Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: Povprečne plače za porodniško 7.11.2005 10:50:22
|
|
|
|
Urša
|
To je pa odvisno od tega ali si en dan pred novo porodniško v delovnem razmerju ali ne.
|
|
RE: Povprečne plače za porodniško 7.11.2005 10:54:33
|
|
|
|
Dejča
|
Sama sem zaposlena za nedoločen čas in mislim iti nazaj v službo, vendar me vseeno zanima, če bi slučajno tako naneslo, kj ti upoštevajo v izhodišče za porodniško. Kar stanje od prej, ko sem še delala pred prvo porodniško ali kako?
|
|
|
|
RE: Povprečne plače za porodniško 7.11.2005 12:08:52
|
|
|
|
Urša
|
Pomoje to,ja.
|
|
RE: Povprečne plače za porodniško 7.11.2005 18:16:10
|
|
|
|
Anonimen
|
Dejča, kako to misliš iti v novo porodniško dva meseca po stari porodniški???' To ne gre. Saj dobiš porodniško mesec pred rokom. Porodniško nadomestilo in nadomestilo za nego in vardtvo otroka - osnova za nadomestilo je povprečna osnova od katere so bili obračunani prispevki za starševsko varstvo v zadnjih 12 mesecih pred vložitvijo prve vloge za starševski dopust. Torej,če si zaposlena se gleda osnova plače, če nisi zaposlen povprečna plača v RS. Če vložiš prošnjo npr. septembra, porodniško natopiš oktobra, se ti 12 mesecev šteje od avgusta. Torej 1. je julijska plača.
|
|
|
|
RE: Povprečne plače za porodniško 7.11.2005 18:25:31
|
|
|
|
Anonimen
|
Jaz mislim, da ti ne obračunajo povprečje pred 1. porodniško, temveč osnovo povprečne plače v RS, za zadnjih 12.m. Poglej še pod : http://www.sigov.si/mddsz pod rubriko različne življenske stuacije.
|
|
|
| Stran: [1] |
Brrrr...
пеперутка16
Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......