|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Jezna na pomočnico
24.10.2005 20:05:37   
mehurčica
S septembrom letos, je v Davidovi skupini nova pomočnica vzgojiteljice. Na začetku mi ni bila preveč všeč, sploh zato, ker sem jo enkrat slišala, ko je Davida kregala na zelo neprimeren način(verbalno-da ne bo pomote). Potem sem se malo navadila pa tudi David se je nehal jokat vsakič, ko jo je videl.user posted image Do sem dokaj ok. Ampak kar je pa res hudo-David je skoraj vsak dan pokakan, ko pridem po njega! Prejšnji teden sem jo 2x prosila, če ga še previje(seveda se je začudila zakaj je pokakan, češ da ga je pred par minutami previla), 2x je bil pokakan, ko so odhajali ven, 1x pa ni bil pokakan.

Kolikokrat ga je previla, ko sem jo jaz prosila, ne bi govorila. Sem mislila, da ji bo to dalo vedet, da je skor vsakič pokakan, ko pridem po njega. Tudi rekla sem že, da ga naj večkrat pogleda in je bil odgovor, da ne more nonstop gledat kdo je pokakan. Ja pa daj no. Takoj ko odprem vrata učilnice, zavoham! Če ni on, je pa kdo drug. Ravno danes je slišala ena mamica, ko sem zunaj rekla: revček, spet si pokakan. In je rekla, da je tudi njen sinček skoraj vsak dan pokakan in da jim je tudi že rekla.

No, danes pa ima David prvič tudi krvave razjedice! In sva oba jokala, ko sem ga previjala. Pa komaj sem ga pozdravila čez vikend. Pa to popi**iš!!!

A se to še kje dogaja? Ali je samo ta pomočnica tako lena? Ker prejšnja je bila vredu...pravzaprav je šel včasih za malo rdečo ritko v jasli, domov pa je prišel z lepo ritko.:)

Jutri bom pa še enkrat povedala tudi vzgojiteljici, ker tako ne bo šlo več naprej.user posted image Grrrr...sem jezna!!!!!!!!!!!!
Neposredna povezava do sporočila: 1
   [Brisano sporočilo]
24.10.2005 20:10:16   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu mehurčica )
  Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: Jezna na pomočnico
24.10.2005 20:16:08   
mehurčica
No ja, on se takoj zalaufa k meni, ko me zagleda. Sem pa ful radovedna in včasih opazujem kaj delajo in kako se David igra, ko me ni. In sem že dooostikrat videla, kako se skupaj igrajo in mi ni jasno, kako otrok skoraj v njenem naročju sedi pa ga ne zavoha. Pa to verjetno nebi bilo primerno vprašat, če ima probleme z vohom...user posted image

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   [Brisano sporočilo]
24.10.2005 20:27:23   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

Neposredna povezava do sporočila: 4
24.10.2005 20:51:05   
muki1
Mehurčica, jaz sem že večkrat bentila, ker je Neža prišla z rdečo ritko z vrtca, včasih je bila previta, pa je ritko vseeno imela še pokakano. Pa tudi vedno pri isti, pa ugotovila sem, da jim sploh ritk ne mažejo. Pa sem vzgojiteljico lepo prosila, naj ji mažejo ritko, ker je res zelo občutljiva in jo včasih čez vikend komaj spravim na red. So me kar upoštevali, ker je od takrat vse v redu (1 mesec).
Probaj na mirni način, jaz sem se zavestno trudila, da nisem pop...., ker se mi je itak pisker dvigoval.

Veliko več muh se ujame na med, kot na kis.

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 5
25.10.2005 8:18:14   
NinKa
Jaz sem tut pri našem doma opazila, da zelo rad kaka v svežo plenico....in pol ga moram v roku par minutk 2 x previt.

No kar se vrtca tiče, na srečo ni teh problemov. Ampak ti pa lahko tut povem, da vzgojiteljice in pomočnice delujejo po metodi, če starša ne zanima...nič ne povedo.

Pri nas mož  vozi  tamalčka v vrtec, ker ima pač službo skoraj pred vrati in je na začetku malo poropotal, ko je prišel domov cel pokrampan, potolčen,,.....sedaj pa povedo vse od A do Ž vsak dan.

