|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   GINEKOLOGI V MB
17.11.2005 11:12:12   
*HONEY*
POZDRAVLJENE!

Sem v 7 m druge nosečnosti in namesto da bi se veselila nosečnosti in v njej uživala, me je sama groza in že komaj čakam da rodim da se rešim teh ginekologov.
MOj dr je, trenutno najbolj znan druser posted image , dr.Čuičuser posted image ,ki dela v porodnišnici,spodaj na ginekološkem. Ampak nikoli na pregledu ga ni in vsakič ko sem naročena dela nekdo drug in za uz je spet čisto nekdo ta tretjiuser posted image ....zadnjič ko sem bila pri njem(sem full bla presenečena da je bil tam,ker sem bila naročena pri drugi dr,pa je delal Čuičuser posted image  )je čisto flegma rekel...ja ko prideš čez mesec na pregled,poglej kdaj delam,me takrat poišči pa boma mogoče nardila uz...imam namreč preveč plodovne vode.Pridem na pregled k drugemo dr seveda,pogledam kdaj dela (čez 14dni šele) potem pa zvem od sestre da ga tek verjetno več ne bo ker baje odhaja v penzijouser posted image user posted image user posted image  HALOOOOO???
Kaj bom pa zdaj?? Pri naslednjem pregledu(spet sem naročena pri drugem dr) si moram ponovno izbrat ginekologa?? KATEREGA LEPO PROSIM MI POVEJTE DA BO TAM KO NAJ BI DELAL...menjala sem že toliko g da mi je nerodno,ker sem menjala več g in izkušenj z njimi kot z moškimiuser posted image user posted image user posted image (žalostno je že vse skupaj)....
Tako da pojma nimam k komu naj grem, kdo mi bo nardil ta uz (če ne bom šla kr na fontano)če pa je za čakat vsaj 14dni če se naročiš in naj si sama napišem napotnico da mi bodo prekontrolirali kri(sem še vedno neg.za toksoplaznozo) in rogam moram dobit čez 2 tedna,ker sem rh 0neg.,za kar mi je tudi druga dr napisala napotnico (ker je moj dr. prejšnič to spregledaluser posted image ...

ZABLUŽENO....ŽALOSTNO...AMPAK NIMAM VEČ ENERGIJE DA BI SE TAM KREGALA IN SIKIRALA SESTRE KI SAME NIČ NE MOREJO ČE IMAJO CEL SISTEM PORUŠEN...

NASVETE PROSIM...in malo mi povejte kake pravice imam v zvezi s tem,žal sem ena tistih ki niti malo ni seznanjena s svojimi pravicami,kot marsikdo v tej državi...

LPuser posted image user posted image
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: GINEKOLOGI V MB
17.11.2005 11:31:23   
PBJ
Prav zato jaz nisem izbrala G v porodnišnici ali na ginekologiji, ker kot si že napisala, te zmeraj pričaka kdo drug. To  sigurno ni prijetno. Verjetno te kdaj obravnava še kakšen zdravnik na specializaciji,... ker so ostali prezaposleni.
Kakšne so tvoje pravice glede tega ne vem. Lahko pa ti svetujem, da si izbereš kakšnega G v privat ambulanti s koncesijo.
Jaz glede tega nimam težav in grem zelo sproščeno na vsak pregled. Veliko mi pomeni, ko med pogovorom vidim, da si moje težave dobro zapomni...

lp

Čudeži se dogajajo, samo prepoznati jih je treba znati...

(odgovor članu *HONEY*)
Neposredna povezava do sporočila: 2
17.11.2005 11:37:10   
pika_b
Pozdravljena!

jaz imam dr. Magdaleno Božič (privat ambulanta s koncesijo, ZD Nova Vas) in je ful dobra. Edini problem je, da ne vem če še jemlje pacientke.

No vem patudi za dr. Mojca Kopše (ZD Adolfa Drolca, Vošnjakova) in je baje tudi ful dobra. Tu bi se še pomoje dalo zmenit, ker je šele kratek čas tukaj (cca.1leto)

Glede na to kaj razlagaš je nujno, da si poiščeš drugega G.

Pa veliko sreče!!!

(odgovor članu *HONEY*)
Neposredna povezava do sporočila: 3
17.11.2005 11:52:26   
PBJ
Pika, jaz imam isto G kot ti.

Čudeži se dogajajo, samo prepoznati jih je treba znati...

(odgovor članu pika_b)
Neposredna povezava do sporočila: 4
17.11.2005 11:52:52   
magnolija
PBJ
Lahk vprašam kak se piše ta ginekologinja?

