|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   vrednost bt
14.11.2005 7:38:23   
Anonimen

Drage punce!Prosim vas, če mi lahko poveste, kakšne so kaj vrednosti bazalne temperature. Jaz si jo zdaj namreč merim prvi mesec rektalno in ne vem, če nisem kakšna dvoživka user posted image , saj moja bt znaša od 36,2 do 36,4 stopinj. Ali ni to nekaj nizka temperatura? Merim pa si jo ob istem času z istim termometrom (čisto nov). Vsaka informacija dobrodošla!
  Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: vrednost bt
14.11.2005 7:42:41   
A_A
jaz imam do O:  od 36,2 do 36,6
po O pa: od 36,7 do 37,1

Sreča in zadovoljstvo sta v nas samih.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2
14.11.2005 9:39:27   
TANTRA
Jaz imam bt do ovulacije nekje do 36,8 od ovulacije naprej pa 37,2 naprej.
Zaenkrat je še vedno nad 37....

(odgovor članu A_A)
Neposredna povezava do sporočila: 3
17.11.2005 10:53:16   
ela78
Živjo punce!
Jest sem čist nova na tem forumu, pa me zanima, če mi lahko katera kaj svetuje. Včeraj bi mogla dobiti user posted image , ( za enkrat je še ni), sem si pa danes že tretji dan merila BT in je 37-37,1. Zdej pa res ne vem kaj naj bi to pomenilo, saj jo prej nisem nikoli merila, tako, da ne vem ali je to nizka ali visoka. Ali ima tudi katera izmed vas pred M tako BT, ali lahko upam da sem srečkauser posted image ? Me pa že več kot 1 teden noro bolijo jajčniki (pol dneva full, potem pa malo popusti), pa tud trebuh imam ves napet, pa še v prsih me špika.
Kaj mislite, a sem mogoče user posted image ??

ELA user posted image

(odgovor članu TANTRA)
Neposredna povezava do sporočila: 4
17.11.2005 11:34:22   
lana38
ela78!
žal te vrednosti BT ne povedo kaj dosti, ker ne vemo, kdaj se je dvignila na to vrednost. Meriti si moraš redno, potem veš kaj to pomeni. Pred O je Bt nižja od 36,2 do 36,6, po O pa se dvigne na 36,8 do 37,2 in otane takšna do Muser posted image . če je povišana najmanj 16 dni zapored, si lahko noseča. Ker si ne meriš redno, ne veš kdaj je bil prvi dan povišanja in kako dolgo že traja. Ostali znaki pa bi lakho bili nosečniški, ampak jaz imam vse te znake že več kot leto vsak mesec, pa vedno pride Muser posted image . Tako da zanki so bolj user posted image .

lana38

(odgovor članu ela78)
Neposredna povezava do sporočila: 5
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Kako prepoznati vgnezditveno krvavitev?
Kako lahko prepoznamo vgnezditveno krvavitev in kako se loči od menstruacije?

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?