|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   pa še svinjski zrezki
25.10.2005 12:45:44   
Anonimen
no doma mam že odmrznene in ne vem kako nej jih sploh nrdim k svinino tko malkrta jemo. smo bl na kure vrženi :)

ideje na plano prosim!!!
  Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: pa še svinjski zrezki
25.10.2005 13:12:00   
Erdbeere
hm lahko narediš dunajske, al pa naravne, kakorkoli, lahko pa jih narežeš na kockice pa narediš omako za čez makarone

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: pa še svinjski zrezki
25.10.2005 13:55:37   
petra a
meni so svinjski zrezki najboljši panirani (dunajski, pariški), v omaki mi niso dobri, sicer pa tudi midva jeva bolj perutnino in ribe

(odgovor članu Erdbeere)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   RE: pa še svinjski zrezki
25.10.2005 14:37:27   
hati
Lara če imaš samo svinjsko prato, potem jih samo speci na vročem olju. Gor pa nareži veliko česna. Deset minut in so pripravljeni. Zalij z belim vinom in postrezi.

(odgovor članu petra a)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   RE: pa še svinjski zrezki
25.10.2005 14:39:55   
baguSka
Moj dragi ma tud najraj dunajca, jst pa mam raj le popečenga ne česnju, z vegeto in poprom, pa obvezno dušim, drugače rata presuh in pretrd, edino na koncu ga mau na hitrco popečem. ;)

(odgovor članu hati)
Neposredna povezava do sporočila: 5
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





Kdaj otroku ponuditi ribe in ostalo morsko...
Poletje je tu in že nam diši morska hrana. Kdaj in kako ponuditi takšne specialitete dojenčku?
Težave z želodcem - Naravna pomoč
Blagodejno na želodec s preveč kisline deluje tudi zelena, ki je eno izmed najbolj bazičnih oziroma alkalnih zelenih živ...




Kopanje novorojenčka.
пеперутка16

Ste kopali dojenčka preden je odpadla popkovina?