Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Kdaj se ni dobro poročiti? 29.11.2005 8:59:08
|
|
|
|
Anonimen
|
mislm da med pustom in veliko nočjo al neki tazga.
|
|
|
|
RE: Kdaj se ni dobro poročiti? 29.11.2005 9:01:14
|
|
|
|
muki1
|
V postnem času, med pepelnico in Veliko nočjo, pa ko si anonimen, se ne moreš poročiti, ker se ne moreš podpisati na poročni list .
|
|
RE: Kdaj se ni dobro poročiti? 29.11.2005 9:10:25
|
|
|
|
Reja
|
Ja, če si anonimen, se pa podpišeš ****, pa je
< Sporočilo je popravil Reja -- 29.11.2005 9:11:37 >
|
|
|
|
RE: Kdaj se ni dobro poročiti? 29.11.2005 9:38:00
|
|
|
|
tanikaa
|
pa v mesecu maju se baje tudi ni dobro poročiti. tako vsaj pravi moja babica.
|
|
|
|
RE: Kdaj se ni dobro poročiti? 29.11.2005 9:54:57
|
|
|
|
muki1
|
Točno, moja babica je tudi vedno rekla, da se v maju ni dobro poročiti.
|
|
RE: Kdaj se ni dobro poročiti? 29.11.2005 10:02:44
|
|
|
|
sezam
|
Pa v adventnem času tud ne (4 vikende pred božičem).
|
|
RE: Kdaj se ni dobro poročiti? 29.11.2005 10:19:08
|
|
|
|
baguSka
|
Hehe in največ porok je glih maja...
|
|
|
|
RE: Kdaj se ni dobro poročiti? 29.11.2005 11:29:18
|
|
|
|
Reja
|
Madona, kolk enih prepovedanih obdobij. Ja, maja je res največ porok. Kdaj pa je drugo leto pust?
|
|
|
|
RE: Kdaj se ni dobro poročiti? 29.11.2005 13:43:16
|
|
|
|
Anonimen
|
Če strnemo, se je najboljše NE poročit .
|
|
|
|
RE: Kdaj se ni dobro poročiti? 29.11.2005 14:31:28
|
|
|
|
tanikaa
|
eh, to pa sploh ni res. se čisto dobro poročiti. to so itak samo vraže.
|
|
|
|
RE: Kdaj se ni dobro poročiti? 29.11.2005 15:09:49
|
|
|
|
Reja
|
|
|
|
|
RE: Kdaj se ni dobro poročiti? 30.11.2005 11:41:08
|
|
|
|
čveka
|
maja res ni fajn, k je povsod gneča, pa za uro na civilnem delu se je treba skorda grebst pa vse že skorda leto prej rezervirat. Midva sva še nedolgo nazaj ugotovila, da bi se še enkrat poročila, ker nama je blo tako fajn..pa vsi tisti občutki, ki trajajo res in res samo en dan....... Drgač, pa pravijo, da avgust ni fajn....ker.....kao...neki rek pravi: Ko pride avgust, babo pr miru pust . lpč
|
|
|
|
RE: Kdaj se ni dobro poročiti? 30.11.2005 13:50:06
|
|
|
|
daddy
|
Kadar ni pravi partner.
|
|
|
|
RE: Kdaj se ni dobro poročiti? 30.11.2005 14:30:00
|
|
|
|
tanikaa
|
deddy
|
|
|
|
RE: Kdaj se ni dobro poročiti? 30.11.2005 16:43:55
|
|
|
|
zoya_
|
Poroči se takrat, ko ti misliš, da je najbolje, ne kaj kdo reče, pa kva una babi reče, pa kva jest vem... Če ti paše poroka za božič, potem si jo privošči... sreča v zakonu ni odvisna od takih in drugačnih dejavnikov, ampak od tebe in tvojega partnerja... veliko sreče
|
|
RE: Kdaj se ni dobro poročiti? 2.12.2005 0:53:29
|
|
|
|
KODA
|
bravo Daddy!! Jaz bi se želela poročiti. meseca maja ali junija.Tako nekako planiramo,samo ugotoviti moramo še katerega leta?
