|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   M po KT - kako dolgo čakati?
10.11.2005 16:26:29   
soncece24
Saj ne vem, če je to pravi forum za mojo temo??

Septembra sem nehala jest KT, prva M je prišla točno, druge pa mi zdaj zamuja 6 dni. Noseča nisem (sem preverla). Kak dolgo naj jo čakam, predno grem k G? Ker če je ne bo dolgo mi morajo verjetno dat kake tablete, da mi sprožijo, ne? Saj vem, da zdaj še ni čas za skrb, samo sem prej 7 let jedla tablete in nisem navajena, da mi zamuja, zato sem čist zmedena. Če je katera mala podobne težave naj mi prosim pove kak dolgo je čakala na M??

Idealni moški ne pije, ne kadi, ne vara, ne kvartopiri, ne obstaja. (ruski aforizem)
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: M po KT - kako dolgo čakati?
10.11.2005 16:35:52   
magnolija
Jaz pa sem nehala jest tabletke, pa se mi je M prestavla za cel mesec, ene vmes kuj blo ni. Tak da je že bla panika, ker sem bla takrat še nezrela za otroka. Pol pa je kaka 2 tri mesce rablo, da se je vse normaliziralo.

(odgovor članu soncece24)
Neposredna povezava do sporočila: 2
10.11.2005 16:43:26   
soncece24
ja, saj to me ravno zanima, al naj pač počakam, če ene vmes ne bo, al naj grem h G al kaj naj??

Idealni moški ne pije, ne kadi, ne vara, ne kvartopiri, ne obstaja. (ruski aforizem)

(odgovor članu magnolija)
Neposredna povezava do sporočila: 3
10.11.2005 16:43:30   
Jančika_
Pojdi pogledat na Pušenjakov forum - on vedno pravi, da do tri mesece brez M ni treba h G.

Neposredna povezava do sporočila: 4
10.11.2005 16:45:28   
soncece24
3 mesece??? eh, pol pa res ne bom panike zganjala. samo to se mi pa zdi ful dolgo obdobje

(odgovor članu Jančika_)
Neposredna povezava do sporočila: 5
10.11.2005 16:47:19   
Jančika_
Jaz sem imela pred nosečnostjo tako neredne cikluse, da je bilo že kar smešno. Tudi po 2, 3 mesece nič. Samo takrat še ni bilo RR, pa me ni nič skrbelouser posted image .

Neposredna povezava do sporočila: 6
10.11.2005 16:51:08   
soncece24
user posted image user posted image jaz pa sem tak dolgo tabletke jedla, da več ne vem, kake cikluse sem prej imelauser posted image

(odgovor članu Jančika_)
Neposredna povezava do sporočila: 7
10.11.2005 16:53:39   
ellie
Jaz sem prvo M dobila na 32. dan...me pa zanima kdaj bo prišla druga. Sem pa zdaj par dni nazaj imela ovulacijo (vsaj mislim)...in tako sem si izračunala, da če bo vse ok, pride naslednja spet na 32. dan...upajmouser posted image . Sem pa se pogovarjala s kolegico...tisto, ko je komaj zdaj po letu in pol dobila M (o tem je bila debata tudi v eni temi malo nazaj)...pa je rekla, da nikoli več nebi čakala 3 mesece. Tak da jaz bi počakala največ kakšen mesec...potem pa bi že šla "gnjavit"user posted image .

Lp

Neposredna povezava do sporočila: 8
10.11.2005 16:59:57   
soncece24
kak dolgo je ni mela????? 1,5 leta???? adijo, ne morem verjet. zakaj pa, sori, sam nisem sledila tisti debati

(odgovor članu ellie)
Neposredna povezava do sporočila: 9
10.11.2005 17:09:35   
ellie
Sej jo je imela...z Dabrostanom...po letu in pol pa jo je prvič dobila brez tablet. Nevejo pa zakaj. Baje so ji KT (Diane 35) totalno zmrdale vse hormone. Čeprav jih je jedla samo 3 leta. Zato sem se jaz odločila, da prekinem....čeprav načrtujemo user posted image  komaj drugo leto. Ampak je bilo 7,5 let zastrupjanja dovolj.

Neposredna povezava do sporočila: 10
10.11.2005 17:26:04   
PIKA
Jaz pa sem KT jemala neprekinjeno več kot 20 let. Prvo M sem dobila na 26 dni, drugo pa na 30. Sedaj čakam, oziroma nečakam tretjo.

(odgovor članu ellie)
Neposredna povezava do sporočila: 11
10.11.2005 19:08:55   
Reja
Vsi G pravijo, da po prenehanju jemanja KT kar nekaj časa traja, da se ciklus uredi. Jaz imam po več kot pol leta še vedno zmešnjavo, pa mi G pravi, da se bodo po nosečnosti vse moje težave rešile:)

(odgovor članu PIKA)
Neposredna povezava do sporočila: 12
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Motnje menstrualnega ciklusa so precej pog...
Vsaka ženska obdobje pred menstruacijo in med njo doživlja drugače. Motnje menstrualnega ciklusa so različne in pogoste....
Kako čim prej zanositi?
Za zanositev se mora ujeti veliko stvari, v vsakem primeru pa je izbira ustreznega časa resnično najbolj pomembna. Kako ...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?