|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   NS- koga priporočate?
25.10.2005 12:44:55   
Klarissa
Punce prosila bi vas za informacijo:
komu na NS? katerega strokovnjaka priporočate?
Razmišljam pa o kliničnem centru v Lj, al pa kjerkoli v MB. Oboje mi je blizu. Bi pa rada šla k nekomu, ki zna v nulo in ki mi bo naredil profesionalno!!!
Prosim punce!!!!! Hvala.
aja še to: koliko prej -koliko tednov prej se je potrebno naročiti? najbolje je iti v 11-12tednu, ne?
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: NS- koga priporočate?
25.10.2005 12:55:27   
suky
Jaz sem šla v Dravlje k dr.Reš pa Pušenjak tam tud dela NS, in sem bla zelo zadovoljna. Ful se mi je posvetla, mi vse pokazala na ultrazvoku.Tud 3D UZ ti naredi in če hočeš ti tud posname par minut na CD. Ne vem kakšne majo drugi izkušnje ampak js sem bla res zadovoljna in bom šla k njej verjetno še enkrat proti koncu nosečnosti, da mi bo posnela filmček, mal bolj obsežen.
Naročila sem se pa že en mesec prej in sem bla naročena v 13.tednu. Nekje do 14. tedna ti jo lahko še delajo pol se pa ne vidi več tko dobro.
lp

Otroci so naše največje bogastvo!!!

(odgovor članu Klarissa)
Neposredna povezava do sporočila: 2
25.10.2005 13:30:36   
DrejcDrejc
Lahko pa na poti med obema destinacijama zaviješ v Velenje. Dr. Ksenija kardoš Mohorko - jaz sem bila ful zadovoljna z njo. Vse detajlno razloži in pregleda, spol mi je napovedala, kakšne pol ure je trajalo, mojemu dragemu je razložila vse, od tega, kako deluje UZ, do zadnje košičke, ki se jo je dalo videt na UZ. Jaz sem bila ful zadovoljna, ker se ti res posveti, pa še gužve po moje nimajo take, kot v MB ali LJ.

Carpe diem!

http://drejcdrejc.moj-album.com
http://www.najblog.com/drejcdrejc/

(odgovor članu suky)
Neposredna povezava do sporočila: 3
25.10.2005 13:55:07   
katjandraž
Dr. Reševa v Dravljah je super! Vse natančno razloži, imajo tudi 3D UZ, res si vzame čas. Priporočam!

(odgovor članu Klarissa)
Neposredna povezava do sporočila: 4
25.10.2005 14:32:54   
sarazan
Jaz sem bila pri dr. Poloni Jerman Kačič v Ljubljani (Metelkova 15).
Bila sem zelo zadovoljna. Najprej je opravila vse meritve (skoraj v tišini), potem je povabila v ordinacijo mojega moža in nama razložila vse kar naju je zanimalo.

Tudi sicer je moja ginekologinja in na morfologiji je pravtako opravila svoje delo strokovno, meni in mojemu možu pa naredila veliko veselje, ko nama je povedala, da imava punčko.

Naroči se čim prej ne glede na to, kam greš, ker zadnje dneve te ne bo nihče vzel. NS se dela od 11. do 14. tedna, najraje pa delajo po dopolnjenem 11. tednu in pred začetkom 14. tedna. 

Princeska Sara se je rodila 29.1.2006.
Princeska Maša se je rodila 13.7.2010.

(odgovor članu katjandraž)
Neposredna povezava do sporočila: 5
25.10.2005 16:39:07   
anajmad
Pušenjak je zakon.Dela pa tudi v porodnišnici LJ v petkih.
en lpuser posted image D.

* na žalost , štirje jurji so že tukaj.....smrk*

(odgovor članu Klarissa)
Neposredna povezava do sporočila: 6
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Zgodbe malih junakov: Potrjen je bil sum p...
photo
Spomnim se, da osebju v porodni sobi nisem želela povedati, kako bo fantku ime, saj sem želela, da je najprej postopek m...
10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?