|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   bolečine v spodnjem delu trebuha
29.10.2005 20:49:13   
dalči
živjo.

od petka pop me boli v spodnjem delu trebuha. ne skoz, ampak pomalem.večkrat me kar zašpika, predvsem v predelu levega jajčnika. je pa tko. v petek preden se je to vse skupaj začelo sva imela s fantom spolne odnose, pa zdaj ne vem a je to lahko posledica tega?aja pa še dva dneva mi manjkata do 12.tedna N.Bojim se da ne bi bilo kaj z zarodkom narobe. v sredo dobim mat.knjižico, pa nuhalno svetlino bom imela.

prosim pomagajte!
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: bolečine v spodnjem delu trebuha
29.10.2005 21:40:07   
Grascakinja
Verjetno je to zaradi raztezanja maternice. Vseeno pokliči G ali pa dežurne v porodnišnico, če te zelo skrbi ali če se pojavi kak nenavaden izcedek ali krvavitev.

(odgovor članu dalči)
Neposredna povezava do sporočila: 2
30.10.2005 18:12:32   
suky
take bolečine so kar pogoste v prvem trimesečju, ker maternica doživlje spremembe,tko da se ne preveč obremenjevat.S spolnimi odnosi pa bolj na easyuser posted image

Otroci so naše največje bogastvo!!!

(odgovor članu Grascakinja)
Neposredna povezava do sporočila: 3
30.10.2005 19:26:34   
bobek05
meni je G rekel, da ni razloga za paniko, razen če je bolečina konstantna in/ali če se pojavi krvavenje..

s spolnimi odnosi pa začasno prekini..da vidiš če so res vzrok (četudi dvomim)

na špikanje pa se kar navadi... pri meni je trajalo bolj ali manj celo nosečnost (še najhuje je v zadnjem tromesečju, ko ne veš če te zgaga mantra, ali si kaj takšnega pojedla, ali je popadek ali se maternica razteguje.. vedno je bilo nekaj user posted image )

(odgovor članu suky)
Neposredna povezava do sporočila: 4
30.10.2005 20:03:38   
KODA
Mene je pri obeh špikalo,pa mi je g. rekel,da je to raztezanje maternice.Pa prav zoprno zna biti.

Celemu svetu si le ena oseba,eni osebi pa si ves svet...

(odgovor članu bobek05)
Neposredna povezava do sporočila: 5
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

VIDEO: Holografski simulator rojstva
Študenti klinike si lahko prvič na medicinskem usposabljanju ogledajo holograme 3D anatomije, ko se naučijo opravljati t...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......