|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Celovec
20.11.2005 16:26:37   
makica
Živjo,

V decembru nameravamo iti v Celovec nakupovat. Na RR sem zasledila, da se najbolj splača it v Sudpark, kjer sta C&A in H&M. Zanima pa me, če je kje tam  blizu tud Kik diskont in kakšna je kvaliteta blaga v tem diskontu (predvsem kako se obnesejo bombažne stvari (body, majčke,..)? Kje pa se dobijo najceneje kakšne igrače?

LP
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Celovec
20.11.2005 17:10:41   
tinatona
Haj!

Kik diskontov je v Celovcu kar nekaj. Mislim da sta do sud parka vsaj dva. Ne znam ti točno povedat kje, ampak saj so vsi ob cesti tako da jih ne moreš zgrešit. Meni so oblačila fajna, predvsem pa poceni. Jaz tam kar dosti kupujem. Na zadnje sem tam kupila trenirko za malega -hlače, majica in jopica s kapuco (meni full lusno) za 12€. Zdaj jo nosi že tri mesece in se dosti pere (vsaj dvakrat na teden) in je še vedno kot nova.

LP Tina

(odgovor članu makica)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: Celovec
22.11.2005 15:28:52   
alisia
Živjo makica!

Diskontov je ful ob cesti, nimaš kej zgrešit.
Mi smo bli z oblekicami iz H&Mja in C&Aja zadovoljni.
V Celovcu je ena ful velka trgovina z igračami blizu Kike. Imenuje se Toys for us.

Lpuser posted image user posted image

(odgovor članu tinatona)
Neposredna povezava do sporočila: 3
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Najlepše ime za fantka po vašem izboru
Vsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...
Materinski dopust
Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...

So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16

Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.