|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   test
30.11.2005 9:19:31   
saraja
Lepo pozdravljene
vse uporabnice!

Sem nova uporabnica na tem veselem portalu. Imam vprašanje, ki je: 9.11 je bila zadnja user posted image , nato sem si izračunala ovulacijske dneve. Kar pomeni, da sva s partnerjem načrtovala user posted image . Po mojem izračunu bi morala biti user posted image 1 teden in 2 dni, sem se odločila narediti test že pred pričakovanjem user posted image , ker sem zelo radovedna. Test mi je pokazal eno črtico, ki je močna (C), druga je pa komaj vidna (T). Ali sem delala prehitro test, saj sploh ne vem, kaj to pomeni, kar mi je test pokazal.
Prosim za vaše nasvete!
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: test
30.11.2005 9:38:28   
tinkamiška
Počakaj, da ti bo M zamujala par dni in potem naredi test še enkrat. Boljše, da še malo počakaš, da se nebi prehitro veselila.

Ti pa želim, da bo na naslednjem testu močna user posted image user posted image  al pa +user posted image

LP
Tinka

May be I'm not an angel, but I can still fly...

(odgovor članu saraja)
Neposredna povezava do sporočila: 2
30.11.2005 9:38:43   
ANA_P
Dobrodošla med nami.
Ja, če test pokaže blago črtico, je možna nosečnost. Tak' punce pišejo na forumu, sama ne bi vedela.
me pa zanima nekaj, kako dolgo pa delata na user posted image ?

(odgovor članu saraja)
Neposredna povezava do sporočila: 3
30.11.2005 9:56:24   
enaena
Pa imaš kakšne znake?

(odgovor članu saraja)
Neposredna povezava do sporočila: 4
30.11.2005 9:57:42   
saraja
Hvala za odgovore, ki so prav spodbudni. Načrtujeva šele prvi mesec, tako, da je prehitro, da bi že bila noseča?
Bom pa počakala na user posted image , da bo moje upanje tudi potrjeno!

(odgovor članu ANA_P)
Neposredna povezava do sporočila: 5
30.11.2005 9:58:30   
ur+sa
ja jest ti priporocam, da tudi pocakas, da ti M malo zamudi, da se res ne bos prehitro veselila.
res pa je, da pravijo, ce je druga crtica vidna, pomeni nosecnost, ne glede kako mocno se vidi.

zelim tiuser posted image user posted image
srecno.

Jutri je nov dan...
sem največja bebka na svetu... :¨(

(odgovor članu ANA_P)
Neposredna povezava do sporočila: 6
30.11.2005 10:01:13   
saraja
Znakov še nimam, saj je prehitro (1 teden). Se pa že od prvega dne počutim drugače kot ponavadi!

(odgovor članu enaena)
Neposredna povezava do sporočila: 7
30.11.2005 10:11:37   
ur+sa
zgelda da sva dost na istem:)user posted image  tut jest se ta mesec pocutim cist drgac... testa pa se nisem delala, ker bom pocakala do  druvga tedna da bom vidla, kaok in kaj
sem pa tudi brez znakov, razen spikanja (nenehnega) v jajcnikih.
drugega pani
srecno saraja user posted image  (pa se isto ime mava)user posted image user posted image

Jutri je nov dan...

(odgovor članu saraja)
Neposredna povezava do sporočila: 8
30.11.2005 10:20:03   
ANA_P
Ni prehitro, če vama rata v prvem mesecu. Na forumu večkrat zasledim punce, ki jim je ratalo v prvo.
Držim pesti za tebe user posted image  pa seveda tudi za vse ostale. Pa še en user posted image  za vse nas.

Naj bo veseli december res 'veseli'.

(odgovor članu saraja)
Neposredna povezava do sporočila: 9
30.11.2005 10:52:17   
Naja30
saraja, sploh ni vazno, koliko dolgo se trudita. seveda lahko rata ze v prvo. patudi ce si videla user posted image , pa tudi ce je bila rahla, je to to. črtica ne bo kar izginila. bi pa bilo bolje, da bi počakala na zamudo user posted image , ker lahko se zgodi, da si zanosila, pa gre naprej. nočem te strašit in tega nobeni ne želim, ampak se pa dogaja. meni se je prvi mesec to zgodilo. vem, da sem bila user posted image , ker sem imela vse znake, pa sem dobla user posted image .
tako da počakaj še kakšen dan. kdaj pa sploh moraš dobit to grdo teto?

