Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
V LABORATORIJU Z OTROKOM 26.10.2005 20:05:29
|
|
|
|
Anonimen
|
vČERAJ SEM BILA V LABORATORIJU. Najprej je bilo vse poscano po tleh v stranišču in ta mala je veselo skakljala po lužici. Pustila jo je ena druga gospa, ne midve. Potem pa še kri. Gospa je vzela prstek, piknila, naša je rekla, da boli in začela zvijati roko. Ona, da ne boli, saj jo je že piknila. Opozorila me je,naj jo drugače primem za roko. Potem je rekla, naj potrpi 2 minuti! (3-letnemu otroku!) Jaz sem ji pokazala pajka na steni, malo je bilo bolje, a spet je zvila prst in zmazala kri in gospa se je spet jezila. Ko sem danes klicala šefico,da se pritožim, je izvenelo približno takole, da sem jaz dolžna pripraviti otroka (One ga niso dolžne pozdraviti, povedati, kako bo vse potekalo, mu kaj reči lepega ipd. - ) in ne one, da sem prva, ki sem se pritožila. Opravičila se ni. Kako je pa pri vas v laboratoriju?
|
|
|
|
RE: V LABORATORIJU Z OTROKOM 26.10.2005 20:12:49
|
|
|
|
lenika
|
Ni mi najbolja jasno za kaj bi se mogla opravičit?
|
|
|
|
RE: V LABORATORIJU Z OTROKOM 26.10.2005 20:55:58
|
|
|
|
puncica
|
IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen vČERAJ SEM BILA V LABORATORIJU. Najprej je bilo vse poscano po tleh v stranišču in ta mala je veselo skakljala po lužici. Pustila jo je ena druga gospa, ne midve. Potem pa še kri. Gospa je vzela prstek, piknila, naša je rekla, da boli in začela zvijati roko. Ona, da ne boli, saj jo je že piknila. Opozorila me je,naj jo drugače primem za roko. Potem je rekla, naj potrpi 2 minuti! (3-letnemu otroku!) Jaz sem ji pokazala pajka na steni, malo je bilo bolje, a spet je zvila prst in zmazala kri in gospa se je spet jezila. Ko sem danes klicala šefico,da se pritožim, je izvenelo približno takole, da sem jaz dolžna pripraviti otroka (One ga niso dolžne pozdraviti, povedati, kako bo vse potekalo, mu kaj reči lepega ipd. - ) in ne one, da sem prva, ki sem se pritožila. Opravičila se ni. Kako je pa pri vas v laboratoriju? Čak zakaj pa pritožit, to pa ne razumem A na to da se je jezila, ker je tamala zamazala kri al kaj.
|
|
RE: V LABORATORIJU Z OTROKOM 26.10.2005 21:14:23
|
|
|
|
babylove
|
Tudi meni ni vseeno, kako se mojega otroka obravnava. Saj ni paket, da ga položiš na tekoči trak in ga brezosebno obdelajo. Do majhnega otroka pač moraš imeti poseben pristop, pa če si zdravnik, laborant, varuška ali Božiček. Res je, da je laborantka svoje delo opravila in ni posebej plačana za smehljanje in žgečkanje otrok, ampak to je pa le nek človeški nivo. V našem mestu obstaja en laboratorij, ki je posebej specializiran za otroke in mi ga je priporočal pediater, tako da hodiva kar tja in ni težav.
|
|
|
|
RE: V LABORATORIJU Z OTROKOM 26.10.2005 21:37:43
|
|
|
|
bskrle
|
PODRAŽILO ME JE, da je ta mali rekla,da ne boli (kot se sama spomnim vpiki v prsteh niso neboleči, sploh če je otrok bolan in se že tkao in tkao slabo počuti), da naj potrpi, skratka, ker je razmazala kri, ker ni bila nič prijazna, ker jo je jemala kot številko. Če mene tako obravnava,se ne sekiram, ampak s 3letnim otrokom je pa potrebno biti malo bolj pozoren.
|
|
|
|
RE: V LABORATORIJU Z OTROKOM 26.10.2005 23:58:35
|
|
|
|
Anonimen
|
Brezobrazna ženska, verjetno nima svojih otrok. Da ne pokaže niti malo sočutja, je ravno za v rit brcnit. Nejcu je jemala kri prvič pri 6 mesecih in ko je sedel meni na kolenih in ko se je pripravila, da ga bo pičila, mu je začela nekaj govoriti, pa z ustnicami cmokat, kot da bi mu lubčke pošiljala. On pa jo je tako gledal, da sploh ni čutil, da ga je pičila. Bomo videli, kako bo jutri, ko mu bo zopet vzela kri.
|
|
|
|
RE: V LABORATORIJU Z OTROKOM 27.10.2005 8:03:30
|
|
|
|
puncica
|
Ja no, pol pa ne vem, men se ne zdi to nič kritičnega , upam da vam bo čim manjkrat treba dat kri.
|
|
RE: V LABORATORIJU Z OTROKOM 27.10.2005 13:38:55
|
|
|
|
bskrle
|
Sem si predstavljala, da bo tako kot je napisala Backy. Da naju bo laborantka pozdravila, povedala, kaj bo naredila, naročila meni, kaj narediti. Povedala, kdaj bodo izvidi ipd. (Ne p asam pičila in se jezila, ker ta mala trdi ,da jo boli.) AJA,pregledali in brarali sva knjigo Telo, že v čakalnici. Tako da res nimam občutka, da otroku ne bi nič povedala o tem.
|
|
|
|
RE: V LABORATORIJU Z OTROKOM 28.10.2005 0:20:45
|
|
|
|
Anonimen
|
Tako, danes so Nejcu znova vzeli kri. Bila je druga laborantka. Zelo prijazna, zgovorna, čisto preprosta ženska. Na veliko mu je začela nekaj govoriti in ga je tako zamotila, da sploh opazil ni, da ga je pičila. Je rekla, da je zelo priden. Rokico ji je potem hotel malo izmakniti, a sem ga še jaz prijela za rokico pod laket in sem mu začela nekaj kazati, da je pozabil na to. In je hitro minilo, vse brez težav. Hvala bogu zato, da še ene ženske le delajo svoj poklic s srcem.
|
|
|
| Stran: [1] |
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?