|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   SITEN TAST
2.12.2005 19:26:12   
ona
Sem stalna na forumu,a tokrat bom anonimna.Imam naslednji problem in rabim bolj tolažbo kot nasvet.Pred 3 leti sem se priselila k fantu,s katerim imava hčerko.On je prej živel samo z očetom,ker mu je mama umrla in jaz sem tudi živela z njima eno leto,nakar smo mu zrihtali stanovanje spodaj v hiši in mi smo zgoraj,kjer je on živel 20 let.Problem je ta,da odkar je šel dol,stalno hodi gor brskat po omarah,mi jemlje sladkarije-biškote,tako da sem enkrat ostala slabo,ko sem dobila obiske,nisem imela kaj ponudit,ker je on odnesel vse dol.Prej,ko je bil z nama je bil vedno prijazen,zdaj mi gre pa prav na živce.Pa tudi naju izkorišča-mu vse palčujeva-telefon,elektriko,vodo.mobitel in še za jest.Saj ni problem finančno pri naju,ker imava svojo firmo,tako da se stroški niti ne poznajo.Mi pa ni prav tak odnos,je zgleda ljubosumen,saj niti enkrat ni vprašal,da kaj prispeva.Enkrat sem mu omenila,da porabi 20 jurjev telefona pa je rekel,da kdo je pa hišo sezidal.Pa mi,ko smo njemu opremili stanovanje!Problem je tudi moj fant,ki je predober po srcu in se noče zamerit njemu,čeprav tudi njega jezi.Ne mi govorit naj se odselimo,ker imamo firmo zraven hiše in je nemogoče.Prišla sem že tako daleč,da vse skrivam-sladkarije,tekoča mila, šampone,kavo,..Ker me jezi,da mi vse jemlje dol in si nič ne kupi.Je pa  v penziji in ima dobro penzijo.Aja ko sem noseča vlekla domov šteke pijače npr. ledeni čaj,je kar vzel celo šteko in sem kmalu popizdila!!!!
Zdaj ko imava hčerko,če ga prosim naj jo čuva,da grem v trgovino,mi je prav težko ga vprašat,ker najraje ga ne bi nič rabila.Še to-moji starši so za darilo ob rojstvu dali 50 jurjev,on pa prav nič.Je tudi ful len za kaj naredit okoli bajte,pri njemu dol pa mi hodi ena čistit,ker ne morem vsega in jo jaz plačam.Ma je še dosti tega,samo nekam se moraš spovedat,da ti je bolje.MI je zavrelo zdaj,ko sem vse očistila si pride on ocvret jajca in po tleh vse mokro in on s cokli gor.Za znoret!Pa še včasih pride gor ob 22,23 uri,tako da sva z mojim zmeraj v strahu in se ne upava kaj stiskat,da se on ne prikaže.Se pa z mojim ful dobro razumeva glede vsega,pa tudi firmo kupaj vodiva in nama je res ok,samo če bi bila sama bi bilo še lepše!!
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: SITEN TAST
2.12.2005 19:34:45   
Anonimen
Anonimna se mi ravno ne zdiš user posted image ...

(odgovor članu ona)
  Neposredna povezava do sporočila: 2
2.12.2005 19:38:24   
Anonimen
Če sta finančno preskrbljena skoraj ne vidim težave. Sigurno obstaja ena rešite: nakup stanovanja v bližini, preureditev hiše v dva ločena vhoda itd. Tega si ne smeš dovolit!

(odgovor članu ona)
  Neposredna povezava do sporočila: 3
2.12.2005 19:38:44   
ona
Sem pozabila kliknit anonimni uporabnik,jebi ga

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4
2.12.2005 19:45:45   
urskas
za začetek zakleni vrata. Ko bo naletel na zaklenjena vrata vaju najbrž ne bo budil zaradi škatle piškotov ali pač?!

LP

(odgovor članu ona)
Neposredna povezava do sporočila: 5
2.12.2005 19:48:53   
Anonimen
Glede na to, da je njegova hiša, se mi zdi to malo user posted image . Vidva pa tudi zaradi tega ne moreta živet brez zasebnosti. Smiselno bi se bilo pogovorit. Tvoj naj se sooči, na tak diplomatski način. Sicer pa res, če se da uredit še en vhod, se ga čimpreje loti.

