|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Rjavi izcedek-PANIKA!
23.10.2005 8:44:34   
kalaxy
Dobro jutro punce,

sem v prvem mesecu nosečnosti, natančno menstruacija mi izostaja 2 tedna. Prvi pregled imam ta teden.

Včeraj zvečer sem na hlačkah zagledala rjavi madež. Bil je čisto brez vonja. Takoj me je zagrabila panika, da je že vsega lepega konec.

Kasneje se ni več pojavil.
Danes zjutraj sem ga spet zagledala. Sluz je bila rahlo rjava in je tudi izginil.

Ali je to normalno? Kaj naj storim?
Mam pa tudi občutek, da me občasno malo nožnica zapeče.

Prosim vas za nasvet.

Hvala in LP,
Kalaxy
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Rjavi izcedek-PANIKA!
23.10.2005 9:08:25   
Ninica
Tudi meni se je to dogajalo na začetku nosečnosti ter mi je G predpisal Dabroston in počitek. Na koncu se je vse dobro izteklouser posted image

Pojdi raje na pregled, ker nikoli ne veš kaj je. Če pa te peče pa lahko gre za kakšno vnetjeuser posted image

LP, Ninica

(odgovor članu kalaxy)
Neposredna povezava do sporočila: 2
23.10.2005 9:45:17   
renan
Mogoče gre za vgnezditveno krvavitev, če nimaš rednih menstruacij. Če se ti še pojavi, pojdi na urgenco, da preverijo, če je vse v redu. Za vsak slučaj počivaj. Če nimaš krčev, bo verjetno to prvo.

Lp

(odgovor članu Ninica)
Neposredna povezava do sporočila: 3
23.10.2005 10:08:37   
mamči
Bila sem 3x noseča in vedno sem imala najprej rjavkast izcedek, potem pa tud krvavkastega. Zadnjič sem kar majčken bolj krvavela, pa je nehalo, pa se spet pojavilo. Moj gin. takrat ni bil dosegljiv, pa so me hteli kar v bolnico dat - pa sem pol doma počivala kolko sem lahko, v službo sem normalno hodila.Končalo se je hvalabogu srečno. Izcedka pa ni bilo ful, da bi se ulilo bi bila kriza.
Na vsak način povej ginekologu!

(odgovor članu kalaxy)
Neposredna povezava do sporočila: 4
23.10.2005 10:43:13   
Jančika_
Pušenjak pravi takole: približno tretjina nosečnic na začetku krvavi, od teh jih polovica normalno donosi, polovica pa spontano splavi. Noben izcedek ni normalno stanje, splava pa se žal ne da preprečiti.

(odgovor članu kalaxy)
Neposredna povezava do sporočila: 5
23.10.2005 10:49:31   
kalaxy
Hvala punce, sem nekoliko pomirjena.
Sedaj počivam, jutri pa pokličem ginekologa.
Izcedka ni več, pa tudi krčev nimam, tako, da mislim, da ni take panike.

(odgovor članu Jančika_)
Neposredna povezava do sporočila: 6
23.10.2005 11:17:28   
Galja
Pri meni je bilo enako, sem mislila,da me je spet menstruacija zafrknila, a se je izkazalo, da sem bila noseča. Vso srečo ti želim.

(odgovor članu kalaxy)
Neposredna povezava do sporočila: 7
23.10.2005 11:52:03   
StBarbara

Objave: 176
Član od: 24.7.2004
Status: odsoten T
IZVIRNO SPOROČILO: Ninica

Tudi meni se je to dogajalo na začetku nosečnosti ter mi je G predpisal Dabroston in počitek. Na koncu se je vse dobro izteklouser posted image

Pojdi raje na pregled, ker nikoli ne veš kaj je. Če pa te peče pa lahko gre za kakšno vnetjeuser posted image

(odgovor članu Ninica)
Neposredna povezava do sporočila: 8
23.10.2005 12:03:47   
SANDRA
Jaz sem v drugi nosečnosti imela ta  izcedek kar tri mesece...dobila sem dabroston pa počivat sem mogla.Pazi nase in na svojo pikico.

LP               user posted image

(odgovor članu StBarbara)
Neposredna povezava do sporočila: 9
1.1.2006 15:27:51   
Anonimen
Tudi meni se je že 2 dni zapored pojavila svetlo rjavkasta sluz na toaletnem papirju. Danes me tudi po trebuhu malo zvija kot da bo prišlauser posted image . Upam, da bo vse OK. Na pregled se še nisem prijavila, ker je ginekolog na dopustu.

(odgovor članu SANDRA)
  Neposredna povezava do sporočila: 10
1.1.2006 21:11:22   
Anonimen
V prvih tednih je rjav izcedek ponavadi vgnezdena krvavitev. Če je dlje časa, pa le na pregled da ni kako hujše vnetje.
Drugače pa ni razloga za tako paniko. Jaz sem 3 x krvavela. Pa je bilo na koncu seeno vse v redu.

(odgovor članu kalaxy)
  Neposredna povezava do sporočila: 11
3.1.2006 13:22:28   
stuhica
Tud meni se dogaja da imam rjave izcedke nazadnje v petek! Nazadnje sem bila pri G na pregl. 27.12. pa je rekel da ni nič videti in je vse u redu zdaj pa res upam da bo tako!?
Se mi pa zdaj včasih pa pojavi tak rumenkast izcedek ali je ktera imela morda kako podobno zadevo!?

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 12
3.1.2006 13:29:07   
Peli
Meni se je v 1. nosečnosti v 12. tednu pojavil najprej rjav izcedek - nato krvavitev...SPLAV.
V tej nosečnosti pa sem imela v 7. tednu rjav izcedek, nato kar precejšno krvavitev in nato še 3 tedne rjavega izcedka potem pa se je umirilo...SEDAJ SM V 31.TEDNU.
Zato je vredno takoj v porodnišnico, ker se da malo pomagat z Dabrostonom in počitkom!

(odgovor članu stuhica)
Neposredna povezava do sporočila: 13
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
Česa očetje ne bi smeli nikoli reči?
Malce za šalo, malce zares: Preberite si, česa očetje nikoli ne smete reči svoji partnerici, materi vašega otroka. Če že...

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......