Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: kdaj ste začeli s čajem? 3.12.2005 21:24:46
|
|
|
|
smrka
|
dokler dojis ji ni treba dajat nic druzga kot dojko.
|
|
|
|
RE: kdaj ste začeli s čajem? 3.12.2005 21:51:49
|
|
|
|
Aleksandrin
|
Naša ima kmalu 2 meseca in ji dajem čaj (kumina, janež) zvečer, ker dajem vanj kaplice AD3.
|
|
|
|
RE: kdaj ste začeli s čajem? 3.12.2005 22:56:30
|
|
|
|
andrejaz
|
Če polno dojiš ne rabiš dodajati čaja. Ko boste začeli z gosto hrano, šele takrat čaj. Mi smo začeli dodajati čaj okoli 6 meseca.
|
|
RE: kdaj ste začeli s čajem? 4.12.2005 10:48:29
|
|
|
|
Antigona
|
Načeloma dojenčku ki se doji zadošča mamino mleko. Vseeno pa mu je treba ponujati tudi tekočino (vodo ali čaj). To je meni rekel peiater ko smo bili v prvi posvetovalnici, torej pri enem mesecu. Pri nas zgleda to takole. Vsak dan mu naredim deci čaja, ki ga ponavadi potem zvečr popijem jat, Žan pa mogoče 10 ml... Sem pa včeraj zamenjala flaško iz Aventove sem šla na nukovo first choice in je popil celo 40 ml... To je že velik uspeh... Namreč iz aventove je na začetku še nekaj popil, sedaj pa jo je več ali manj samo malo grickal... Lp
|
|
RE: kdaj ste začeli s čajem? 4.12.2005 10:50:46
|
|
|
|
Antigona
|
A ja še kdaj mu ga dajem... Ko sem ga začela navajat da se papa nekje na tri ure, sem mu ga ponavadi ponudila ko je začel malo sitnarit, pa ga je malo popil in je lažje zdržal do ure za papico... Če je bilo pa hudo, sem mu sevda dala jesti tudi prej....
|
|
RE: kdaj ste začeli s čajem? 4.12.2005 11:05:11
|
|
|
|
Anonimen
|
Jaz sem Janu začela dajati čaj (poleg umetnega mleka) po svojem prvem ginekološkem pregledu po porodu, torej pri cca. mesecu in pol. Nesladkanega, večinoma Bebi čas ali Kamilice. Pa je bilo vse v redu.
|
|
|
|
RE: kdaj ste začeli s čajem? 4.12.2005 20:31:05
|
|
|
|
Sofi
|
Moj Filip je ravno danes star 4 mesece . Že cca dva tedna mu pri zadnjem obroku zvečer dodajam še Comformil 1, vse ostalo se dojiva. Goste hrane mu še ne bom ponudila vsaj do petega meseca. Ravno včeraj sem mu dvakrat pripravila umetno mleko, pa me zanima ali naj mu sedaj začnem ponujati tudi vodo ali čaj? Ali morda dojka zadostuje? LP
|
|
|
|
RE: kdaj ste začeli s čajem? 4.12.2005 23:03:33
|
|
|
|
Pia73
|
Otrok NE potrebuje čaja dokler je polno dojen. Sam 4,5 meseca polno dojim in moj še ni poizkusil čaja. Tako so me svetovale pediatrinje, patronažna sestra in še velikokrat sem to prebrala. Je pa res, da se jaz ne oziram na uro. Dojim ga, ko to želi, pa naj bo to pol ure, ura ali štiri ure. Kakor želi.
|
|
|
|
RE: kdaj ste začeli s čajem? 4.12.2005 23:08:24
|
|
|
|
giga
|
Midva sva stara skor 11 mesecev, pa pije čaj - nesladkan seveda šele en mesec. Prej sva se odžejala na dojki. Tko so mi rekli zdravniki, kolegice, pa še brala sem o tem.
|
|
RE: kdaj ste začeli s čajem? 4.12.2005 23:19:17
|
|
|
|
KODA
|
Jaz sem našim začela čaj dodajati okoli. 1 meseca.Dojena sta bila cca 1 mesec.
|
|
RE: kdaj ste začeli s čajem? 5.12.2005 9:31:36
|
|
|
|
Anonimen
|
js sem ji začela čaj dajat k je bla stara ene 2 tedna al pa še tolk ne!
|
|
|
| Stran: [1] |
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?