|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   NS pri dr. Kseniji Ogrizek Pelkič
26.11.2005 10:44:32   
Eolina
Pozdravljene vse nosečke in tiste, ki to še boste!

Sem nova na tem forumu in tudi nosečnost je čisto nova stvar zame, zato imam en kup vprašanj... (na nekatera sem že dobila odgovore na forumu, hvala!!!user posted image )

user posted image  sem 11 tednov in bi se rada prijavila na NS. Včeraj sem bila pri G in mi je dala tel. š. od dr. Ksenije Ogrizek Pelkič, ki dela v MB. Zanima me, če je že bila katera pri njej in ali je OK. Ker res na poznam teh doktorjev in ne vem, h komu naj grem (če mi priporočate koga, bom zelo vesela!), moram pa se čimprej dogovorit za datum (kolko časa pa se sploh čaka?), vas lepo prosim, če mi čimprej katera odgovori.
Hvala že vnaprej in lepo nosečnost! user posted image

lp

E.
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: NS pri dr. Kseniji Ogrizek Pelkič
26.11.2005 12:39:40   
S@b@
Je strokovnjakinja, bila tudi predstojnica porodnišnice. Toplo priporočam.user posted image

Saba

(odgovor članu Eolina)
Neposredna povezava do sporočila: 2
26.11.2005 12:49:29   
Jančika_
Glede na to, da si noseča že 11 tednov, se res čimprej naroči, ker je NS treba opravljati v čisto določenem času, potem je prepozno. Po moje vzamejo vsako, jo že nekako stiščijo v urnikuser posted image .

(odgovor članu Eolina)
Neposredna povezava do sporočila: 3
26.11.2005 14:42:12   
ribica.
Jaz sem bila pri njej pred kratkim in je blo fajn. Ker sem se naročila ob pol sedmih zvečer, se ni nikamor mudilo (sicer ne vem, kako je s časom na tesno). Vzela si je čas, vse pogledala, mi razložila, nobeno vprašanje ji ni bilo odveč. Z mano je bil še moj dragi in najina mala žlehnobica, ampak je rekla, da je nič ne moti, ko je tamala skakala naokrog. Čist ok je blo. Predvsem pa mi je všeč to, da je doktor v prvi vrsti človek in ne doktor, če veš kaj mislim.

(odgovor članu Jančika_)
Neposredna povezava do sporočila: 4
26.11.2005 15:22:11   
Eolina
OK, user posted image  najlepša hvala za vaše odgovore, res ste mi pomagale, se bom takoj naročila.

lp

E.

(odgovor članu ribica.)
Neposredna povezava do sporočila: 5
8.12.2005 21:04:52   
Eolina
'čer!

Ravnokar smo prišli domov s pregleda. Veseli. user posted image

Najina user posted image  je zdrava, živahna in NS je OK. user posted image

Videla sma srček (joj, kak hiti), pa želodček, mehur, hrbtenico, rokice, nogice, prstke... super je blo. Res ful, ful lep občutek.

Dr. je vse razložla, na vsako vprašanje odgovorila, pa tri slikice nama je dala.
Spola pa ni mogla povedat.  Pa saj ni pomembno, glavno, da je bebica zdrava.

Juhu! user posted image user posted image user posted image

E.

(odgovor članu Eolina)
Neposredna povezava do sporočila: 6
9.12.2005 8:43:35   
aisha_
Pozdravljene!
Mene NS se caka in tud nevem kam naj grem, sem pa v 10 tednu. Ali mi lahko zaupate telefonsko od Dr. Ogrizek Pelkic? In se nekaj vprasanj: koliko je pregled stal? Koliko casa je trajal? Koga mi se priporocate za pregled, kak je na Fontani? In je morda katera sla na tro presajalni test, in ce ja kam ste sle? Za odgovore se vam ze vnaprej zahvaljujem!
LP Aisha

Otrok sreče
je vedno podoben stari duši,
ki živi v novem telesu;
njen obraz je resen,
a ko se nasmehne,
ves svet zažari
v sončni svetlobi...

(odgovor članu Eolina)
Neposredna povezava do sporočila: 7
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
11 dih jemajočih fotografij PORODA DOMA!
Porod doma pomeni absolutno prevzemanje odgovornosti, vračanje k naravi in ??izkazovanje ženske moči – te fotografije to...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?