malo, če pa sem veliko hodila, pa se je na čase kar vlilo , ampak je bilo to normalno, ker se je čistilo. Prva pa je bila tako močna, kot tiste pred abrazijo, tako da ni bilo neke razlike.
|
|
RE: rjav izcedek 24.,25.,26. dan po abraziji 23.12.2005 7:40:26
|
|
|
|
Klarissa
|
no naj napišem kaj so ugotovili: ščistili so lepo, rjav izcedek pa naj bi bil posledica hormonskega neravnovesja. je pa od abrazije sedaj 6,5tednov in moj M še ni. mi je pa na pregledu prejšnji teden, ko je bilo 5,5tednov po abraziji rekla, da vidi, da imam ovulacijo. kaj to pomeni, da bi jo naj dobila čez 4teden? no, rekla je, da naj bi jo naslednji teden dobila. pa bomo videli. so pa mi postavili še dodatno diagnozo: policistični jajčniki!!! in je rekla G, da se bova še pošteno namantrala, da nama bo ratalo. joj groza!!!
|
|
|
|
RE: rjav izcedek 24.,25.,26. dan po abraziji 28.12.2005 8:31:50
|
|
|
|
TiaSara
|
Res škoda, da so te tako prestrašili. Jaz sem že za precej punc s policističnimi jajčniki slišala, da so pra hitro zanosile. Ne se pustit prestrašit, ampak kar pogumno zri naprej! Sem prepričana, da bo šlo
|
|
|
| Stran: [1] |
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?