Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
mleko za otroke v tetrapaku - nevarno 19.11.2005 9:48:10
|
|
|
|
Anonimen
|
V Italiji je prava štala. Ugotovili so, da so v adaptiranem mleku, ki ga prodajajo v tetrapakih (je že utekočinjeno), snovi, nevarne zdravju, in sicer ITX, s tržišča umikajo izdelke: - Milupin Aptamil, - Nestlejevo Nidino in Mio. Pri nas Nidino prodajajo pod blagovno znamko Beba, Mio pa so razni Fruktzvergerji. S tem, da je tu govora o mleku, slednji pa so skutice. Nevarne snovi so neke vrste črnilo, ki je zaradi defekta na proizvodni liniji prehajalo embalažo in se tako znašlo v njeni vsebini.
|
|
|
|
RE: mleko za otroke v tetrapaku - nevarno 19.11.2005 9:59:36
|
|
|
|
Anonimen
|
Selena kje si to slišala? Jaz redno gledam vse informativne oddaje,pa sem tole novico spregledala
|
|
|
|
RE: mleko za otroke v tetrapaku - nevarno 19.11.2005 10:07:34
|
|
|
|
Anonimen
|
Včeraj je bilo na "Mi manda RAI3", drugot bo verjetno od danes naprej, ker so začeli s tržišča umikat šele včeraj čeprav so bile snovi ugotovljene že avgusta.
|
|
|
|
RE: mleko za otroke v tetrapaku - nevarno 19.11.2005 10:18:15
|
|
|
|
Anonimen
|
Ja kod povsod najprej pomislijo na tržno gospodarstvo in nastalo škodo potem pa na nevarnost po zdravju Sem pa res spregledala to oddajo.Ko sem obrnila na program in videla da debatirajo sem mislila da spet debatiraajo o tistem zločinu v Cognie(upam da sem prav napisala)pa sem menjala program.
|
|
|
|
RE: mleko za otroke v tetrapaku - nevarno 19.11.2005 20:32:55
|
|
|
|
brbra
|
Ja seveda jo bojo umaknili, samo kaj ko bojo spet celo zalogo otroci v Afriki pojedli in popili Za njih je vse dobro......potem pa bojo spet umirali, kot so po nestlejevem adaptiranem mleku par let nazaj lp
|
| Stran: [1] |
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?