Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: Kri - popek - NUJNO!!!! 23.11.2005 17:44:26
|
|
|
|
Sibil_
|
A je bil popek suh ko ste ga kopali? Ga je kopala patronažna? Če ni veliko po moje ni panike, če pa začne več krvi ven teči ali pa da se zagnoji pa takoj k zdravniku. Jaz bi na tvojem mestu čistila z alkoholom, in to temeljito. LP, pa upam da se čimprej zaceli, Sibil
|
|
|
|
RE: Kri - popek - NUJNO!!!! 23.11.2005 17:44:56
|
|
|
|
Anonimen
|
To ni nič hudega, do tretjega tedna je vse normalno. Tudi praviš, da ne gre za kri, ampak da samo malo "rosi", torej ni kapljica rdeče krvi, kot če bi se zbodel, ampak malo oranžne sokrvice, a ne? No, pravim, da to ni nič hudega, ti mu pri vsakem previjanju s sterilno gazo lepo popivnaj, obriši popek, nič mazat s kremami.
|
|
|
|
RE: Kri - popek - NUJNO!!!! 23.11.2005 17:46:53
|
|
|
|
Anonimen
|
Ne, raje ne z alkoholom, samo s terilno gazo ali zložencem. Popek mora biti suh, tako da ga tudi nič mazat. Sem bila ravno s sestro na telefonu, ko sem brala tole sporočilo, tako da to je res preverjena informacija.
|
|
|
|
RE: Kri - popek - NUJNO!!!! 23.11.2005 17:47:54
|
|
|
|
Helly
|
Jaz bi popek opazovala do jutri in, če se stanje ne bi nič izboljšalo, bi najprej poklicala patronažno sestro, ki te je oz. te še obiskuje na domu. ona ti bo prav gotovo znala kaj pametnega svetovati, oz. bo prišla popija pogledat. Pa srečno! Aja pa jaz na tvojem mestu ne bi popija nič umivala.
|
|
|
|
RE: Kri - popek - NUJNO!!!! 23.11.2005 17:50:25
|
|
|
|
NinaŠ
|
Ravno danes mi je patronažna rekla, da (svež) popek po kopanju utegne začeti spet močneje rositi (sem jo spraševala, če lahko Tino že skopam, kar mi je za nekaj dni še odsvetovala), ni pa to nič nevarnega, če le ni v prevelikih količinah ali če se ne pojavi znak kakega vnetja, gnojenja. LP
|
|
|
|
RE: Kri - popek - NUJNO!!!! 23.11.2005 17:50:39
|
|
|
|
Anonimen
|
Kopala ga je patronažna. Na popku ima strjeno temno kri. Sem mu prej z alkoholom očistila, in je bilo v notranjsti sveža kri.
|
|
|
|
RE: Kri - popek - NUJNO!!!! 23.11.2005 17:52:42
|
|
|
|
NinaŠ
|
Aja še to: še naprej ga lepo čisti s fiziološko ali alkoholom pri vsakem previjanju.
|
|
|
|
RE: Kri - popek - NUJNO!!!! 23.11.2005 21:11:37
|
|
|
|
Anonimen
|
Pri nas se je vleklo tole s popkom več kot en mesec. Patronažna mi je dala en prašek za posipanje, pa ni bilo nič bolje. Nato sva šla k zdravnici, ki je rekla, kakšen prašek, nič, samo zrak bo pomagal. Nato so mu žgali popek z enim kamnom, ni nič hudega, ni tako, kot se sliši tole žganje. Mali sploh ni vedel, da se kaj dogaja, še celo zelo zadovljen je bil zraven. Žgali so pa zato, ker je bila toliko časa "rana", da je začelo rasti divje meso iz nje. No, po tem je bilo hitro dobro. Res pa je bil takrat že maj in je postalo toplo, pa smo popek luftali na svežem zraku in sončili na sončku. Tako da boš še videla naprej, kako se bo razvijalo. Ni pa to nič hudega. V najslabšem primeru se bo naredilo tako, kot se je pri nas, pa tudi to ni čisto nič hudega.
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 23.11.2005 22:54:32
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
| Stran: [1] |
na kakšen način radi varčujete Sparkpostopno klasično varčevanje z obrestno mero (
31%)
naložbeno varčevanje v sklade (
6%)
varčevanje kombinirano z življenjskim zavarovanjem (
19%)
ne varčujem (
44%)
Število vseh glasov: 224Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!