|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Skrbi me, ni še pravih brc...
16.11.2005 10:44:36   
Lorena
LP!

Ravno berem, kako vse v mojem času nosečnosti opisujejo kako zelo močno čutijo brce svojihuser posted image , jaz pa ničuser posted image .

Noseča sem 20t 6d, in mislim da čutimuser posted image tisto nežno žgečkanje, ali kakorkoli se že reče,... že najmanj kakšna 2 dobra tedna, kvečjemu dlje. In pa tudi le nekajkrat na dan. Zelo blago...

Se ne bi moralo sedaj počasi že začet s kakšno konkretno brciko?

Malo me skrbi, res pa je, da imam trebuh zelo zelo velik za ta čas... Je možno, da je vzrok prav tukaj?
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Skrbi me, ni še pravih brc...
16.11.2005 10:54:08   
tinatona
Haj!

Naj te ne skrbi!!! Jaz sem prve konkretne brce začutila šele v 23. tednu.

LP Tina

(odgovor članu Lorena)
Neposredna povezava do sporočila: 2
16.11.2005 10:56:40   
amy26
Pomembno je da sploh čutiš kakšne brcike sicer pa še imaš čas da začne konkretno brcati. So pa nekatere bebike, ki so celo nosečnost pač bolj mirne neke pa so pravi nogometaši, pač različno. 

(odgovor članu tinatona)
Neposredna povezava do sporočila: 3
16.11.2005 11:04:29   
Anonimen
Ko sem bila jaz toliko noseča kot ti, nisem sploh še ničesar čutila. Edino pretakanje po črevesju, ampak to sem tudi že prej, ko še nisem bila noseča. Zato zaradi tega nič bat.

(odgovor članu amy26)
  Neposredna povezava do sporočila: 4
16.11.2005 11:05:51   
Anonimen
do 24 tedna je ok da sploh kej začutiš, tko da ni panike. za kokretne brce je še čas. vrjetno si že imela morfologijo in je blo tm vse ok? mogoče je tut da maš mal več plodovnice, ki ublaži premikanje.
js v prvi nosečnosti tut dolg nism čutila konkretnega premikanja, pa tut moja duša nikol ni bla konkretn nogometaš..hvala bogu :)

(odgovor članu Lorena)
  Neposredna povezava do sporočila: 5
16.11.2005 11:06:43   
PBJ
Saj te bo še konkretno nabrcal  in naboksal pod rebrauser posted image , ko bo še malce zrasel in se poredil.

Nič ne skrbi. Da vsaj čutiš gibe.
lp

Čudeži se dogajajo, samo prepoznati jih je treba znati...

(odgovor članu Lorena)
Neposredna povezava do sporočila: 6
16.11.2005 11:17:09   
CUKRČEK
Naj te ne skrbi....eni prej , drugi pač kasneje. Moja Manca je ful pozno začela brcat, toda potem me je skoraj prestavljala, ko je enkrat začela.
Tako, da ni panike!

*prvič smo naredili enega otroka
*drugič smo naredili dvojčke
*sedaj se sploh ne upamo več delat otrok, da ne bodo
slučajno trojčki:))

(odgovor članu Lorena)
Neposredna povezava do sporočila: 7
16.11.2005 15:13:54   
valči
Brez skrbi.Jaz sem Laro začutila šele pri polnih 20. tednih in me je precej skrbelo,pa še drugi otrok je bila.

Boš videla,da bo vse vreduuser posted image

(odgovor članu CUKRČEK)
Neposredna povezava do sporočila: 8
16.11.2005 16:41:32   
anajmad
Nič se ne sekiraj.Jst sem noseča tretjič,pa tega pokeca komaj,da ga čutim.Seveda vem,kako se čutijo brce,ker sem imela le dva brcača v trebuhu pred tem.Res pa je,da mojgauser posted image lani sem tudi pozno začutila.Tolažim se s tem,da imam mogoče dosti plodovnice(to mi je že večkrat omenila g.).Pa tudi vsak otroček brca po svoje.V petek imam morfologijo in bom izvedela,kako je na stvari.V bistvu pa se ni niti za sekirati tam do 26.tedna.Bomo še jih imeli poln kufer,brcanja mislim.
en lpuser posted image D.

* na žalost , štirje jurji so že tukaj.....smrk*

(odgovor članu Lorena)
Neposredna povezava do sporočila: 9
16.11.2005 17:42:53   
Iren@
šele po 25 tednu

(odgovor članu anajmad)
Neposredna povezava do sporočila: 10
16.11.2005 23:39:58   
KODA
Moj taprvi se je začel oglašati v 20 tednu.Konkretne brce,pa sem začutila šele tam okoli 23 tedna.

Celemu svetu si le ena oseba,eni osebi pa si ves svet...

(odgovor članu Iren@)
Neposredna povezava do sporočila: 11
17.11.2005 8:59:55   
Jessy
Mene prav nikoli ni konkretno brcnila. Zmerom je bila zelo nežna. Tja do 25. tedna sem se mogla prav vredu skoncentrirat in umiriti, da sem jo sploh čutila!
Nič ne skrbi!

http://www.mojalbum.com/taia/moje-torte

(odgovor članu KODA)
Neposredna povezava do sporočila: 12
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
Vse, kar morate vedeti o carskem rezu
Carski rez 2-4x bolj ogroža zdravje in življenje bodoče matere kot vaginalni porod, zaradi številnih zapletov od krvavit...

Ritka.
пеперутка16

Ali za dojenčkovo zadnjico uporabljate samo kremo ali samo puder ali oboje hkrati?