|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   jest sem pa tako žalostna in jezna.....
20.11.2005 17:42:59   
naja78
ker glih ta tedn naj bi imela laparo in histero,pa kot sem vedla da me bo doletel prehlad.sicer je do petka še cel tedn,samo pomoje me ne bodo operirali.user posted image user posted image user posted image user posted image

res da nimam vročine in čutim da sem boljš,ampak pomoje ne bo iz tega nič-matr sem jezna.user posted image user posted image user posted image

potem bom pa dobila spet datom ornk po novem letu,pomoje marca,pol pa dohtarja nav(ker zmeri vse uganem) in bo spet leto okoli.user posted image user posted image user posted image vem,pa da brez tega user posted image ne bom.vsaj pomoje,bi bil čudež.pa te moje klinčeve zarastline od slepiča.

sorčite,ampak se moram mal spluvat.vsaj v to računalniško kišto.user posted image kolkse usoda igra z nami.nimam te sreče,vam povem da sem tolk nabita z negenergijo,da bom ves čas eksplodirala.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .....grem zdaj pušenjaka uprašat kva on misli.mejte se punce moje.pa držte pesti za moje zdravje.sprejemam želje do četrtka,ko moram it not.pa pa žalostna naja78
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: jest sem pa tako žalostna in jezna.....
20.11.2005 17:49:28   
lex
Poglej: prepraži si strok česna na olju (kot bi pražla čebulo), potem pa samo olje nalij na žličko sladkorja in pojej. Zavij se v kovter in se zašvičkaj. Upam, da bo pomagalo. Naravno zdravilo, ki pri naši bajti zaenkrat uspešno user posted image preganja user posted image user posted image . In držim pesti zte, da se čimbolje izteče.

Najlubkejša stvar, ki se nam lahko zgodi, je dojenčkov smeh. (Sigmund Freud)
-----------------------------
Takole pa napreduje naša hiška. http://www.podsvojostreho.net/weblog.php?w=120

(odgovor članu naja78)
Neposredna povezava do sporočila: 2
20.11.2005 17:49:29   
emaa
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu naja78)
Neposredna povezava do sporočila: 3
20.11.2005 17:58:12   
lana38
Če ja samo navaden prehlad, mora do petka miniti. user posted image Držim pesti, da boš OK in te operirajo.user posted image  Sam prehlad traja največ 7 dni.

lana38

(odgovor članu emaa)
Neposredna povezava do sporočila: 4
20.11.2005 19:24:36   
Massa26
Ja šit no user posted image .

Vem, kako sem bla sama jezna, ko sem pred HSG fasala en prehlad, imela (zato) povišano sedimentacijo in mi ga niso naredili. Sicer sem vedela, da bo pač naslednji mesec, ampak sem bila jezna in žalostna. 

Poskusi tisti domači recept. Jaz vem enega podobnega. Sicer je ogabn user posted image , ampak učinkovit. Česen (ta ti ne uide) nasekljaš in namočiš v med, tako da je taka gosta masa, pustiš nekaj časa, da se prepaca in potem poješ trikrat na dan po eno žličko. Pa ingver tudi vem, da pomaga.

Upam na najboljše! user posted image

(odgovor članu naja78)
Neposredna povezava do sporočila: 5
20.11.2005 21:03:49   
tinkamiška
Naja je še pet dni časa, zdej se pazi in poskusi s tem česnom, mogoče ti bo pa pomagal, jst pa držim pesti, da bo šlo tole z operacijo. Sem bla pa jst tudi malo prehlajena pred histero in laparo, pa je blo zgleda vseeno vse vredu z sedimentacijo...

No, držim pesti!!!

Tinka

May be I'm not an angel, but I can still fly...

(odgovor članu Massa26)
Neposredna povezava do sporočila: 6
20.11.2005 22:57:37   
KODA
Upam,da se boš pozdravila v tem času.Držim pesti.user posted image

Celemu svetu si le ena oseba,eni osebi pa si ves svet...

(odgovor članu tinkamiška)
Neposredna povezava do sporočila: 7
21.11.2005 19:13:19   
mihi78
ne obupaj prehitro. mogoče pa bo vse šlo po planu!
pa sporoči kaj bo.
lpuser posted image

(odgovor članu naja78)
Neposredna povezava do sporočila: 8
22.11.2005 7:30:54   
NATAŠI
Upanje umre zadnje, zato pogumno z optimizmom naprej...

naj bo user posted image  ob tebi  

user posted image

Nataši

(odgovor članu mihi78)
Neposredna povezava do sporočila: 9
22.11.2005 22:01:46   
NMJ
Držim pestke, da se pozdraviš in daš skozi operacijo. Mene pa lapro in histero čakata šele po novem letu. Misli le na najboljše in se ne daj kar tako, za user posted image  se splača boriti do konca.

(odgovor članu naja78)
Neposredna povezava do sporočila: 10
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.
3D/4D ultrazvočni pregled obraza
Kaj lahko vidimo s 3D/4D ultrazvočnim pregledom obraza pri plodu?

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?