|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   umivanje zobkov
30.10.2005 21:42:45   
p&b
Še pred mesecem dni sem vas spraševala kdaj so vašim user posted image začeli rasti prvi zobki,saj jih takrat naš 10 mes.Timi še ni imel,sedaj mesec dni kasneje pa jih ima že kar 7 zobkov.
Sedaj pa vprašanje,zanima me kdaj ste svojim malim začeli umivati zobke s pravo krtačko(koliko zobkov)in ali ste uporabile zobno pasto(katero)?
Hvala in lep večer !
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: umivanje zobkov
30.10.2005 21:52:52   
urška
s krtačko smo začeli pri prvih dveh zobkih. sicer so bile vedno borbe, no na začetku manj. zdej že par tednov prakticiramo električno ščetko, pasto pa nenedent (baje edina, ki jo dobiš pri nas, ki jo "lahko" je) pa uporabljamo od prbl. 13, 14 mesecev. dobiš pa to pasto v toysu za 1,50 e, pri nas bo pa okoli 900-1000 sit.

(odgovor članu p&b)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: umivanje zobkov
31.10.2005 7:15:12   
Marogica
Jaz mu na zaćetku nisem umivala zob s krtačko, temveč se je dobil takšen komplet, kjer sta bili ščetka in ščetki podobna stvar iz silikon oz. kavčuka, ki je imela takšne izboklinice. Tako, da sem mu čistila najprej s tem, šele kasneje pa z zobno krtaćko. Zobne paste nisem uporabljala, temveč samo vodo in to do ca. 1,5 leta ne.

_____________________________

"Vrabec zavida pavu breme njegovega repa".
R. Tagore

(odgovor članu urška)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   RE: umivanje zobkov
31.10.2005 9:12:50   
Mojca P.
Nam je pri enem letu zobozdravnica rekla, da je kar cas za pravo krtacko, ko se enkrat pokazeta spodaj dva in zgoraj dva. V kompletih, ki jih omenja ena od deklet zgoraj ima Ziga silikonske zdaj za grizenje in bolj igranje, da si umiva zobe (te smo uporabljali pri dveh zobkih+ silikonski nastavek za na prst, ker je edino prst spustil v usta); od stirih dalje pa jih umivamo s pravo. Da ne bi kupovala komplet po nepotrebnem (ce dveh ne bod uporabljala) kupi krtacko za najmlajse v lekarni. Priporocam resnicno najmehkejso, ker jih vsaj na zacetku scetine ze tako motijo, kaj sele ce so trde. Paste mi ne uporabljamo, ker je zobozdravnica do drugega leta ne priporoca, kjub temu, da so na trgu tudi take z anajmlajse, kasneje bomo pa vidli.
user posted image

(odgovor članu Marogica)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   RE: umivanje zobkov
2.11.2005 11:20:54   
M i s h k a
...mi mo že začeli...pri slabih 5 mesecih...dobili smo dva zobka spodaj  user posted image ...in ko si jaz umivam zobe ji dam zobno ščetko v roke in user posted image jo veselo grize. Začela je že ponavljati moje gibe pri umivanju. Ko jaz končam pa ji še malo potegnem po zobkih s ščetko. Zaenkrat deluje, ker je še user posted image dovolj majna user posted image ...kako pa še bo, bomo pa šele videli. Uporabljamo pa zobno ščetko z zelo mehkimi ščetinami...kje se kupi ne vem, ker smo jo mi dobili.
Lep dan.
Mishka

(odgovor članu p&b)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   RE: umivanje zobkov
4.11.2005 0:09:51   
Pika10
Jaz sem že vse preiskala, da bi mašla zobno pasto za mojega 11-mesečnika, pa zgleda ne obstaja, tako da sem obupala. Tiste tri ščetke v kompletu je brez smisla kupovat. Jaz sem jo kupila, pa je ščetka tako slaba, da ko jo je moj sine enih 10 dni valjal po ustih in grizel ni od nje ostalo nič.Potem sem pa kupila kar navadno otroško ščetko, nekega krokodilčka z nogami, ki se vakumsko pripnejo na ploščice ali zid, pa mu je to tako imenitno,da kar na zidu ostane, da je po ta novem to njegova najboljša igrača.

(odgovor članu M i s h k a)
Neposredna povezava do sporočila: 6
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





Materinski dopust
Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...




Znaki poroda.
пеперутка16

Kakšni so bili vaši zadnji simptomi pred porodom tisti dan ali dan ali dva prej? Če ste imeli kakšne simptome?