|
|
RE: Kdaj se ni dobro poročiti? 4.12.2005 9:09:44
|
|
|
|
Anonimen
|
Za vraže sicer ne vem, ampak jaz se pa ne bi nikoli (več) poročila na kak praznik. In za to sta dva razloga. Prvi: prikrajšan si za eno darilo, saj na isti dan praznuješ dve stvari in od večine dobiš samo eno darilo. Drugi: če gre zakon k vragu, imaš potem še praznik uničen. Tako je bilo pri meni, ker sem se poročila na 8. marca, na Dan žena. Nikoli več.
|
|
|
|
RE: Kdaj se ni dobro poročiti? 7.4.2006 9:39:01
|
|
|
|
tehnofil
|
IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen Vem, da obstaja ena ljudska vraža, ki govor, kdaj se ni pametno poročiti, ker prinaša nesrečo. Če je govora o civilni poroki potem vražo imej. Če nimaš Boga moraš imeti vražo. Če je govora o cerkveni poroki potem pozabi na vražo. Kjer veje Božji duh ni vraž. Za njih se ve' od koga so.
|
|
|
|
RE: Kdaj se ni dobro poročiti? 7.4.2006 9:55:27
|
|
|
|
Anonimen
|
A te zanima zelo natančno? - če na trenutek poroke ascentent ni dobro aspektiran in če so v prvi hiši charta malefiki, - če so planeti v prvi hiši aspektirani na malefike, - če je Luna šibka, - če je Luna v konjunkciji z ascendentom, v aspektu z malefikom, - če je Venera šibka, - če je Venera padajoča, kombust, retrogradna, v padcu, na dnu ali aspektirana z malefiki, - enako velja za Marsa, - če so Luna, Venera, Mars, Jupiter ali drugi signifikatorji, gledajoč chart, v neustreznih znamenjih; tu velja posebej omeniti naslednje neugodne pozicije: druga polovica Bika, Devica, druga polovica Tehtnice in prva polovica Škorpijona, - niti pod razno Luna na noben način ne sme aspektirati Marsa ali Saturna, niti s pozitivnimi aspekti, - Mars ali Saturn v sedmi hiši, - Luna kombust. To so samo osnovne prepovedi.
|
|
|
|
RE: Kdaj se ni dobro poročiti? 7.4.2006 10:03:52
|
|
|
|
paris
|
Jao, jest sem pa mislila, da ni važno kdaj, sam, da sta dva za skup!? Matr sem bla naivna!!!
|
|
RE: Kdaj se ni dobro poročiti? 7.4.2006 10:05:46
|
|
|
|
soncece24
|
IZVIRNO SPOROČILO: Selena A te zanima zelo natančno? - če na trenutek poroke ascentent ni dobro aspektiran in če so v prvi hiši charta malefiki, - če so planeti v prvi hiši aspektirani na malefike, - če je Luna šibka, - če je Luna v konjunkciji z ascendentom, v aspektu z malefikom, - če je Venera šibka, - če je Venera padajoča, kombust, retrogradna, v padcu, na dnu ali aspektirana z malefiki, - enako velja za Marsa, - če so Luna, Venera, Mars, Jupiter ali drugi signifikatorji, gledajoč chart, v neustreznih znamenjih; tu velja posebej omeniti naslednje neugodne pozicije: druga polovica Bika, Devica, druga polovica Tehtnice in prva polovica Škorpijona, - niti pod razno Luna na noben način ne sme aspektirati Marsa ali Saturna, niti s pozitivnimi aspekti, - Mars ali Saturn v sedmi hiši, - Luna kombust. To so samo osnovne prepovedi. ojej... to pa je komplicirano če vse to upoštevaš ti vsako leto ostane ravno en ugoden dan - bom še kr en čas na koruzi
|
|
RE: Kdaj se ni dobro poročiti? 7.4.2006 10:28:09
|
|
|
|
Anonimen
|
Ma ne, saj ni tako hudo. V roku enega leta se zagotovo najde kar nekaj primernih datumov. Je pa res težko pravega najti na soboto.
|
|
|
|
RE: Kdaj se ni dobro poročiti? 8.4.2006 19:02:07
|
|
|
|
k1
|
midva sma se maja, na poscano zofko - torej 15. ampak bila je prva in dolgo časa edina sobota, ko je bilo ful lepo vreme. pa vsi so mi rekli, da si dosti upam, da se na zofko poročam, hihi.....
|
|
|
|
RE: Kdaj se ni dobro poročiti? 8.4.2006 19:15:32
|
|
|
|
koala
|
v ponedeljek ob 20-ih
|
So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16
Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.