Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
M po KT - kako dolgo čakati? 10.11.2005 16:26:29
|
|
|
|
soncece24
|
Saj ne vem, če je to pravi forum za mojo temo?? Septembra sem nehala jest KT, prva M je prišla točno, druge pa mi zdaj zamuja 6 dni. Noseča nisem (sem preverla). Kak dolgo naj jo čakam, predno grem k G? Ker če je ne bo dolgo mi morajo verjetno dat kake tablete, da mi sprožijo, ne? Saj vem, da zdaj še ni čas za skrb, samo sem prej 7 let jedla tablete in nisem navajena, da mi zamuja, zato sem čist zmedena. Če je katera mala podobne težave naj mi prosim pove kak dolgo je čakala na M??
|
|
RE: M po KT - kako dolgo čakati? 10.11.2005 16:35:52
|
|
|
|
magnolija
|
Jaz pa sem nehala jest tabletke, pa se mi je M prestavla za cel mesec, ene vmes kuj blo ni. Tak da je že bla panika, ker sem bla takrat še nezrela za otroka. Pol pa je kaka 2 tri mesce rablo, da se je vse normaliziralo.
|
|
|
|
RE: M po KT - kako dolgo čakati? 10.11.2005 16:43:26
|
|
|
|
soncece24
|
ja, saj to me ravno zanima, al naj pač počakam, če ene vmes ne bo, al naj grem h G al kaj naj??
|
|
RE: M po KT - kako dolgo čakati? 10.11.2005 16:43:30
|
|
|
|
Jančika_
|
Pojdi pogledat na Pušenjakov forum - on vedno pravi, da do tri mesece brez M ni treba h G.
|
|
|
|
RE: M po KT - kako dolgo čakati? 10.11.2005 16:45:28
|
|
|
|
soncece24
|
3 mesece??? eh, pol pa res ne bom panike zganjala. samo to se mi pa zdi ful dolgo obdobje
|
|
RE: M po KT - kako dolgo čakati? 10.11.2005 16:47:19
|
|
|
|
Jančika_
|
Jaz sem imela pred nosečnostjo tako neredne cikluse, da je bilo že kar smešno. Tudi po 2, 3 mesece nič. Samo takrat še ni bilo RR, pa me ni nič skrbelo .
|
|
|
|
RE: M po KT - kako dolgo čakati? 10.11.2005 16:51:08
|
|
|
|
soncece24
|
jaz pa sem tak dolgo tabletke jedla, da več ne vem, kake cikluse sem prej imela
|
|
RE: M po KT - kako dolgo čakati? 10.11.2005 16:53:39
|
|
|
|
ellie
|
Jaz sem prvo M dobila na 32. dan...me pa zanima kdaj bo prišla druga. Sem pa zdaj par dni nazaj imela ovulacijo (vsaj mislim)...in tako sem si izračunala, da če bo vse ok, pride naslednja spet na 32. dan...upajmo . Sem pa se pogovarjala s kolegico...tisto, ko je komaj zdaj po letu in pol dobila M (o tem je bila debata tudi v eni temi malo nazaj)...pa je rekla, da nikoli več nebi čakala 3 mesece. Tak da jaz bi počakala največ kakšen mesec...potem pa bi že šla "gnjavit" . Lp
|
|
|
|
RE: M po KT - kako dolgo čakati? 10.11.2005 16:59:57
|
|
|
|
soncece24
|
kak dolgo je ni mela????? 1,5 leta???? adijo, ne morem verjet. zakaj pa, sori, sam nisem sledila tisti debati
|
|
RE: M po KT - kako dolgo čakati? 10.11.2005 17:09:35
|
|
|
|
ellie
|
Sej jo je imela...z Dabrostanom...po letu in pol pa jo je prvič dobila brez tablet. Nevejo pa zakaj. Baje so ji KT (Diane 35) totalno zmrdale vse hormone. Čeprav jih je jedla samo 3 leta. Zato sem se jaz odločila, da prekinem....čeprav načrtujemo komaj drugo leto. Ampak je bilo 7,5 let zastrupjanja dovolj.
|
|
|
|
RE: M po KT - kako dolgo čakati? 10.11.2005 17:26:04
|
|
|
|
PIKA
|
Jaz pa sem KT jemala neprekinjeno več kot 20 let. Prvo M sem dobila na 26 dni, drugo pa na 30. Sedaj čakam, oziroma nečakam tretjo.
|
|
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki Motnje menstrualnega ciklusa so precej pog...Vsaka ženska obdobje pred menstruacijo in med njo doživlja drugače. Motnje menstrualnega ciklusa so različne in pogoste....
Kako čim prej zanositi?Za zanositev se mora ujeti veliko stvari, v vsakem primeru pa je izbira ustreznega časa resnično najbolj pomembna. Kako ...
Zadnje s foruma
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?