|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   kako delate
30.11.2005 14:05:45   
mateja 26
Oj!

Ali milahko poveste kako kej delate mamice in očki?Ali imate oboji cel dan?

Od kdaj ,do kdaj?

Lp

Mateja
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: kako delate
30.11.2005 14:16:43   
ma-ja
Jaz sem po ta novem ob štirih doma (državna služba). Prej sem delala po cele dneve in sem hodila domov zvečer; sem imela pa neznansko srečo s to novo službo, ki je super.
Očita pa moramo zvleči domov. Je totalen deloholik in dela ponavadi še doma pozno v noč.
Tako, da je večinoma vse na meni. No, pa oboji dedki in babice ogromno pomagajo, da najina otročka nista cele dneve v vrtcu in šoli.

(1.3.2006)ITM 23,9, Teža 65,3 kg.
(8.3.2006)ITM 23,2; teža 63,5 kg.

(odgovor članu mateja 26)
Neposredna povezava do sporočila: 2
30.11.2005 14:24:46   
eva1
Midva oba delava v državnih službah z 3 izmenskim delavnikom! kako bomo sfolgali mi še ni čisto jasno, saj so dedki in babice še vedno v službah, jaz bom pa tut takoj začela z nočnimi, ker vsaj tako bom malo več s tamalim in družino..kakao bo, pa bomo videli!

(odgovor članu ma-ja)
Neposredna povezava do sporočila: 3
30.11.2005 15:34:51   
Anonimen
Od 7-15, vikendi frej. Varovali bodo pa verjetno vsi po malen: mami, varuška in kasneje vrtec.

(odgovor članu eva1)
  Neposredna povezava do sporočila: 4
1.12.2005 1:13:59   
KODA
Odvisno koliko je dela.Včasih cel dan,včasih pa smo že kmalu frei.

Celemu svetu si le ena oseba,eni osebi pa si ves svet...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 5
1.12.2005 20:39:03   
atinav
Jaz delam od 7h-15h in vikende prostouser posted image ...moj dragi pa ima delovni čas ker nekiuser posted image ...vozi trolo v Ljubljani...ve za dva dni naprej kako delauser posted image ...meni se zdi, da je itak več v službi koker domauser posted image .

TIAN nas je razveselil 20.02.2005, LIAM pa 19.10.2006

(odgovor članu KODA)
Neposredna povezava do sporočila: 6
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Pesem za moža, ki ponoči spi, namesto da b...
Potem ko je večino noči prebedela s svojim dojenčkom, medtem ko je njen mož spal, se je neka mama odločila, da bo ob šti...
Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...
Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?