Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: Knjiga Nega matere in otroka 24.11.2005 13:05:37
|
|
|
|
Peli
|
Jest sm šla kar v knjižnico - je ceneje, drugač pa maš velik napisanga tud v raznih revijah. Brala sem knjigo NOSEČNOST IN POROD od dr. Miriam Stoppard, je nekoliko starejša knjiga(1990), ampak je dobra, drugače pa je letos izšla tudi knjiga GLEJ, KAKO RASTEM! kjer imaš 3D slikice ploda po tednih...
|
|
|
|
RE: Knjiga Nega matere in otroka 24.11.2005 13:10:01
|
|
|
|
petraz
|
Jaz sem zelo zadovoljna s knjigo "Zdrav dojenček in otrok" (veliki vodnik nege in vzgoje od rojstva do 11.leta starosti), od Slovenske knjige. Prednost je ta, da jo lahko uporabljaš dalj časa. Odločitev pa je tvoja.
|
|
|
|
RE: Knjiga Nega matere in otroka 24.11.2005 18:01:48
|
|
|
|
Andra
|
Jaz imam obe omenjeni knjigi in mi je defenitivno knjiga "Zdrav dojenček in otrok " veliko boljša, pa še dolgo časa je v uporabi.
|
|
|
|
RE: Knjiga Nega matere in otroka 24.11.2005 19:10:38
|
|
|
|
Alisa
|
Pozdravljena, Meni je najbolj všeč knjiga Otrok od rojstva do šole, avtorica Penelope Leach, izšla pa je pri založbi Domus stane pa okoli 14.000 sit, v obdobju nosečnosti pa so zelo dobro napisani knjigi Glej kako rastem, ter Nosečnost od tedna do tedna. Je pa res boljše, če si greš v knjižnico sposodit knjige in jih malo pregledaš pa se potem sama odloči katera je tebi najbol všeč. Jaz imam namreč dve knjigi Otrok od rojstva do šole, eno sem sama kupila eno pa sem dobila za roj. dan. tko da če želiš to knjigo ti jo prodam za polovično ceno. Pozdravček vsem
|
|
|
|
RE: Knjiga Nega matere in otroka 24.11.2005 20:18:23
|
|
|
|
l4ur4
|
Pred dobrim tednom dni sem dobil za darilo "Nega matere in otroka" (poudarek je bil na materi, hehe) in moram povedati, da sem kar zadovoljen z njo. Res da še nisem videl ostale, sem s to kar zadovoljen. Vse kar sem hotel izvedeti sem izvedel :) sploh pa ... kaj kupujete knjige, če pa imate (imamo) najboljši forum za to .
< Sporočilo je popravil l4ur4 -- 24.11.2005 20:19:17 >
|
|
|
|
RE: Knjiga Nega matere in otroka 24.11.2005 22:52:12
|
|
|
|
Pajaca
|
Prvič sem si hotla kupit eno fajn knjigo, pa sem šla v knjižnico in pregledala kar precej knjig, v vsaki mi je bil všeč kakšen košček.... pa sem si par strani skopirala in jih nikoli pogledala. Tko da ti svetujem, da si vzameš nekaj časa in fajn prelistaš knjigo, ker te knjige niso poceni, pa jih je bv kupovat da se na njih nabira prah.
|
|
|
| Stran: [1] |
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?