|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   suha koža na licah
8.11.2005 20:37:52   
bobek05
Zadnje dneve ima Anej rahlo rdeča lica in ko sem pobliže pogledala sem opazla, da je koža malo suha.. Drugače mu mažem obrazek že od rojstva z Bebival za obrazek in rokice pa prej nismo nikoli imeli problemov s kožo (no, saj tudi zdaj ni nek velik problem)... Kljub temu me zanima če mi priporočate kaj drugega?

Mogoče Bubchen ali babylove ali nivea???? Ali pa kaj drugega...
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: suha koža na licah
8.11.2005 20:46:42   
stellab
jaz sem za svoja oba uporabljala Bübchen Wind-Wetter Creme.Je brez kakršnih koli barvil,konzervansov,dišav,sedaj tudi v Tuševi drogeriji v akciji.Vedeti moramo da so hladnejši dnevi,kar še samo bolj ogroža to nežno kožo naših pikcev.Pozorna bodi na sestavo ne sme bit vodeno,npr.kot fluidi,saj to pomeni da je velika vsebnost vode,kar tudi sploh ni o.k. ko je zunaj minus.To pa bi naj me mame upoštevale tudi zase v zimskih dneh.Sorry,da sem se razpisala,samo bi rada pomagala.Uživajta z Anejem ob mazanju.

(odgovor članu bobek05)
Neposredna povezava do sporočila: 2
8.11.2005 20:49:18   
stellab
mogoče pa imate v stanovanju suh zrak,ker se je pač začelo ogrevanje.Daj na radiator kakšno mokro brisačo.

(odgovor članu bobek05)
Neposredna povezava do sporočila: 3
9.11.2005 1:05:03   
mamči
Wind-Wetter kreme so zdaj že primerne, ko je mrzel zrak. Drugače pa bi jaz na tvojem mestu poskusila še z ognjičevim mazilom, ki zelo odgovarja pri takih tegobah.

(odgovor članu bobek05)
Neposredna povezava do sporočila: 4
9.11.2005 17:52:19   
urbancek
Mi imamo v lekarni narejeno kremo in sicer olivno olje na hidrofilni podlagi, jo pa dobiš na recept.

Ne toži svetu tujemu bol, ne svojega srca,
ne toži mu nikoli, ker svet je brez srca.

(odgovor članu mamči)
Neposredna povezava do sporočila: 5
9.11.2005 19:51:17   
Sugy
A je treba dojenčkom mazati kožo na obrazu že od začetka? Moj je star 6 tednov in mu je še nič ne mažem. Ali naj začnem?

(odgovor članu urbancek)
Neposredna povezava do sporočila: 6
10.11.2005 12:06:38   
LONA13
Bobek05 namaži ga z ribjo mastjo-ful pomaga. jest nejca skoz mažem s to pa ma ful lepo kož, tud če se opraska se mu čez noč že zaceli.
Sugy jest sm tamalga že od začetka mazala - najprej sem ga umila s kamilicam -kar s čajno vrečko potofkala  po obrazu potem pa namazala z ribjo mastjo. 

Nejc praznuje dva rojstna dneva 20.7. in 2.8.!

(odgovor članu Sugy)
Neposredna povezava do sporočila: 7
10.11.2005 12:58:40   
Skaana
Ne, če nima težav ne tega delat. Jaz naši mali nisem nič dajala, pa ima že od rojstva suho kožo. Le po kopanju sem jo namazala na tanko z mandljevim oljem.user posted image

Bobeko5 tebi pa priporočam Aventovo tri v enem kremo (Soothing Magic Cream). Kupi se v DM. Odlična zadeva. Naši mali Bubchen kreme niso dele dobro. Začela sem jo pa mazati zjutraj takoj ko smo začeli v stanovanju kuriti.

Aja, krema je res draga - nekje 2000SIT, vendar se zelo racionalno dozira.user posted image .

Mami, kdaj bo spet včasih?

(odgovor članu Sugy)
Neposredna povezava do sporočila: 8
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Materinski dopust
Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...
Najlepše ime za fantka po vašem izboru
Vsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...

Kako ste rodile?
endrina

po naravni poti, brez šivov (32%)

po naravni poti, s šivi (49%)

s carskim rezom (15%)

po naravni poti,vakumsko (5%)

Število vseh glasov: 462

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!