(odgovor članu urskas)
  Neposredna povezava do sporočila: 6
2.12.2005 19:50:37   
ona
Ja saj vem,sva to že premišljevala,če se bo še dolgo vleklo,pa naj ostane sam v tej hiši,ki jo je sezidal!!Ločen vhod pa že imamo,tako da ne pomaga-pride vseeno gor-potrka ali pozvoni,midva pa tudi čez dan ne zaklepava vhodnih vrat,edini ko greva spat,tako da v bistvu tudi pozabiva na vrata in ko pride gor se spomniva na vrata!!Pa tudi moj se mu noče zamerit in se kaj kregat z njim,ker se ful užali in moj ni tip za užalit človeka.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 7
2.12.2005 19:55:46   
Anonimen
Potem pa stanovanjce v bližini, pa je problem rešen. Sam ne čez cesto, ker si bo nataknu šlapke in jo bo vžgal k sosedom na popoldansko kavo. Tako daleč mora bit, da je 20-30 min za peš... potem bo pa že premislu, ali res nujno rabi tisti cuker al mu je bližje trgovina. user posted image

(odgovor članu ona)
  Neposredna povezava do sporočila: 8
2.12.2005 19:59:22   
Marogica
Zaklepat vrata je edina rešitev. Tudi če bi stanovala kje drugje, ali pa imela hišo čisto zase, bi najbrž zaklepala. Jaz bi mu sicer najprej poskušala lepo povedat, da vama ni všeč, če nekdo hodi po stanovanju, venda mislim, da ne bo zaleglo. Torej zaklepat.
Tudi mi jih zaklepamo, ker se bojimo tatov. Na nek način je tudi tvoj tast-tat. Pa ne zamerit, vendar će vam pobere kekse in ostale stvari, brez da bi vprašal, tega ne moreš opravičevati, da je pač oče tvojega partnerja. To se ne dela. Gre za princip-keksi gor ali dol.
Morala pa se boš odločiti, ali se mu boš zamerila (verjemi, zamere ne bo dolgo kuhal) ali pa to pač dalje prenašaj in se sekiraj. Druge variante skoraj ni. Ko govoriš, da tvoj noče užaliti očeta-kaj ne vidiš, da vaju on na nek način nenehno žali?
Pa tisto o stroških me tudi moti. Vidva nista dolžna plačevati njegovih stroškov, pa če imata denar ali ne. Seveda mu lahko pomagata, vendar bi jaz malce pas zategnila.

"Vrabec zavida pavu breme njegovega repa".
R. Tagore

(odgovor članu ona)
Neposredna povezava do sporočila: 9
2.12.2005 20:08:51   
ona
Veš,vidi da nama gre dobro in si misli kaj bom še jaz dajal.Saj včasih na začetku sem tudi njemu zmeraj kaj kupila-nogavice,zavese za stanovanje,...
Zdaj pa od mene ne dobi nič.ker tako kot bo delal tako bo imel!Pa saj sem mu že na lep način provala povedat,da bi rada več zasebnosti in da kavo imajo v trgovini,ma nič ne pomaga.Bom kar skrivala,saj potem si gre kupit.Je pa smešen ko brska po omari če imam kavo in  se pol jezi sam s sabo-ma je vse prazno tukaj,se moram prav smejat potihem...Veš on je bil navajen živet tukaj gor celo življenej in je tudi zanj sprememba,pa tudi v trgovino je vedno hodila mama,samo se je treba navadit kaj,da ni več kot je bilo.Vam povem pa da bom en dan res popizdila,samo moram bit ful jezna pa naj stane kot hoče.Saj jaz ga niti ne rabim in moj tudi ne.Upam, da bova nekako rešila kaj kmalu.
Punce hvala ker ste vsaj prebrale moje probleme

(odgovor članu Marogica)
Neposredna povezava do sporočila: 10
2.12.2005 20:21:27   
Anonimen
Kaj naj ti rečem?Nabavi si ključ in blindirano ključavnico in se začni zaklepat.

