Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
prehlad- nekaj vprašanj 23.11.2005 11:41:04
|
|
|
|
Naja31
|
Ojla, moj miško je zdaj že skoraj 14 dni prehlajen. Najprej je imel nos zamašen, potem so ob vsakem pucanju noska ven prilezli veliki smrklji, zdaj mu že sami od sebe ven tečejo. A je to znak, da mu gre na bolje ali na slabše? Ali greste s prehlajenim otrokom ven? Vročine nima, kašlja ne, samo nosek ima poln. Do zdaj sva šla ven na sprehod vsak dan, danes sva pa doma ostala, ker sem jaz tudi hudo prehlajena in se ne počutim najbolje. Jaz sem mnenja, da če je zunaj jasno, če ne piha, pa tudi če je hladno, mu sprehod lahko bolj koristi, kot pa škodi. Pod pogojem, da ga dobro oblečem. Zdaj, ko se ta prehlad kar vleče, pa nisem več prepričana, da počnem pravilno. Hvala! Lp, Naja
|
|
|
|
RE: prehlad- nekaj vprašanj 23.11.2005 11:53:18
|
|
|
|
corfu
|
Moje mnenje je, da v primeru, če nima vročine mu svež zrak bolj koristi, kot pa škodi. Nosek pa večkrat na dan spirajta z fiziološko, pa bo. fajn se pocajtata!
|
|
|
|
RE: prehlad- nekaj vprašanj 23.11.2005 12:23:09
|
|
|
|
ninocka
|
Men je pa pediatrinja rekla da ne smem ven , pa kopat se tud ne smemo. Meen se tut vlece to ze ene 2 tedna, zdej je zacel pa se kasljat, ker se mu ocitno v grlu nabira. Verjetno gre na boljs, sam kaj ko revcek tega ne zna ven izkasljat Drugac pa ful izpiramo s fiziolosko in pucamo z aspiratorckom.
|
|
RE: prehlad- nekaj vprašanj 23.11.2005 12:54:17
|
|
|
|
Sash
|
Moj je bil tud prehlajen pa smo sedaj že mimo . Kopala ga nisem, na zrak mi je rekla pedjatrinja da lahko grem če nima vročine in če ne piha močno, pa da je lep sonček. Zrak mu paše. V nosek sem mu dajala fiziološko in pumpala sem mu ga, pa obleke sem namazala z mazilom za prehlad. To mu je najbol spraznilo nos in zelo uspešno.
|
|
RE: prehlad- nekaj vprašanj 23.11.2005 18:36:37
|
|
|
|
Naja31
|
Sash, kaksno je to mazilo za prehlad? In kako si mu obleke namazala?
|
|
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki Materinski dopust Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...
Zadnje s foruma
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?