Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati? Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.
Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.
"Čarovnik" za izdelavo spletne strani 4.12.2005 8:54:01
Anonimen
Rada bi si naredila svojo (oz. našo) internetno stran (seveda brezplačno) s poljubno vsebino. Kje je že tista reč na "geocities" ali kje že? Mi lahko kdo posreduje link? Drugače me pa tudi zanima, kako naj tako stran naredim, če nimam pojma o HTML jeziku in se mi ga tudi ne da naučiti? Je kje kakšen "čarovnik" s predlogami ali podobnim, tako, da jaz samo vnesem, kar bi želela, on pa potem sam vse oblikuje tako, da na Internet strani deluje?