|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Odtekanje vode "po kapljicah"
29.10.2005 20:54:06   
Anonimen
Povejte mi prosim, kako to izgleda? Do PDP imam le še nekaj dni in imam težave z zadrževanjem urina (ob kihanju, kašljanju mi uide kaka kapljica; keglove vaje že pridno izvajam), vendar nikdar nisem prepričana ali je to urin ali morda plodovnica. Res se to dogaja le ob kihanju ali kašljanju, drugače kar tako "na suho" ne, jenček v trebuhu je še vedno živahen, otrdevanje trebuha ni pogosto in moje počutje nasploh dobro.
A je sploh možno, da plodovnica začne iztekat brez da bi se ti prej odluščil čep? Koliko je to nevarno za plod (če je to res to) - glede na to, da je vode res enormna količina v trebuhu (vem iz prejšnjih dveh porodov, da je iz mene zelo dolgo časa kar curljalo - ne bi verjela, če ne bi izkusila)?

Hvala za odgovore in nasvete!
  Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Odtekanje vode "po kapljicah"
29.10.2005 22:27:14   
Twetty
Plodovnica odteka tudi,če ne kihaš al pa kašljaš.Pa veš,da ni urin,ima svoj vonj.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2
29.10.2005 22:36:18   
Anonimen
Ma ne vem, nisem prepričana, ker zelo veliko pijem je moj urin tud zelo razredčen in brez barve in močnega vonja - pri celem kozarčku bi že ločila, takole na dnevnem uložku pa ne.

(odgovor članu Twetty)
  Neposredna povezava do sporočila: 3
30.10.2005 19:24:02   
FRAČAFELA
Odtekanje plodovnice poteka nehoteno.Podoben občutek je kot kadar partner spusti spermo, ki potem, ko hodiš, počasi ne glede na to kaj delaš, uhaja. Ali kadar je M zelo močna in se ti uliva, ne glede kaj delaš, ali tiščiš noge skupaj ali ne.
Upam, da si sedaj vsaj malo predstavljaš.

LP

Ljubi in boš ljubljen!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4
23.11.2005 14:03:44   
Andy13
Punce, meni se sicer zdi, da mi je odteklo malo plodovnice, vendar ker se nič konkretnega ne dogaja, sem še kar mirna.
Noseča sem 39 tednov in včeraj sem okrog spoloila opazila vse mokro, bila je prozorna tekočina, ki je povlekla malce na belkasto (ni bil urin), skoraj brez vonja. Od včeraj zvečer tudi čutim pogostejše otrdevanje trebuha, ki pa ni boleče. Ponoči sicer nisem mogla spati, ker me je v spodnjem predelu trebuha malce bolelo - kakor rahli menstrualni krči, ki pa jih zjutraj nisem čutila več. Trebuh mi še vedno otrdeva in tu in tam me špikne, vendar nič bolečega.
Kaj mislite, da se počasi že približujem dnevu D? user posted image

No, jutri imam CTG in UZ, pa bomo videli ali CTG zazna tudi kak popadek...

Lp, Andy

(odgovor članu FRAČAFELA)
Neposredna povezava do sporočila: 5
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

To je 20 najhujših bolečin. Je porod med n...
Strokovnjaki britanske Nacionalne zdravstvene službe so naredili seznam najbolj bolečih stanj, ki jih človek lahko doživ...
Kateri so prvi znaki začetka poroda?
Ko se bliža dan poroda, je vse več znamenj, ki nakazujejo na to, da se bo porod začel. Nekatera so prava, nekatera pa ne...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?