(odgovor članu ona)
  Neposredna povezava do sporočila: 11
2.12.2005 20:30:09   
NRMM
Se pridružujem Nevi. Če bo večkrat naletel na zaklenjena vrata in, če ima kaj v glavi si bo prišel gor, da njegovo početje ni dobrodošlo in bo nehal s takimi fintami.
Da meni to tast počne mu njegova vrata dol zablendiram ne svoja. Vsak naj živi svoje življenje pa roka.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 12
2.12.2005 21:50:27   
tanaja*
Kaj pa če zamenjate stanovanje? Naj bo on gor, če je tako navajen in navezan, vidva pa pejta dol!user posted image

< Sporočilo je popravil tanaja* -- 2.12.2005 21:51:26 >

Voli me iz inata voli me bez ostatka voli me bilo gde sam bas takvu kakva jesam

(odgovor članu NRMM)
Neposredna povezava do sporočila: 13
2.12.2005 22:48:07   
ninocka
Zamenjita kluko in kljucavnico. Kluko dajta uno, k ma na zunanji strani bunko, na notranji pa navadno kluko in ne bo mogu od zuni vrat odpret, tud ce se ne zakleneta. Kljucavnico pa vzamta uno, k ma tiste kluce z bunkicami in mu ne dat novga - razen ce kam greta za vec dni, pa da gre roze zalit, pa se takrat ga opozorta, da si ga ne more kr narest, da rab za to certifikat in da stane tak kluc ful dnarja. Glede na to da si tud osnovnih stvari ne kup, dvomim, da bo sel kluc delat.

Aja, pa ker se pac prazniki blizajo, naj mu pa Miklavz, Bozicek in dedek Mraz prneseta 10 kg piskotov, 10 kg cokolade in 10 kg kave. user posted image Pa bo za neki casa preskrbljen, ti bos pa tud gostom mela kaj za postrezt!

Never argue with an idiot. They drag you down to their level and beat you with experiences.

(odgovor članu tanaja*)
Neposredna povezava do sporočila: 14
3.12.2005 1:47:32   
KODA
Jaz bi se prvo odkrito pogovorila z njim,kje ga čevelj žuli?user posted image
Če pa še ne bi bilo efekta,bi pa res ključavnico zamenjala.

Celemu svetu si le ena oseba,eni osebi pa si ves svet...

(odgovor članu ninocka)
Neposredna povezava do sporočila: 15
3.12.2005 12:44:23   
fricka
Ah, pri nas je skoraj isto. Pa sem se vdala v usodo, ker rešitve ne vidim. Ne vem, kaj jih piči, da postanejo škrti ko sam vra.... in se jim vse v glavi pobrklja. Upam, da bo tudi mede na stara leta kdo tako prenašal kot mi njega.

(odgovor članu KODA)
Neposredna povezava do sporočila: 16
3.12.2005 19:37:52   
Anonimen
Tako kot so ti že druge svetovale - zaklepajta se! Pišuka, pa saj če mu vse od a do ž plačujeta, kupujeta, financirata, je to itak neke vrste najemnina. Nima vama kaj srat po glavi in hodit gor. Tud najemodajalci nimajo kar tako pravice vstopat v stanovanje k svojim najemnikom. Naj kar neha s temi forami, da je on zgradil bajto.

(odgovor članu fricka)
  Neposredna povezava do sporočila: 17
3.12.2005 19:58:17   
ona
Ej punce,hvala vam za vse,ki mi skušate nekako pomagati,a jaz mislim,da se bom prav kmali skregala,ker drugega izhoda ni!Itak ga toliko ne potrebujem kot on mene oz.nas!Mi gre že vse ful na k... in če mojga ne bi imela tako rada bi že zdavnaj odpeketala stran.Resno,nimam volje se ****!Samo mir rabim in normalno življenje brez živčnosti,ker mi res nič ne manjka!Saj gre tudi mojemu to na živce in tudi on mu včasih v hecu reče da je kava v trgovini in pol stari drži nos en teden.Ma ko bom jaz dvignila glas ga bo držal za zmeraj!!!
Ala imejte se fajn!!!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 18
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Odlog vpisa v prvi razred - da ali ne?
V zadnjih letih se starši in vzgojitelji otrok, ki zaključujejo vrtčevsko obdobje, vse bolj srečujejo z vprašanjem, ali ...
Otroški dodatek v letu 2025: izplačila in ...
Otroški dodatek je dopolnilni prejemek za preživljanje, vzgojo in izobraževanje otroka. Pravico do dodatka imajo družine...

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......