|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   platnene planice
23.10.2005 20:03:08   
shooo
sem v dvomih, nabaviti platnene planice ali pristati kar na "bolj prakticno" enkratno uporabo.ima katera izkusnje?
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: platnene planice
23.10.2005 20:18:36   
HuAnita
Misliš bombažne - od Štorklje ali Racmana?
Mi imamo prve, sem zelo zadovoljna, čeprav znajo včasih 'zažemati', sploh zdaj, ko hodi.
Mislim,d a ima racnam zdaj neke nove, fine, ožji model...
Prihraniš, pa še onesnažuješ ne..
Če te še kaj zanima, mi pošlji ZS.

(odgovor članu shooo)
Neposredna povezava do sporočila: 2
24.10.2005 9:19:21   
Anonimen
Kakšne pa so platnene plenice? Jaz sem za začetek nabavila 20 tetra pleničk v slučaju širokega povijanja, pa tudi drugače jih lahko potem povsod porabiš. Kakece in lulanje bomo pa lovili v pamperske.

(odgovor članu shooo)
  Neposredna povezava do sporočila: 3
24.10.2005 9:26:10   
Anonimen
Ja zdaj mi je komaj prišlo. Zdi se mi, da misliš hlačne bombažne pleničke. O teh pleničkah sem jaz dobila brošurico pri ginekologu. Not so opisane vse prednosti in slabosti. Za brezpačen izvod brošure pa lahko poklilčeš na: 02 251 24 21  ali 031 344 901  ali www.storklja.si    ali   info@storklja.si

Po izračunih se ti splača nabaviti te plenice, vendar je moj dragi rekel:"eh plenice pa res ne bova prala" Jaz sem si pa mislila: Hvala.

(odgovor članu shooo)
  Neposredna povezava do sporočila: 4
24.10.2005 9:32:03   
Anonimen
Imam racmanke. Takoj bi jih kupila še enkrat. Poleg tega pa ne onesnažuješ in še za otroka je baje boljše.
lp

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 5
24.10.2005 9:34:00   
HuAnita
Kakor kdo. Moj dragi je bil pa takoj za to, da jih nabaviva, celo likati mi jih je pomagal. Ko se bomo čez par desetletij utapljali v nesnagi, bo pa morda komu žal, da smo bili tako 'komot'.
Plenice za 1x uporabo že zdaj predstavljajo 5% vseh smeti na svetu.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 6
24.10.2005 12:33:32   
sarazan
Vsaka ima svoje mnenje glede plenic. In vsaka ima posvoje prav.

S pranjem bombažnih planic onesnažujete okolje s pralnimi praški, kurite elektriko pri likanju, porabljate vodo, ki mora potem čez čistilne naprave, itd. Torej tudi s temi plenicami se onesnažuje okolje, samo na malo bolj prefinjen način.
Plenice so v vseh primerih onesnaževanje okolja.

Tudi glede stroškov se mi zdi dokaj podobna zgodba. Ali kupuješ tiste za enkratno uporabo, ali pa plačuješ prašek in račune za elektriko in vodo. Svojega dela z bombažnimi plenicami niti ne morem ovrednotiti.

Kar se tiče pleničnih izpuščajev, se mi spet zdi enakovredna zgodba. Ne glede na plenico, če dovolj pogosto otroka previjaš, mora biti ritka brezhibna. Nekateri otroci pa so bolj občutljivi na snovi v "pamperskah" in je pač potrebno najti tisto firmo, ki mu odgovarja.

Skratka vsaka presoja na čas, ki ga ima, na počutje, na predsodke, na mnenja kolegic ali celo na izkušnje.
Ni najboljše, idealne plenice, zato bomo pač poskusile in videla kaj nam in našim otročkom najbolj paše. 

Princeska Sara se je rodila 29.1.2006.
Princeska Maša se je rodila 13.7.2010.

(odgovor članu HuAnita)
Neposredna povezava do sporočila: 7
24.10.2005 13:28:52   
teta beta
Mi imamo tudi racmanke in smo zelo zadovoljni. V začetku jih nismo uporabljali, dokler ni odpadel popek, me je bilo malo strah, zdaj pa jih uporabljamo čez dan. Na poti uporabljamo tiste za 1x uporabo. Tudi ponoči še imamo te, ker ima v racmankih tako veliko rito, da se mi zdi, da ji glavica visi dol in jo dava raje kar v manjše. Iz tega razloga tudi čez dan dostikrat ne dam notri še vložka, jo pač večkrat previjem. Je pa stara en mesec.

(odgovor članu sarazan)
Neposredna povezava do sporočila: 8
24.10.2005 22:03:56   
shooo
hvala za odgovore.mislim da se bova odlocila za bombaz.likala jih ne bom.pere pa, ta kin tak, pralni stroj.za na pot pa pampers.
lp

(odgovor članu teta beta)
Neposredna povezava do sporočila: 9
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.
Kako počastiti spomin na angelčka v nebesih?
Ste tudi vi izgubili dojenčka v trebuščku ali ste ga v naročju držali le malo časa, pa je prehitro odšel med angelčke? V...

So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16

Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.