Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: nekaj vprašanj - 20.teden 10.11.2005 12:51:37
|
|
|
|
Anonimen
|
Se mi je zahotelo odgovarjat . Brcike lahko pričakuješ vsak čas, povprečje za prvo nosečnost za prve brcike je 20.-22. teden nosečnosti. Je normalno, da ne čutiš premikov, metuljčkov, vsak dan, vsakodnevno naj bi se čutilo šele nekje po 24. tednu, pa še to je od ženske do ženkse različno. Kdaj se izboči popek, ne vem. Sliši nas lahko nekako od 20. tedna dalje (spet ralično od nosečnice do nosečnice), plodov utrip pa naj bi se slišal skozi trebuh od približno 26. tedna dalje. Pa naj me še katera dopolni .
|
|
|
|
RE: nekaj vprašanj - 20.teden 10.11.2005 13:14:10
|
|
|
|
Anonimen
|
pod prvo se strinjam s predhodnico popek se meni ni nikoli izbočil tretje pa ne vem
|
|
|
|
RE: nekaj vprašanj - 20.teden 10.11.2005 14:45:47
|
|
|
|
Ninica
|
Jaz sem prve brcike začutila nekje v 18. tednu, tudi meni se popek ni nikoli izbočil - le raztegnil se mi je. Tudi jaz mislim, da otrok že sliši nekje v 20. tednu.
|
|
RE: nekaj vprašanj - 20.teden 10.11.2005 15:06:47
|
|
|
|
kati*
|
1. brcike boš začutila vsak čas .. na začetku so zelo nežne ... na koncu pa te bo kar vrglo in do 24. tedna (ali celo 28t) ni nujno da ga čutiš vsak dan, ker je še premajhen (to lahko opaziš na UZ - otrok se vidno premika, a ti ga ne čutiš) ... proti koncu nosečnosti pa se malo umiri, ker je že prevelik 2. popek se izboči na koncu (tam od osmega meseca dalje) ... sicer pa je odvisno od ženske (kakšen popek imaš že v osnovi - al je ful globok al ne) , tvoje kože, velikosti trebuha idr. ... zato je pri vsaki drugače 3. otrok lahko sliši od približno 7. meseca dalje ... tebe najbolje, druge pa z drugačno frekvenco (mislim da bolje sliši nizke frekvence ... basi in to)
|
|
RE: nekaj vprašanj - 20.teden 10.11.2005 18:24:38
|
|
|
|
5RA
|
Pozdravljene! Jaz sem ravnokar dopolnila 21.teden, ga tud ne čutim še vsak dan, ampak saj ima za zdaj še veliko prostora. Komaj pa čakam pregled naslednji teden.
|
|
|
| Stran: [1] |
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?