Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
jest sem pa tako žalostna in jezna..... 20.11.2005 17:42:59
|
|
|
|
naja78
|
ker glih ta tedn naj bi imela laparo in histero,pa kot sem vedla da me bo doletel prehlad.sicer je do petka še cel tedn,samo pomoje me ne bodo operirali. res da nimam vročine in čutim da sem boljš,ampak pomoje ne bo iz tega nič-matr sem jezna. potem bom pa dobila spet datom ornk po novem letu,pomoje marca,pol pa dohtarja nav(ker zmeri vse uganem) in bo spet leto okoli. vem,pa da brez tega ne bom.vsaj pomoje,bi bil čudež.pa te moje klinčeve zarastline od slepiča. sorčite,ampak se moram mal spluvat.vsaj v to računalniško kišto. kolkse usoda igra z nami.nimam te sreče,vam povem da sem tolk nabita z negenergijo,da bom ves čas eksplodirala. .....grem zdaj pušenjaka uprašat kva on misli.mejte se punce moje.pa držte pesti za moje zdravje.sprejemam želje do četrtka,ko moram it not.pa pa žalostna naja78
|
|
|
|
RE: jest sem pa tako žalostna in jezna..... 20.11.2005 17:49:28
|
|
|
|
lex
|
Poglej: prepraži si strok česna na olju (kot bi pražla čebulo), potem pa samo olje nalij na žličko sladkorja in pojej. Zavij se v kovter in se zašvičkaj. Upam, da bo pomagalo. Naravno zdravilo, ki pri naši bajti zaenkrat uspešno preganja . In držim pesti zte, da se čimbolje izteče.
|
|
RE: jest sem pa tako žalostna in jezna..... 20.11.2005 17:49:29
|
|
|
|
emaa
|
|
|
|
|
RE: jest sem pa tako žalostna in jezna..... 20.11.2005 17:58:12
|
|
|
|
lana38
|
Če ja samo navaden prehlad, mora do petka miniti. Držim pesti, da boš OK in te operirajo. Sam prehlad traja največ 7 dni.
|
|
RE: jest sem pa tako žalostna in jezna..... 20.11.2005 19:24:36
|
|
|
|
Massa26
|
Ja šit no . Vem, kako sem bla sama jezna, ko sem pred HSG fasala en prehlad, imela (zato) povišano sedimentacijo in mi ga niso naredili. Sicer sem vedela, da bo pač naslednji mesec, ampak sem bila jezna in žalostna. Poskusi tisti domači recept. Jaz vem enega podobnega. Sicer je ogabn , ampak učinkovit. Česen (ta ti ne uide) nasekljaš in namočiš v med, tako da je taka gosta masa, pustiš nekaj časa, da se prepaca in potem poješ trikrat na dan po eno žličko. Pa ingver tudi vem, da pomaga. Upam na najboljše!
|
|
|
|
RE: jest sem pa tako žalostna in jezna..... 20.11.2005 21:03:49
|
|
|
|
tinkamiška
|
Naja je še pet dni časa, zdej se pazi in poskusi s tem česnom, mogoče ti bo pa pomagal, jst pa držim pesti, da bo šlo tole z operacijo. Sem bla pa jst tudi malo prehlajena pred histero in laparo, pa je blo zgleda vseeno vse vredu z sedimentacijo... No, držim pesti!!! Tinka
|
|
RE: jest sem pa tako žalostna in jezna..... 20.11.2005 22:57:37
|
|
|
|
KODA
|
Upam,da se boš pozdravila v tem času.Držim pesti.
|
|
RE: jest sem pa tako žalostna in jezna..... 21.11.2005 19:13:19
|
|
|
|
mihi78
|
ne obupaj prehitro. mogoče pa bo vse šlo po planu! pa sporoči kaj bo. lp
|
|
|
|
RE: jest sem pa tako žalostna in jezna..... 22.11.2005 7:30:54
|
|
|
|
NATAŠI
|
Upanje umre zadnje, zato pogumno z optimizmom naprej... naj bo ob tebi
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki Ovulacija in plodni dnevi Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.
Zadnje s foruma
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?