superfly
|
Hi, najboljše bo, da pokličeš v MB bolnišnico in zahtevaš njega, pa te bodo vezali v njegovo pisarno. mislim pa, da ima razgovore ob torkih dopoldne. dal ti bo datum, kdaj se oglasi pri njem na razgovor, na razgovoru pa menda tudi njegovo gsm številko, da ga pokličeš ko bo tako daleč. sam ne bit 100% da bo takrat tudi res dosegljiv, vse je odvisno od tega kdaj boš rojevala in če bo takrat na voljo. Jaz sem rodila maja in sem bila z prim. zabavnikom dogovorjena za razgovor, pa me je naš mali presenetil 16 dni prej in do najinega sestanka sploh ni prišlo. Sem pa imela to srečo, da sem rojevala dopoldne in sem dobro poznala babico, ki je bila pri porodu, pa jih je ona poklicala in jim razložila situacijo, tako da sem kljub vsemu dobila EA. Vendar pa mi je ni dal zabavnik ampak ena mlajša zdravnica dr. Gostenčnikova - super ženska in zdravnica, že samo njena prisotnost v porodni sobi je delovala blažilno. sej vem, da zveni malo patetično, ampak res, ves čas je bila ob meni in me spodbujala. Mislim, pa da daje Ea še ena starejša zdravnica, ne vem pa kako se piše, ta pa je mal neprijetna, profesionalna, ampak neprijetna. Ko boš pri Zabavniku na razgovoru, mu reči da ti lahko da EA kdorkoli od njih treh in ne le on, tako boš imela verjetno več možnosti da jo dobiš, sicer pa si odvisna samo od tega ali bo on na voljo. Aja, pa še nekaj, svetujem ti, da imeš tako dozirano ea, da tiste zadnje popadle "potiskače" čutiš, tako je meni svetovala dr. Gostenčnikova, saj boš tako proti koncu čutila kaj se s tvojim telesom dogaja in boš pripomogla k lažjemu porodu, tik pred koncem pa so meni spet dali eno dozo EA, tako da me ni sam porod nič bolel pa tudi šivanja nisem čutila. Če te še kaj zanima, me kontaktiraj na privat, pa ti z veseljem še kaj napišem, da ne bom tukaj predolga. lps
|