|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Bradavice ob zadnjiku
23.11.2005 23:47:12   
Anonimen
Ahoj!

Kot vidite, sem anonimna, ker mi je malo nerodno, no saj ne vem zakaj mi je nerodno.

Ali ima katera tudi te bradavice ob zadnjiku?

Brala sem, da se bi to prenašalo preko spolnih odnosov z več partnerji. Samo jaz vem, da je moj user posted image ljubi drugi, s katerim sem imela spolne odnose. In z njim pričakujem tudi otroka. Zato me to zelo bega in me je strah. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image , kaj bi lahko to bilo. Ali sem mogoče res dobila to od njega ali pa mogoče od prvega fanta? Nimam pojma. To sem opazila šele pred kratkim, da imam neke bradavice ob zadnjiku in tudi pri odprtini, saj sploh se ne vidi, kje je sploh odprtina za v zadnjik.

Prav zmedena sem. Lepo prosim ne me obsojati, ker me je že tako ali tako full BED. Strah me je zaradi nosečnosti in poroda. Ne vem kaj naj naredim. Ali naj vprašam g. za nasvet?

Kaj bi ve priporočale? Jaz ne vem.

In mi bo full bed, ko bom šla roditi in mi bodo dali tisti klistir notri in ko me bodo obrili. Joj full mi je bad.

Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Bradavice ob zadnjiku
24.11.2005 0:41:01   
mamči
Meni se iz tvojega opisa sodeč zdi, da ti nimaš  bradavic, temveč hemoroide. Sploh se hemoroidi pogosto pojavijo v nos. in so v bistvu "krčne žile" zadnjika. Nastanejo pa zaradi pritiska na črevo, zaradi teže otroka. Kaj drugega mi ob branju tvojega posta ni padlo na pamet, ker si navedla premalo podatkov- glede prebave, bolečin in krvavitev v predelu hemoroidov.
Itak pa je najbolje, da ti še ginekolog kakšno reče!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2
24.11.2005 7:36:17   
Anonimen

Moram rečt, da s prebavo je pa tko. Pred nosečnostjo sem imela zihr okrog eno leto trdo blato, ki so ven leteli kot žogice. Majhni, okrogli, kot kakšen zajček (iztrebki). To pa verjetno zato, ker sem premalo tudi pila. In takrat nisem opazila nobene krvi, ker se tudi nisem napenjala kaj preveč. Res pa je, da sem bila potem noter tudi do 15 minut ali več na WC-ju. In me tudi ni bolelo toliko.
Zdaj ko sem pa noseča, pa zelo veliko pijem in zdaj imam pa blato normalno oz. ne preveč mehko. Zdaj pa je ta problem. V bistvu tudi sedaj nimam nobene krvi v blatu, ampak me potem, ko naredim svoje, začne boleti in srbeti. Ma takrat porabim zelo veliko papirja, da si lohk ubrišem. In si še umijem potem z vodo, ampak me čez čas začne spet boleti, peči in srbeti. Ne vem kaj bi bilo to, no.

http://www.zdravniski-nasveti.net/?nStran=teme&tema=zc&pog=5 . Tako, kot je tukaj na tej sliki imam jaz. To so potem bradavice. BLAK in pa to
http://www.zdravniski-nasveti.net/?nStran=teme&tema=zc&pog=22 (trumboiziran zunanji hemoroid), ki imam okrog odprtine zadnjika. Tam so 3 velike bule.

Ne vem kaj naj naredim. Mene je full strah.

Res pa je, da so lahko to tudi v dednosti, ker ima moja sestra tudi hemoroide. Ampak ne vem, če ima te user posted image user posted image user posted image bradavice.

(odgovor članu mamči)
  Neposredna povezava do sporočila: 3
24.11.2005 7:56:57   
puncica
Se mi je zdelo da sem že neki podobnega brala TUKAJ (klik).
Jaz bi poklicala G al se pa šla kar pokazat, ne vem če ti bo kdo tukaj lahko pomagal user posted image

Zunanji svet je le odsev sveta, ki ste ga ustvarili v svoji notranjosti.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4
24.11.2005 9:54:31   
niki#
Naj ti ne bo nerodno. Zdravniki so tam zato, da zadevo pozdravijo in ne zato, da bodo rekli lejo kaj ima pa ta....Jaz ti predlagam da greš takoj k svojemu g. stisneš zobe in mu pokažeš"!!!! Jaz verjamem, da ne bo nič hudega!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 5
24.11.2005 10:13:55   
mamči
VV vsakem primeru je najbolje, da greš h ginekologu, ker tak na daljavo ti bi težko katera točno povedala- ker pač moraš to videt.

(odgovor članu niki#)
Neposredna povezava do sporočila: 6
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Zaprtje med nosečnostjo in uporaba odvajal
Zaprtje med nosečnostjo je pogost pojav, ki lahko spremlja bodoče mamice skozi celotno obdobje nosečnosti. Pomembno je, ...
Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?

Jaslice ali varuška
пеперутка16

Bi otroka raje vpisali v vrtec ali najeli varuško?