Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: pediatrična-lahko brez naponice??????? 15.11.2005 14:33:53
|
|
|
|
petri85
|
Živjo! Mi smo tudi s strani naše pediatrinje napoteni na pediatrično. Menda je kar treba imet napotnico. Lahko ti pa dam tel. št. oddelka kamor gremo mi, da se pozanimaš. 522 2252 ali 5224973 Niku pa želim več zdravja! P.s. Sem tudi s Komende. Na moj mejl petri85@email.si mi lahko sporočiš kdo si, pa se malo med vozičkanjem pogovorimo o naših otrocih. Lp, petri85
|
|
|
|
RE: pediatrična-lahko brez naponice??????? 15.11.2005 15:41:00
|
|
|
|
mišek
|
Zdravo! V bolnišnico lahko odpelješ otroka brez napotnice samo v nujnih primerih, drugače ti mora dati napotnico pediater. Napotnica je neke vrste plačilo za opravljene storitve v bolnišnici, ki jih krije zavarovalnica. Če greš brez napotnice si samoplačnik. Pokliči v bolnišnico in se pogovori glede napotnice. Informacije o zdravstvenem stanju otroka ti po telefoniu ne bo dal nihče, ker je potrebno otroka videti in pregledati. LP in srečno.
|
|
|
|
RE: pediatrična-lahko brez naponice??????? 15.11.2005 22:20:54
|
|
|
|
Barči78
|
Mene so sprejeli brez napotnice, samo sem jo morala naknadno poslati po pošti.
|
|
RE: pediatrična-lahko brez naponice??????? 15.11.2005 23:00:36
|
|
|
|
mišek
|
Če še dopolnim mojo izjavo in od Barči78. Če greš v bolnico brez napotnice in ni nujno moraš napotnico dostaviti v roku petih dni drugače si samoplačnik. LP
|
|
|
|
RE: pediatrična-lahko brez naponice??????? 15.11.2005 23:29:21
|
|
|
|
spacey
|
Mala maja takoj v pediatrično, če so v vašem ZD tako butasti, da ne vidijo kako je z malim Nikom! Mater sem jezna na te naše dohtarje in nasploh na zdravstvo! Če vas tako hudo skrbi in vidiš, da Nik ni taprav, takoj in to brez oklevanja v pediatrično po res strokoven nasvet in zahtevaj, da ti ga temeljito pregledajo in postavijo točno diagnozo! Ne se pustit odpikat, zateži jim (če je treba) z inšpekcijo, komisijo al kaj vem še čim! Lp in srečno!
|
| Stran: [1] |
So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16
Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.