(odgovor članu PBJ)
Neposredna povezava do sporočila: 5
17.11.2005 13:24:22   
Anonimen
Če želiš imeti nosečnost vodeno strokovno in prijazno, ti priporočam dr. Dušana Rosiča, ki ima privat ambulanto in dela preko koncesije v Ptujskih toplicah. Jaz hodim tja že več let, tudi celo nosečnost mi je on vodil in nimam niti ene pritožbe. Že samo to, da ne rabim nikamor drugam hodit na odvzem krvi, vode in UZ, je balzam. Vse je zelo domače in prijazno. Sestra ti pregleda vodo na licu mesta in ti takoj pove rezultat, kri ti tudi vzame ona in izmeri pritisk, g. je ful prijazen. Vedno naredi ginekološki pregled, da preveri odprtost in na čisto vsakem pregledu naredi UZ, torej meni ga je v času nosečnosti naredil 10x. Kje drugje bi še lahko to dobila? Ima tudi licenco za nuhalno svetlino in pri njem lahko delaš tudi THT test za Downov sindrom. No, pri tebi je sedaj to že mimo, pa vseeno, mogoče pri naslednji nosečnosti.user posted image
Torej, jaz mislim, da iz MB ni tako daleč, mogoče 20 minut vožnje. Tja sem spravila že najmanj 15 prijateljic in znank, niti ena še ni imela ene pritožbe nad njim. Pa tudi v penzijo še nekaj časa ne gre.user posted image
Telefonska številka, če te zanima je: 02/788-52-00.

Javi mi, če boš kaj zrihtala.user posted image

(odgovor članu magnolija)
  Neposredna povezava do sporočila: 6
17.11.2005 13:38:07   
pika_b
Halo,

a si morda doma v Počehovi? Mislim, da vem kam spadaš user posted image user posted image user posted image
Oh G pa je itak ful super. Si bila zadovoljna z njo?

lp, pika_b

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 7
18.11.2005 9:03:51   
S@b@
V bolnišnici je vedno tako, da lahko dr tudi kam pokličejo....... bodisi na oddelek, porodni blok, ....Da ga pa sploh ni, je pa malce neresnouser posted image ... Zakaj pa ne pokličeš preden greš na pregled glede na slabe izkušnjeuser posted image
Jaz imam v porodnišnici Kudrovo, ki mi je super. Ne vem pa, če že sedaj dela po porodniški. Bi bilo potrebno vprašat. Za Rosiča sem tudi slišala same pohvale. Če pa veliko daš na strokovnost, pa v porodnišnici sigurno prednjačita Pelkičeva in Završnikova. Je bil pa super še eden na Ž, ki so si ga pa s Ptuja sposojaliuser posted image . Tisti je pa bil zakon.user posted image

Saba

(odgovor članu pika_b)
Neposredna povezava do sporočila: 8
18.11.2005 9:12:07   
simonas
Jaz imam tudi dr. Božičevo in je super. Pojdi vprašat, morda pa te bo še vzela. Jaz sem zelo zadovoljna.

Simona

(odgovor članu S@b@)
Neposredna povezava do sporočila: 9
18.11.2005 10:26:15   
pupika
Jaz sem pa pred kratkim zamenjala G in sicer iz Vošnjakove sem šla v bolnišnico-ginekologijo. In moram rečt da sem zaenkrat več kot zadovoljna, velika razlika med sestri in samo G. Prej sem morala skoraj prosit naj me sestra naroči ker sem imela bolečine, pa mi je vedno zatrdila ko bo minilo 3 leta od zadnjega pregleda. V 3 letih pa se lahko marsikaj naredi. Prejšnja G mi ni ugotovila vnetja in tako se je moje vnetje vleklo v nedogled in sem dobila celo bakterijsko vnetje. Ta nova G je takoj na prvem pregledu to ugotovila in ko sem jo klicala za izvide, mi je vse lepo razložila in skratka taka razlika, da sem presenečena. Sedaj samo pokličem in me naročijo.

(odgovor članu simonas)
Neposredna povezava do sporočila: 10
18.11.2005 10:32:10   
soncicaT
Ojla!

Jaz hodim k dr. Kopše Mojca...zelo OK zdravnica, prijazna, res sem vesela, da sem naletela nanjo..

Vredu je tudi dr. Bosiljeva in dela v bolnišnici...

Srečno!

(odgovor članu pupika)
Neposredna povezava do sporočila: 11
20.11.2005 11:46:05   
Anonimen
Jaz imam dr. Takača v MB bolnišnici. Če se ne motim ima tudi nekje na Smetanovi privat ambulanto (vsaj imel je). O njem same pohvale. Ko sem bila naročena, je bil vedno tam. Ne rabim čakat več kot kakih 10-15 min (če sem recimo naročena ob 10.30 pridem 10 min prej in sem pol skoraj točno na vrsti), samo 1x se je zgodilo da sem čakala uro in nekaj, pa še takrat mi je sestra lepo povedala, da je doktor na eni operaciji in da bo zamudil. Parkrat sem ga poklicala v ambulanto, mu povedla za težave in mi je rekel naj kar pridem, čeprav nisem bila naročena. Sem ga pa 1x zaustavila tudi na hodniku in me je brez problema vzel v ambulanto, sem edino počakala, da so bile najprej na vrsti tiste, ki so bile naročene.
Kar se mene tiče je super in se da znjim vse zmenit, kar pa ne morem rečt za kakšno sestro, ki zna bit včasih malo sitna.

(odgovor članu soncicaT)
  Neposredna povezava do sporočila: 12
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?