|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Zavese po meri
26.10.2005 23:44:57   
snorlax
Moja kolegica se seli v hišo in potrebuje zavese. Zato vas prosim za nasvete oz. izkušnje, kje šivajo hudo dobre in ne preveč drage (verjetno to ne gre skupaj user posted image ) zavese po meri. Najbolj v poštev pride Celje in okolica, lahko pa tudi drugje.

Pa za kakšne fajne ideje in modne trende na tem področju se tudi priporočam, sploh če se katera s tem ukvarja oz. če je katera pred kratkim tudi zase kupovala zavese.

L.p. user posted image

LANI: - 18 KG

LETOS: ????
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Zavese po meri
26.10.2005 23:53:52   
sa
Jaz sem iz Velenja in sem si dala delat zavese po meri v Bodoni-ju(Velenje)samo so bile kar drage,drugace je se Cehner(ta je se drazji)pa se ena trgovina z zavesami je in je baje cenovno kar ok,sam nisem sigurna ker nisem bila tam.Baje pa da se splaca iti V Hoce po zaveseuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu snorlax)
Neposredna povezava do sporočila: 2
26.10.2005 23:59:15   
snorlax
Hvala! Imaš kakšne telefonske ali naslove? Lahko tudi na privat.

V Hoče - kam? A je katera iz Hoč in bi kaj več vedela o tem?

(odgovor članu sa)
Neposredna povezava do sporočila: 3
27.10.2005 0:05:04   
sa
Bom pogledala in ti sporocim jutri,ok?

(odgovor članu snorlax)
Neposredna povezava do sporočila: 4
27.10.2005 0:15:12   
urška
šiviljstvo Rihtar Marija, Drožanjska c. Sevnica in šiviljstvo Kovačič Ani Pot na zajčjo goro (nisem čisto prepričana) Sevnica. je ta prva kr draga, ampak se mi pa zdi, da ima boljšo izbiro....
aja: sevnica je kakšnih 40 km od Celja, prosi Krškemu.....pa saj vem da veš...

(odgovor članu snorlax)
Neposredna povezava do sporočila: 5
27.10.2005 0:19:45   
urška

Tole sem našla na rumenih straneh

ŠIVILJSTVO ANI Kovačič Ana, k.d.
Pot na Zajčjo goro 74
8290 SEVNICA

Telefon:
07/814 04 35

ŠIVILJSTVO Rihtar Marija, s.p.
Drožanjska cesta 47
8290 SEVNICA

Telefon:
07/816 25 70

Telefaks:
07/816 25 71

(odgovor članu snorlax)
Neposredna povezava do sporočila: 6
27.10.2005 7:04:05   
Lunca1
Jaz sem pred ene 2 leti kupila ene odštekane za spalnico v Velani. Imeli so jih v izložbi in sem jih dobila za ceno materiala. In to je bilo 12500 sit. Vse je odvisno od tega kakšno blago izbereš. 

(odgovor članu urška)
Neposredna povezava do sporočila: 7
27.10.2005 7:16:21   
india
V Hočah je res ena trgovina,kjer šivajo zavese im sicer je ni težko najt: ko prideš v Hoče, greš mimo pokopališča in na prvem križišču zaviješ desno,pa še takoj enkrat desno, potem pa po cca. 100m na levi strani vidiš enos starejšo hišo,kjer je tudi trgovina. Ne moreš grešit. Bom pa probala še telefosnko najt,pa jo napišem.

(odgovor članu Lunca1)
Neposredna povezava do sporočila: 8
27.10.2005 7:51:58   
klavdijas
Vse zavese so se mi zdele prerage, pa sem jih naredila kar sama. Nekaj idej:

http://www.manidifata.it/ManiDiFata.cfm?cod=23&Cod1=40&Inizio=1&lingua=1

Lp,

Klavdija

(odgovor članu india)
Neposredna povezava do sporočila: 9
27.10.2005 9:05:08   
rija
Zavese za hišo lahko stanejo 50 jurjev ali pa milijon. Odvisno od želja. Sama bi zbrala verjetno tiste iz ikee za 50 jurjev, pa jih lahko zamenjaš vsako drugo leto če se jih naveličaš. Nisem pristaš "bogatih" zaves, sploh ne belih. Kar mravljinci mi gredo, ko mi nekdo pove, da je dal za eno zaveso 300 jurjev, pa še tako je kičasta, da ne vem če bi v tistem prostoru zdržala dve uri! Tako da jaz svetujem ikeo, njihove karnise so smešno poceni, pravkar so dobili tudi panelne (NE lamelne za pisarne!!!!) karnise in zavese, ki so enkratne. Tako da mislim, da se splača reskirat do graza in tam pogledat.

...vox populi...

(odgovor članu snorlax)
Neposredna povezava do sporočila: 10
27.10.2005 9:05:57   
rija
pozabla: krasne zavese imajo tudi čez cesto pri ikeii, v trgovini momax....po podobnih cenah...

...vox populi...

(odgovor članu rija)
Neposredna povezava do sporočila: 11
27.10.2005 10:02:21   
smrka
tudi nekaj ful dobrih idej na www.velana.si

(odgovor članu rija)
Neposredna povezava do sporočila: 12
27.10.2005 10:14:18   
sa
evo Cehner http://www.dekorativa-cehner.si/Dekorativa_Cehner.htm
897 17 17 ali 031 829 231

Bodoni
897 49 80 ali 041 728 017

(odgovor članu smrka)
Neposredna povezava do sporočila: 13
27.10.2005 10:52:00   
Anonimen
Joj za skozlat. Jaz sem imela zadnjič preblisk, da bi navesila zavese v naše novo stanovanje (zdaj imamo samo žaluzije), pa ko mi je prišla izračun narest, sem projekt odložila za par stoletij

(odgovor članu sa)
  Neposredna povezava do sporočila: 14
28.10.2005 2:13:53   
snorlax
Hvala sem za nasvete! Kolegica nima doma interneta, tako da bo prišla k meni malo prečekirat, telefonske bom pa tudi posredovala.

Upam, da jih bom čimprej rabila tudi jaz (da že končno dočakam selitev v naš novi domek, pa še bo trajalo en čas)user posted image .

L.p.user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 15
29.10.2005 0:24:48   
ninocka
Pa Obi in Bauhaus jih tud delajo, Velana ma pa zdej se 15 % popust.

Mi smo tud se brez zaves, pa nas lohk pol sosedje skoz gledajo user posted image

(odgovor članu snorlax)
Neposredna povezava do sporočila: 16
29.10.2005 8:56:47   
arielca
V Obiju je precej dolga čakalna doba in ker imajo ponavadi gužvo, se ti niti ne posvetijo. Midva imava samo dekorativne zavese v kuhinji, naredili so nama jih v Velani in sva super zadovoljna. Prodjalke oz. šivilje so bile prijazne, še v trgovini sva dobila nekaj idej in tudi cena ni pretirana. Pa ogromno izbiro blaga imajo na razpolago.

(odgovor članu ninocka)
Neposredna povezava do sporočila: 17
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Praznična okrasitev: Papirnate snežinke
photo
Papirnate snežinke so klasika za okrasitev doma pred prazniki. Z njimi lahko okrasite okna, vrata, jih obesite na luči ....
Recepti: Potica na sedem načinov
Preverite sedem receptov za praznično potico nekoliko drugače.

Jaslice ali varuška
пеперутка16

Bi otroka raje vpisali v vrtec ali najeli varuško?