Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: KDAJ otroka preseliti... 30.11.2005 12:47:51
|
|
|
|
ma-ja
|
Tjaša je šla v ta veliko posteljo, ko je bila stara 2,5 let. Eno leto spi v tej postelji, vendar ima še vedno ograjico, pa še blazino zraven prislonim (da se ne udari). Mislim, da otroka lahko daš v večjo posteljo, vendar še kar dolgo rabijo varovalo, da ne padejo dol. Moja mala nagajivka pa nikoli ni hotela spati v otroški posteljici (njen starejši bratec tudi ne), s ta veliko posteljo pa smo rešili problem spanja. Tako, da sem jaz definitivno za ta veliko posteljo čimprej!
|
|
RE: KDAJ otroka preseliti... 30.11.2005 13:48:34
|
|
|
|
NinaŠ
|
Anže je šel v "tavelko" posteljo pri 18m, pa je do sedaj (se pravi v dobrih 2 mesecih) le enkrat dol padel, čeprav spi zelo nemirno. Za primer padca imam na tleh pred posteljo eno mal debelejšo deko, da ravno na laminat ne prileti. LP
|
|
|
|
RE: KDAJ otroka preseliti... 30.11.2005 13:49:25
|
|
|
|
Anonimen
|
Med dvemi in tremi leti.AMPAK z varovalno ograjo na postelji.
|
|
|
|
RE: KDAJ otroka preseliti... 1.12.2005 10:38:17
|
|
|
|
Anonimen
|
Ja zato pa ograjo po celi dolžini postelje,ker se otroci ponoči spremenijo v plezalne mojstre najdejo lukno,tam kjer ni zaščiteno in pogrnejo.
|
|
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki 7 idej za izvirne božično-novoletne voščil...Za te voščilnice ne boste potrebovali ne veliko ročnih spretnosti, ne veliko pripomočkov. Pa vendar boste nad rezultatom...
Zdrava črevesna mikrobiotaČrevesje in pljuča medsebojno delujeta dvosmerno prek črevesne mikrobiote, njenih presnovnih produktov in imunskega sist...
Zadnje s foruma
Jaslice ali varuška
пеперутка16
Bi otroka raje vpisali v vrtec ali najeli varuško?