Nekatere mame se pa na sestanku čudijo in z odprtimi usti sedijo, ko vzgojiteljica reče, ta pa ta malček pa sedaj začenja na wc hodit....odgovori v tem smislu kao A res, naš malček to počne?????? Se včasih sprašujem, če ti otroci s starši skup živijo.

Moj nasvet malo poruži pri vzgojiteljici!!

Neposredna povezava do sporočila: 6
25.10.2005 21:34:18   
Anonimen
Naš še ni bil nikoli pokakan, ko sem ga dobila v roke. Imajo navodilo, da morajo otroka, preden ga dajo staršem v roke, obvezno previt. Pa tudi vidi se, koliko pleničk je porabljenih (vsaj jaz jih dajem vsak dan v omarico, ker je tudi to neke vrste kontrola... kaj pa vem!)

Obvezno, kadar grem domov, vprašam, če je kaj jedel in če je bil pokakan. Prav tečna se zdim sama sebi. Zdaj trenutno imamo eno novo pomočnico, pa nikoli ni vedela, kako je bilo z njim, ker ga ni ona previjala in ga ni ona hranila. Danes sem ji mislila rečt, naj vpraša, če ne ve, ker to želim vedno vedet, sploh zaradi zaprtja, ki ga je David imel. Potem pa je bila tam naša vzgojiteljica, ki pa itak vse ve. Ona je prava korenina, mi je všeč.

Sem pa tudi jaz opazila, da otrok ne mažejo s kremico za ritko. Saj v bistvu ni bilo neke večje potrebe, David namreč ni imel problemov z vneto ritko.

Je pa res, da mu vsak dan namažejo obrazek. Na splošno sem z našim vrtcem zelo zadovoljna in ga ne bi zamenjala za nobenega drugega (kljub nesporazumu, ki sem ga imela z našo pomočnico).

(odgovor članu NinKa)
  Neposredna povezava do sporočila: 7
27.10.2005 10:09:14   
malika
Mehurčica malo zaropotaj pri tej pomočnici, če ne bo zaleglo se pomeni z vzgojiteljico, če pa še to ne bo zaleglo pa se obrni na ravnateljico vrtca.

Izberi si luno za cilj in tudi če boš zgrešil, boš še vedno pristal med zvezdami

Neposredna povezava do sporočila: 8
27.10.2005 13:19:40   
dory
Moj mali sicer se ni v vrtcu, se pa pripravljamo tudi na to...in ce bi se mi kej tazga dogajat kot tebi mehurcica bi padla ven...reagirala bi po nasvetu malike...ne bi prenasala malomarne vzgojiteljice na racun katere bi imel mali vneto ritko...tko da se enkrat ji povej in pol ce ne bo bols takoj naprej v akcijo...se bo ze nehalo...

(odgovor članu malika)
Neposredna povezava do sporočila: 9
27.10.2005 13:32:43   
darjatimci
Ti kar lepo povej vzgojiteljici,saj imajo navodila glede tega,res ne more biti naklučje,da dobiš skoraj redno pokakanega otroka,mi nimamo s tem težav,kadar je pokakan ga brez besed previje.

(odgovor članu dory)
Neposredna povezava do sporočila: 10
27.10.2005 13:41:01   
mehurčica
Hvala za vse odgovore.

Sem rekla takoj zjutraj drug dan, tudi vzgojiteljici.Smo se pomenle kako in kaj in sedaj je bil dva dni previt in tudi ritka je že dooosti boljša. Obakrat ko sem prišla po njega, ga je za vsak slučaj še enkrat povohala. Mislim, da sem dosegla kar sem želela.user posted image

(odgovor članu darjatimci)
Neposredna povezava do sporočila: 11
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Trmast otrok
Čeprav ste šokirani, na otrokovo trmo nikakor ne odgovarjajte z jezo in kričanjem. Najbolje je, da otroku poskušate mirn...
Prvi koraki k srečnemu otroštvu z Generali
Program Za srečen začetek zavarovalnice Generali mladim staršem ponuja ključne nasvete o negi dojenčka in malčka ter prv...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?