|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Televizija v spalnici?
27.11.2005 19:23:16   
Ma&Mi
Že dolgo imava s partnerjem televizijo v spalnici in jo pred spanjem rada pogledava. Sem noseča v petem mesecu in me zanima ali je to škodljivo v nosečnosti.
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Televizija v spalnici?
27.11.2005 19:27:13   
tina100
kaj se ti hecas neuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Ma&Mi)
Neposredna povezava do sporočila: 2
27.11.2005 19:28:25   
mojcadamijan
Jaz sem imela težave s spanjem in sem ponoči bolj malo spala, tako da sem znala skoraj vse filme na Hallmarku na pamet user posted image user posted image user posted image -meni ni nihče rekel da naj bi televizija kaj škodovala v nosečnosti

(odgovor članu Ma&Mi)
Neposredna povezava do sporočila: 3
27.11.2005 19:29:02   
rija
joj, kaj pa midva, ko imava spalnico in dnevno v enemuser posted image

(odgovor članu tina100)
Neposredna povezava do sporočila: 4
27.11.2005 19:30:09   
CatJa
Jaz sem jo imela od spočetja do Janovega 7. mesca, ko smo se preselili in se strinjali, da TV v spalnici ne bo. Slabo vest sem imela bolj zato, ker jo je tamali tako z veseljem gledal zraven.

Niso časi slabi, temveč človek.
John BEAUMONT

(odgovor članu Ma&Mi)
Neposredna povezava do sporočila: 5
27.11.2005 19:35:24   
total
Če bi poslušala svojega dragega,bi verjeten bila tudi tv v spalnic iampak mislim da je dnevna za te stvari.

(odgovor članu Ma&Mi)
Neposredna povezava do sporočila: 6
27.11.2005 19:45:32   
Primoza
Če si ravno ne grejete trebuha na ekranu 10 ur na dan, potem lahko rečem, da vam ne bo škodilo.

(odgovor članu Ma&Mi)
Neposredna povezava do sporočila: 7
27.11.2005 19:53:19   
Anonimen
kaj se ti hecas ne
IZVIRNO SPOROČILO: tina100

kaj se ti hecas neuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Potem moraš hitro vstran od računalnika, ker ta bolj seva

(odgovor članu tina100)
  Neposredna povezava do sporočila: 8
27.11.2005 19:59:52   
Marogica
Midva je v spalnici nimava, ker se možek s tem ne strinja in sva se tega tudi navadila. Glede sevanja-seveda ni ravno primerno, zaradi elektro smoga, vendar bi morali potem tudi budilko (električno) umaknit. Ni pa ravno idealno, ni pa to nobena katastrofa. Kajti dandanes seva že od vse povsod, električne budilke, računalniki, mobitelci, mikrovalovka, pa tudi UZ ni ravno pretirano zdrav, če se ga pogosto opralja...............

"Vrabec zavida pavu breme njegovega repa".
R. Tagore

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 9
27.11.2005 22:12:00   
andrejat
Zadevo rešiš takole: Tv vtikač izvlečeš iz vtičnice, ekran pa prekriješ z rjuho ali brisačo. Tako se ogneš sevanju - elektrosmogu, in sevanju ogledala oz. steklene površine.
Veš če pomisliš na vsa sevanja, ki nas obdajajo, potem skoraj ne moreš zaspati.
Lep pozdrav!
Andreja

(odgovor članu Marogica)
Neposredna povezava do sporočila: 10
27.11.2005 23:29:17   
KODA
Mi jo imamo še zdaj,pa nam včasih prav pride,ko bi vsak rad gledal svoje risanke.Imam pa občutek,da bi jo moj,kdaj pa kdaj najrajši ven vrgel.user posted image

Celemu svetu si le ena oseba,eni osebi pa si ves svet...

(odgovor članu andrejat)
Neposredna povezava do sporočila: 11
28.11.2005 9:10:53   
pika-poka
midva jo tudi imava v spalnici, ker jo rada pogledava pred spanjem..pa moj gleda tekme, ki so sveda ob nemogočih urah...jaz p abrez njega ne morem spat..:o))

(odgovor članu KODA)
Neposredna povezava do sporočila: 12
28.11.2005 9:29:52   
eya
Midva sva jo tudi včasih imela, samo sva jo dala ven, ampak ne zaradi sevanja, temveč čist iz praktičnih razlogov. Ko je dragi hotel še kaj gledat, jaz pa sem hotla spat (ali obratno), pa je bil prepir. Tudi bereva nič več v postelji, ampak sva vse te aktivnosti prestavila v dnevno.
Sicer pa menim, da ne more bit zelo škodljivo.

(odgovor članu Ma&Mi)
Neposredna povezava do sporočila: 13
28.11.2005 9:38:50   
CatJa
IZVIRNO SPOROČILO: andrejat

Zadevo rešiš takole: Tv vtikač izvlečeš iz vtičnice, ekran pa prekriješ z rjuho ali brisačo.

Poraja se vprašanje, komu se to sploh ljubi delat sredi noči user posted image

Niso časi slabi, temveč človek.
John BEAUMONT

(odgovor članu andrejat)
Neposredna povezava do sporočila: 14
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?
7 znakov, da se maternični vrat aktivno od...
Ko otrokova glavica potuje po porodnem kanalu navzdol, se na zadnjici pojavi rdečo-vijolična ali rjavkasta črta. Bolj ko...

Ritka.
пеперутка16

Ali za dojenčkovo zadnjico uporabljate samo kremo ali samo puder ali oboje hkrati?