(odgovor članu ANA_P)
Neposredna povezava do sporočila: 10
30.11.2005 11:31:44   
saraja
Grdo teto user posted image moram dobiti 7.12.,vsaj upam, da je ne bo.

(odgovor članu Naja30)
Neposredna povezava do sporočila: 11
30.11.2005 11:34:25   
Naja30
ah, potem pa imaš še čas narediti test. brezveze je hiteti. sprosti se in uživaj, razvajaj svojega user posted image  in čim več user posted image ,pa bodo decembra mogoče lepi rezultati.

lp

(odgovor članu saraja)
Neposredna povezava do sporočila: 12
30.11.2005 11:38:30   
saraja
Ali ima katera podobne pomisleke kt jaz glede testa. Kdaj jih ve testirate? Kupila sem si tisti test, ki je najbolj poceni (400 SIT), a ima kako vezo s tem da je najcenejši?

(odgovor članu Naja30)
Neposredna povezava do sporočila: 13
30.11.2005 11:41:59   
Naja30
jaz mislim, da nima veze. sicer sem pa samo 1x delala test in to s CB. tako da ne bi vedla, kakšni so drugi.

(odgovor članu saraja)
Neposredna povezava do sporočila: 14
30.11.2005 11:46:06   
saraja
A mi potem priporočaš, da si grem kupit CB? Tako bo vsaj pokazalo user posted image . Ali mora biti modra črtica, da je test pozitiven? Kaj naj storim, sem zelo radovedna. Druge so mi pravile, da so test naredile že tretji dan po zanositvi in jim je pokazalo kar pozitivno!

(odgovor članu Naja30)
Neposredna povezava do sporočila: 15
30.11.2005 11:53:29   
ur+sa
saraja, tale test CB mini, je v redu. ni vazno koliko stane test, vsi so 99%. tko da...

raje pocakaj na M, ce je ne bo, potem nared test se enkrat, da bo za ziher.. loh da mas se mjhn tega nosecniskega hormona, in bos potem se nekaj casa v dilemi.
jest bom test naredila, (ce M seveda ne bo, na dolocen dan) 1 dan po zamudi. potem bom pa videla

srecno

Jutri je nov dan...

(odgovor članu saraja)
Neposredna povezava do sporočila: 16
30.11.2005 11:56:30   
KODA
Raje še malo počakaj, pa ponovi test,ali pa pojdi dat kri v laboratorij za ß-HCG.

Celemu svetu si le ena oseba,eni osebi pa si ves svet...

(odgovor članu ur+sa)
Neposredna povezava do sporočila: 17
30.11.2005 12:02:24   
saraja
Hvala za nasvete, bom sporočala sproti, kaj se dogaja z mano!
Čavči

(odgovor članu KODA)
Neposredna povezava do sporočila: 18
30.11.2005 12:02:53   
ur+sa
KODA: a to gres kar tako v laboratorij, pa prosis, ce ti vzamejo kri? al kukouser posted image  pa je bl sigurn k pa test?pa tut pred M pokaze, ce si  al nisi?

Jutri je nov dan...

(odgovor članu KODA)
Neposredna povezava do sporočila: 19
30.11.2005 12:05:18   
saraja
Ja jaz to ne vem, če ti kar vzamejo kri, najbrž ti rečejo počakajte na user posted image . A ima katera s tem izkušnje?

(odgovor članu ur+sa)
Neposredna povezava do sporočila: 20
30.11.2005 12:08:12   
KODA
Greš lahko tja.kjer je to samoplačniško,ali pa ti da ginekolog napotnico.

Celemu svetu si le ena oseba,eni osebi pa si ves svet...

(odgovor članu saraja)
Neposredna povezava do sporočila: 21
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

10 mitov o zanositvi
Vsi pari, ki si želijo imeti otroke, še posebej pa tisti, ki se soočajo z neplodnostjo, so pripravljeni upoštevati in st...
5 vzrokov za bolečino pri ovulaciji
Ne glede na to, kako zelo močna je ovulacijska bolečina, ginekologi opozarjajo, da to ni bolečina, ki bi bila normalna, ...

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......